Koks grazus stalas
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 21, 19:54)
Koks grazus stalas
Stalas made in "Roma & Co (merginos is centro )
Svente
Tik gaila kad nesusipazinom su kitomis mamytemis is SM. Gal kada nors i kavageri ateis
Kazin kaip "Ryto" svente praejo?
Aga, marina86, laukiu ir aš informacijos
As jau is po "Ryto" sventes, labai grazus renginys, net Klaipedos meras apsilanke, paziurejo spektakliuka ir pasake kalba. Vaikai puiku spektakli paruose - pasakojima, kaip gyvuliukai ejo gimusio Dievo vaikelio aplankyti, vedini zvaigzdes danguje. Soko ir siaute su seneliu Salciu, metesi popierinemis sniego gniuztemis. Aisku, ir dovaneliu labai lauke, lipte lipo i maisa, teko laipinti lauk. Paskui po kampus issibegiojo isnagrineti, ka gi gavo.
QUOTE(linamog @ 2011 12 21, 19:12)
As jau is po "Ryto" sventes, labai grazus
O taip,net ašara isprūdo ,bet labiausia tai super reginys buvo kai vaikai savo dovanas šturmu "ėmė' ir aukcijone dalyvavo '. Kiek džiaugsmo ,emocijų Fantastiškas jausmas,o dar + lauke sninga,tai tikra šventė. Saulytė plačiau aprašys su visoms smulkmenom.
dar syk sakau mes -JĖGA
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 21, 17:54)
Koks grazus stalas
Net priėjusi prie jo nebuvau
QUOTE(merga @ 2011 12 21, 21:44)
O taip,net ašara isprūdo ,bet labiausia tai super reginys buvo kai vaikai savo dovanas šturmu "ėmė' ir aukcijone dalyvavo '. Kiek džiaugsmo ,emocijų Fantastiškas jausmas,o dar + lauke sninga,tai tikra šventė. Saulytė plačiau aprašys su visoms smulkmenom.
dar syk sakau mes -JĖGA
Papildyta:
dar syk sakau mes -JĖGA
Papildyta:
Ha-ha, ne S.Kurapkom buvo skirtas-vaikams
Saulyte Laukiam reportazo
merginos, pirmiausia, noriu padėkoti visom gerosiom SM fėjom už paruoštas dovanėles ačiū ačiū ačiū. Vaikai buvo tikrai labai laimingi, pakavo, rali auto darė... labai smagu buvo žiūrėt
Vienas vaikas netgi čekį rado ne 25 lt kaip tarėmės, o 50 lt... na kitiem buvo nusivylimo.. o jam pasisekė.. bet vaikai laaaaaaaaabai patenkinti... super
o aš irgi po pakylėta, geriu vyno taurę ir bandau jau atsipalaiduoti
o mes dar susėdom kai vaikai išsibėgiojo, smagiai pasėdėjom su keliais rėmėjais ir visu kolektyvu.
P.S. taip, V.Grubliauskas buvo, bet jie su Inga lankosi jau kokie 5 m., dar iki kadencijos šios... netgi Vygantė jų yra krikštodukra
ech, gaila kad mano krikštosūnelį pasiėmė močiutė ir nenori bendrauti....
keletas epizodų :
SM mamų ir ne tik dovanos
maišą nešė trys vyrai
Klaėdų senelis kol kas vienišasd, bet man patinka Antanėlio nuostaba pamačius maišą
netgi dičkiai dalyvavo labai noriai
na o jau dalinimo dovanų neturiu foto... tik spėk duoti dovanas ir matyti laimingus veidus....
super, veža mane tokie organizavimai, ir nesakau kad kitais metais neorganizuosiu...
Vienas vaikas netgi čekį rado ne 25 lt kaip tarėmės, o 50 lt... na kitiem buvo nusivylimo.. o jam pasisekė.. bet vaikai laaaaaaaaabai patenkinti... super
o aš irgi po pakylėta, geriu vyno taurę ir bandau jau atsipalaiduoti
o mes dar susėdom kai vaikai išsibėgiojo, smagiai pasėdėjom su keliais rėmėjais ir visu kolektyvu.
P.S. taip, V.Grubliauskas buvo, bet jie su Inga lankosi jau kokie 5 m., dar iki kadencijos šios... netgi Vygantė jų yra krikštodukra
ech, gaila kad mano krikštosūnelį pasiėmė močiutė ir nenori bendrauti....
keletas epizodų :
SM mamų ir ne tik dovanos
maišą nešė trys vyrai
Klaėdų senelis kol kas vienišasd, bet man patinka Antanėlio nuostaba pamačius maišą
netgi dičkiai dalyvavo labai noriai
na o jau dalinimo dovanų neturiu foto... tik spėk duoti dovanas ir matyti laimingus veidus....
super, veža mane tokie organizavimai, ir nesakau kad kitais metais neorganizuosiu...
Šiurpuliukai per pilva perbego - smagu...
QUOTE(elve @ 2011 12 21, 22:09)
Šiurpuliukai per pilva perbego - smagu...
Kristina - abiem Ievutėm perdaviau tavo linkėjimus - ir mažąjai ir Dariuko sesei
abi klausė kur tu ir kodėl nėra... ech... prisiriša kaip...
sakiau kad paauginsi mažiuką ir ateisi...
Renax - dėžutę su 25 auskarais ir 2 kaklo papuošalais perdaviau direktorei su pavaduotoja, jos padalins merginom... šventės dar prieš akyje ir paskata bus
ačiūūūūūūūūūūū vilnietėms
P.S. ruošiu po didelę dėžę dovnų Vln ir Kauno onko ligoniukams
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 21, 22:14)
Kristina - abiem Ievutėm perdaviau tavo linkėjimus - ir mažąjai ir Dariuko sesei
Renax - dėžutę su 25 auskarais ir 2 kaklo papuošalais perdaviau direktorei su pavaduotoja, jos padalins merginom... šventės dar prieš akyje ir paskata bus
aciu
Ačiū merginoms, Ačiū už reportažą, Ačiū mamytėms iš Vilniaus kad prisdėjo prie šio stebuklo, AČIŪ !!!