Svente puiki buvo, mum labai patiko Prisisoko mano mergina, tik idejom i kedute iskart nuluzo
Mes pabegom nes skubejom pas mano mama i gimtadieni, taip pat norejau sulaukti dovaneliu dalybu ir pamatyt laimingus vaikus
ŠAUNUOLĖS!!! Merga, jau telefonu kalbant su tavimi viskas buvo aisku, kad viskas pavyko PUIKIAI !!!
p.s. noreciau pamatyt kaip dziaugiasi vaikai
QUOTE(natur @ 2011 12 20, 23:38)
labai smagu, kad šventė pavyko , svarbiausiai vaikai liko laimingi
QUOTE(natur @ 2011 12 20, 23:38)
ŠAUNUOLĖS!!! Merga, jau telefonu kalbant su tavimi viskas buvo aisku, kad viskas pavyko PUIKIAI !!!
Nuotraukos bus tik truputeli luktelkit
Kaip smagu, kad eilinį kartą viskas pavyko puikiai bet su Romos įdirbiu ir supermamų užsidegimu turbūt negali nepavykt labai džiaugiuosi už vaikus, tik labai gaila, kad eilinį kartą nesudalyvavau
QUOTE(merga @ 2011 12 20, 23:25)
NE vaišės rūpėjo
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 21, 00:02)
taip, vaišės vaikams, o mes juk galim ir be vaišių pabendrauti...
, mano tetuks tik pora dienų kaip LT grįžęs, savi vaikai dar dovanom neaprūpinti ir šiaip reikalų kalnai.Nu ir meilė aišku .
Tikiuos,kad ir kita šventė bus superinė - ar gali su tokiom moterom kitaip būt . Gal dar bus tų pabendravimų kokių
Kaip smagu skaityti...norejau ir as... ir Ryto svente labai, labai... Visada nuo Ryto sventes pajusdavau, kad arteja Kaledos Kitais metais, mazius jau bus didesnis, tada ir as galesiu pasidziaugti Geros sventes, linksmu ispudziu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 20, 22:35)
P.S. o kokioje jūs buvote muzikėlėje, gal pas Liviją Liepų g. nes mes tą klouną irgi ten matėm
Aha, ten pat As jusu nemaciau Nors viena karta temacius, tai buciau neprisiminus O ka ten veiket?
QUOTE(eLBė @ 2011 12 21, 12:09)
Aha, ten pat As jusu nemaciau Nors viena karta temacius, tai buciau neprisiminus O ka ten veiket?
mes muzikuojame su mažiuke pas Liviją nuo 3 mėn.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 21, 13:32)
mes muzikuojame su mažiuke pas Liviją nuo 3 mėn.
Tfu, as jusu posta kaip mergos perskaiciau. As merga viena karta macius. Jusu tai is viso nepazistu kaip xxxsaulytes Mes nuo 5 men. lankom Tai dabar eisiu ir prie kiekvienos mamos snibzdesiu: "xxx?", "saulyte?". Jauciu i mane ne kaip paziures
Su kuo ateinat? Gal pazistu As su Arnu vaikstau.
Nuostabi šventė