QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 20, 14:57)
rašau į AŽ
nei kas gerai, nei kas negerai... tiesiog nenorėjo ir neįsileido mūsų ten... važiavom du kartus, su dovanom, pabūti su vaikais... ir vos ne vos įsiprašydavome, nors buvome ir iš anksto susitarę...
tipo mums nieko nereikia, turim rėmėjus iš užsienio, vaikai visi tik į užsienį vos ne...
na sakau, man tai "povandeninės srovės", nors nepagautas ne vagis...
gal požiūris pasikeitė, gal kaip visi vaikų namai rėmėjų neteko per krizę... bet keistas man tas jų "atvirų durų diena"...
nei kas gerai, nei kas negerai... tiesiog nenorėjo ir neįsileido mūsų ten... važiavom du kartus, su dovanom, pabūti su vaikais... ir vos ne vos įsiprašydavome, nors buvome ir iš anksto susitarę...
tipo mums nieko nereikia, turim rėmėjus iš užsienio, vaikai visi tik į užsienį vos ne...
na sakau, man tai "povandeninės srovės", nors nepagautas ne vagis...
gal požiūris pasikeitė, gal kaip visi vaikų namai rėmėjų neteko per krizę... bet keistas man tas jų "atvirų durų diena"...
kol buvo kam pabut su vaiku tai as ten nuvaziuodavau,ir labai graziai mane ten ileido ir dovanas vezti leido ir labai dekojo,tik ten tokia tvarka-jai nori su vaikuciais pabuti padeti su mazyliais uzsiimeneti turi tureti med knygele kad tau galima su maziukais dirbti ir su vadovybe susitarus labai viskas graziai iseina .