Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 20, 14:57)
rašau į AŽ mirksiukas.gif
nei kas gerai, nei kas negerai... tiesiog nenorėjo ir neįsileido mūsų ten... važiavom du kartus, su dovanom, pabūti su vaikais... ir vos ne vos įsiprašydavome, nors buvome ir iš anksto susitarę...
tipo mums nieko nereikia, turim rėmėjus iš užsienio, vaikai visi tik į užsienį vos ne...
na sakau, man tai "povandeninės srovės", nors nepagautas ne vagis...

gal požiūris pasikeitė, gal kaip visi vaikų namai rėmėjų neteko per krizę... bet keistas man tas jų "atvirų durų diena"... g.gif

kol buvo kam pabut su vaiku tai as ten nuvaziuodavau,ir labai graziai mane ten ileido ir dovanas vezti leido ir labai dekojo,tik ten tokia tvarka-jai nori su vaikuciais pabuti padeti su mazyliais uzsiimeneti turi tureti med knygele kad tau galima su maziukais dirbti ir su vadovybe susitarus labai viskas graziai iseina ax.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 20, 15:27)
Vos neapsiciudijau, buciau jau siandien i "Ryta" nuvarius, gerai, kad sugalvojau data pasitikrint. doh.gif

bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(lusis @ 2011 12 20, 15:58)
na tai gal ir musu neisileis, gal del akiu ten uzrasyta. As tiesiog ju puslapyje uzmaciau tai ir klausiu  g.gif

bandykit... mirksiukas.gif

QUOTE(lapka @ 2011 12 20, 16:43)
kol buvo kam pabut su vaiku tai as ten nuvaziuodavau,ir labai graziai mane ten ileido ir dovanas vezti leido ir labai dekojo,tik ten tokia tvarka-jai nori su vaikuciais pabuti padeti su mazyliais uzsiimeneti turi tureti med knygele kad tau galima su maziukais dirbti ir su vadovybe susitarus labai viskas graziai iseina  ax.gif  blush2.gif .

na šaunu... mes kai bandėm prieš jau kokius 6 metus gal, tai ...
ir vežė vaišes, ir maišą, apie 40 tapukų... na ir buvom ne kaip priimtos...
o tarėmės su direktore....
na tikiuosiu, kad gal pasikeitė arba pasikeis kada nors...
Atsakyti
Mes jau po sventes.
Klounas buvo tas pats, kuris buvo musu muzikos "egluteje" smile.gif Tik cia programa daug geresne buvo, matyt kad vyresniems vaikams. Patiko mums bigsmile.gif Uzmaciau viena berniuka, kuris eme mano dovana. Likau juo ir savimi patenkinta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 20 gruodžio 2011 - 20:09
QUOTE(eLBė @ 2011 12 20, 20:09)
Mes jau po sventes.
Klounas buvo tas pats, kuris buvo musu muzikos "egluteje"  smile.gif Tik cia programa daug geresne buvo, matyt kad vyresniems vaikams. Patiko mums  bigsmile.gif Uzmaciau viena berniuka, kuris eme mano dovana. Likau juo ir savimi patenkinta  blush2.gif

Smagu buvo 4u.gif P.S. nuotraukos specialiai paplaukusios ax.gif
user posted image
user posted image
MIELOS,BRANGIOS VISAS JUS APKABINU IR KARAŠTAI KARŠTAI BUČIUOJU. KUO NUOŠIRDŽIAUSIAS AČIŪ AČIŪ UŽ JŪSŲ PADARYTĄ STEBUKLĄ MŪSŲ VAIKAMS . LABAI DŽIAUGIUOSI,KAD PAVYKO ŠVENTĖ IR VAIKAI LABAI LAIMINGI.DĖKOJU IŠ VISOS ŠIRDIES
Ačiū mano gerosios fėjos, už nuostabią šventę vaikams. Kas dalyvavo, tas matė vaikų džiaugsmą,šypsenas,krykštavimą. Ne visi tėveliai mūsų šeimų gali padovanoti tokį nuostabų Kalėdinį stebuklą savo vaikams, o dovanos... super. Ačiū brangiosios! Aš kaskart kartoju, kad tai paskutiniai metai, užteks Roma, nes tai didelis darbas ir rūpestis, tačiau viską atperka vaikų džiaugsmas.AČIŪ JUMS!Tegul Jūsų gerumas ir kilnūs darbai šildo visus.Gerų švenčių, laimės,meilės, jaukumo Jūsų namams.
Pagarbiai, Roma

user posted image

PADĖKA
Interneto klubo tėvams Supermama.lt Klaipėdos miesto mamoms !
user posted image
TEKSTAS smile.gif
Mama-Gita, Marina, ir visos kitos.Labai greit išsilakstėt,su kitomis net ir susipažint nepavyko blush2.gif Roma Mamą Gitą vijosi,tačiau nepavijo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 20 gruodžio 2011 - 21:44
labai smagi šventė, vaikai tokie laimingi bėgiojo, žaidė, o kai dovanas dalijo - smagu buvo matyti kaip jie pakuoja, džiaugiasi...
kai pamačiau kad mano dovanas gauna, ėjau arčiau ir norėjau stebėti kaip reguoja - na tikrai paglosto širdelę, kai matai laimingus vaikus wub.gif Tegu jaučia meilę kokia ten buvo sudėta wub.gif

QUOTE(eLBė @ 2011 12 20, 20:09)
Mes jau po sventes.
Klounas buvo tas pats, kuris buvo musu muzikos "egluteje"  smile.gif Tik cia programa daug geresne buvo, matyt kad vyresniems vaikams. Patiko mums  bigsmile.gif Uzmaciau viena berniuka, kuris eme mano dovana. Likau juo ir savimi patenkinta  blush2.gif

P.S. o kokioje jūs buvote muzikėlėje, gal pas Liviją Liepų g. g.gif nes mes tą klouną irgi ten matėm mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiuos, visi liko patenkinti:)
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2011 12 20, 21:35)
tikiuos, visi liko patenkinti:)

Ne tas žodis wub.gif mano kolegos ir liko sužavėti,nes nebuvo matę tų emocijų ir džiaugsmo vaikų veiduose. biggrin.gif
Atsakyti
na ką, dovanos sudėliotos jau rytojaus šventei vaikų namuose "Rytas" wub.gif

kaip ir kasmet mūsų namai "pakvimpa" dovanų gausa biggrin.gif dalinuosi nuotaika su jumis, Kalėdų fėjos mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Ačiū Renax iš Vilniaus už atsiųstus papuošalus mergaitėms !!! ryt pradžiuginsiu mergaites iš vaikų namų, po to jau ir soc.šeimų mergaites mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
kaip gera kad vaikai dziaugesi!ex gaila kad negaliu siemet niekur sudalyvauti,taip norejosi ir ten it i rytojaus svente ir i girulius 22.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapka: 20 gruodžio 2011 - 22:08
QUOTE(merga @ 2011 12 20, 22:27)
Mama-Gita, Marina, ir visos kitos.Labai greit išsilakstėt,su kitomis net ir susipažint nepavyko  blush2.gif Roma  Mamą Gitą vijosi,tačiau nepavijo  mirksiukas.gif

Jo, bėgioju aš greit - kojos ilgos lotuliukas.gif . Kad mes pažiūrėjom šventę, pamatėm laimingus vaikiukus ( labai įdomu buvo stebėt kaip mažyyylis ardė mano lipnias juostas ir svarbiausia kad veidelis nušvito mirksiukas.gif ), tiek ir užteko, o vaišės vaikų, tegu jiems daugiau kliūna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 12 20, 22:15)
Jo, bėgioju aš greit - kojos ilgos lotuliukas.gif . Kad mes pažiūrėjom šventę, pamatėm laimingus vaikiukus ( labai įdomu buvo stebėt kaip mažyyylis ardė mano lipnias juostas ir svarbiausia kad veidelis nušvito mirksiukas.gif ), tiek ir užteko, o vaišės vaikų, tegu jiems daugiau kliūna blush2.gif

NE vaišės rūpėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 12 20, 22:15)

taip, vaišės vaikams, o mes juk galim ir be vaišių pabendrauti... mirksiukas.gif
Atsakyti