Labas vakaras,renku labdara seimai kuriai labai sunku,jie turi tris vaikus Berniukam 16 ir14 ,mergytei 8 ir laukiasi ketvirto mazylio ,seima yra radviliskio rajone jiem pravers benkokia parama zaislas rubas (vitaminai-ju labai reiketu),jai galite kuonors padeti rasykite man papasakosiu viska smulkiai .Labai aciu uz demesi.Siai seimai tikrai reikia paglbos ju kaledosa bus liudnos ,jie yra iklimpe labai dydelese skolose,tad vaiku siemet kaledu senelis neaplankys nes nera uzka net nupirkti dovanu kaledom.Na jai ka sudomins si seima ir galesite jai padeti rasykite.Aciu
Saulytexxx as su klausimu, i Ryto svente, kuri vyks 21d 16val, ar galiu as atvykt kartu su vyresnele dukra (13m) mes dalyvautume sventej ir kaip tada su dovanelem, atsivezt atvaziuojant ar geriau perduot tau anksciau ta prasme ar jos desis i Kaledu senio maisa, ar atskirai bus iteikiamos
ir ar yra galimybe su jumis pries svente susitikt, kad nemaklinet ir neieskot na kad nepasimest nuo visu ta prasme kazkur susitikt pries svente ir i svente kartu eit
ir ar yra galimybe su jumis pries svente susitikt, kad nemaklinet ir neieskot na kad nepasimest nuo visu ta prasme kazkur susitikt pries svente ir i svente kartu eit
QUOTE(merga @ 2011 12 17, 11:15)
Gerai,Saulyte žino tai gerai,Roma matyt per darbus ir pamiršo ir tai nenuostabu nes,tooookį darbo krūvį turi
Astarta,sąrašiuką gavau iš centro12.16 14 val.žiniomis
Neturiu žinių apie:
20 Natalija /Murčikas
91Nikita /Murčikas
90 Aleksėjus/ Pakalnutė
Merginos,jei nuvežėte ar nebeleidžia aplinkybės, parašykite,prašau. Pirmadienį suruoštume dovanėles .AČIŪ
Astarta,sąrašiuką gavau iš centro12.16 14 val.žiniomis
Neturiu žinių apie:
20 Natalija /Murčikas
91Nikita /Murčikas
90 Aleksėjus/ Pakalnutė
Merginos,jei nuvežėte ar nebeleidžia aplinkybės, parašykite,prašau. Pirmadienį suruoštume dovanėles .AČIŪ
jau pagal numeriuka matau, kad klaipedoje, fuh, galima rmiai eit miegot daba
QUOTE(java @ 2011 12 17, 11:29)
na jau po gruodzio 15
mano 5 Gediminas ir 81 Paulius bus nuveztos 19 diena, sorry , bet taip jau gavosi Nelengva tai daryt gyvenant toli, nes yra zmoniu , kurie visiskai nesupranta tokiu dalyku, kaip parama ir tikrai sunku prisiprasyt pagalbos..... Aisku is mano puses lengviausia butu pervest pinigeliu, bet taip norisi nupirkt kazka is sirdies....
mano 5 Gediminas ir 81 Paulius bus nuveztos 19 diena, sorry , bet taip jau gavosi Nelengva tai daryt gyvenant toli, nes yra zmoniu , kurie visiskai nesupranta tokiu dalyku, kaip parama ir tikrai sunku prisiprasyt pagalbos..... Aisku is mano puses lengviausia butu pervest pinigeliu, bet taip norisi nupirkt kazka is sirdies....
Jus sauni!
perdaviau jau dovana kaimynei:)
Sveikutes. Sakykit ka galima nuvezt i vaiku ligonines, naujagimiu skyriu, norim su dukra aplankyt mazylius. Kada galima ten vaziot? Turime rubeliu mazyliams. O koki skyriu dar galima butu aplankyti ?
QUOTE(Murčikas @ 2011 12 16, 18:18)
ech mano dar paste kazkur lekioja tikiuos jau rytoj parleks bent
taip, ryt paimu ir nuvežu Romai
QUOTE(java @ 2011 12 16, 23:48)
sveika, as buvau perspejus xxxsaulyte, kad mano dovaneles bus pristatytos gruodzio 20 is ryto (nes gyvenu ne LT) ir kaip tik ta ryta griztu i Klaipeda. . Ji sake pasakys Romai. Na nesvarbu, nes man pavyko susitart su vienu zmogeliuku, kuris pazadejo , kad 19 d. nuves
priminkit, bukit geros, kada isdalins doveneles? 20 diena?
priminkit, bukit geros, kada isdalins doveneles? 20 diena?
jetus, aš žinojau, na bet pamiršau pasakyti Romai
QUOTE(Anile @ 2011 12 17, 21:35)
Saulytexxx as su klausimu, i Ryto svente, kuri vyks 21d 16val, ar galiu as atvykt kartu su vyresnele dukra (13m) mes dalyvautume sventej ir kaip tada su dovanelem, atsivezt atvaziuojant ar geriau perduot tau anksciau ta prasme ar jos desis i Kaledu senio maisa, ar atskirai bus iteikiamos
taip, tada susitinkame prieš 16 val, kokia 15.30.. mano tel. 869877631.
taip, ten atsinešite, dėsim į maišus ar maišą ir teiks...
ateikite su dukra aišku, bus smagu... nes man teks su maže jaučiu važiuoti, nes nėra kur palikti...
QUOTE(natur @ 2011 12 18, 11:11)
taigi cia visos tokios
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 18, 22:51)
na nieko juk baisaus nenutiko
tai kaip ir bus viskas jau su dovanėlių surinkimu Gerovės centro. Po pietų įkelsiu sąrašiuką "Ryto" - na kelių tik klaustukas dar kur kas....
iki
iki
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 19, 10:06)
tai kaip ir bus viskas jau su dovanėlių surinkimu Gerovės centro. Po pietų įkelsiu sąrašiuką "Ryto" - na kelių tik klaustukas dar kur kas....
iki
iki
Aš su savo princese atvažiuodama atsivešiu
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2011 12 18, 12:53)
perdaviau jau dovana kaimynei:)
Perduota
QUOTE(Murčikas @ 2011 12 18, 01:53)
jau pagal numeriuka matau, kad klaipedoje, fuh, galima rmiai eit miegot daba
Jūsų siuntinuką paėmiau ir palikau neatpakuotą Romai. Ačiū jums už paramą klaipėdiečiams vaikams
Man į el.paštą priklydo gražus pagalbos prašymas...
gal ir čia esančios mergaitės ką nors yra girdėjusios, ar bent jau pažysta šią šeimą...
Laba diena, Mielieji,
Mano draugai, Jolanta ir Kazimieras Jacikai, gyvenantys Gargžduose ir užauginę 4 savo sūnus, iš Pagėgių vaikų globos namų imasi globoti 4 vienos mamos, kuriai atimtos motinystės teisės, vaikučius: Vakarį (7m.), Karolį (6m.), Joną (3m.) ir Gabrielę (2m.). Prisegu nuotrauką.
Tie vaikučiai labai draugiški, prisirišę vienas prie kito, todėl, nenorėdami jų išskirti, socialinių tarnybų darbuotojai ilgai ieškojo vienos šeimos, galinčios juos priglausti. Atskirai po vieną, juos jau seniai butų kas nors įsivaikinę. Net neatsirado dviejų šeimų, kurios būtų pasiėmusios juos po du.
Norėdama palaikyti juos ir padėti tai išskirtinei šeimai, kreipiuosi į Jus, prašydama pasidalinti (perleisti, paskolinti ar kt.) Jums nereikalingais vaikiškais drabužėliais, baldais, žaislais ir pan.
Šiuo metu jiems labia reikia 2-jų dviaukščių vaikiškų lovyčių, automobilinių kėdučių ir, žinoma, drabužėlių, nes, pasirodo, iš globos namų vaikai globėjams yra atiduodami praktiškai nuogi.
Labai atsiprašau visų, kuriuos erzina tokio pobūdžio laiškai-prašymai ir iš anksto nuoširdžiai dėkoju visiems atsiliepusiems.
Gražių Jums švenčių! Būkite laimingi!
gal ir čia esančios mergaitės ką nors yra girdėjusios, ar bent jau pažysta šią šeimą...
Laba diena, Mielieji,
Mano draugai, Jolanta ir Kazimieras Jacikai, gyvenantys Gargžduose ir užauginę 4 savo sūnus, iš Pagėgių vaikų globos namų imasi globoti 4 vienos mamos, kuriai atimtos motinystės teisės, vaikučius: Vakarį (7m.), Karolį (6m.), Joną (3m.) ir Gabrielę (2m.). Prisegu nuotrauką.
Tie vaikučiai labai draugiški, prisirišę vienas prie kito, todėl, nenorėdami jų išskirti, socialinių tarnybų darbuotojai ilgai ieškojo vienos šeimos, galinčios juos priglausti. Atskirai po vieną, juos jau seniai butų kas nors įsivaikinę. Net neatsirado dviejų šeimų, kurios būtų pasiėmusios juos po du.
Norėdama palaikyti juos ir padėti tai išskirtinei šeimai, kreipiuosi į Jus, prašydama pasidalinti (perleisti, paskolinti ar kt.) Jums nereikalingais vaikiškais drabužėliais, baldais, žaislais ir pan.
Šiuo metu jiems labia reikia 2-jų dviaukščių vaikiškų lovyčių, automobilinių kėdučių ir, žinoma, drabužėlių, nes, pasirodo, iš globos namų vaikai globėjams yra atiduodami praktiškai nuogi.
Labai atsiprašau visų, kuriuos erzina tokio pobūdžio laiškai-prašymai ir iš anksto nuoširdžiai dėkoju visiems atsiliepusiems.
Gražių Jums švenčių! Būkite laimingi!