Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

merga,jei nepablogėtų mano mažiui ar galėtum užsukti antradienį? verysad.gif perduočiau ir savo dovanėles renax akcijai,ir judie kalėdines vaikams 4u.gif nes mes sergam verysad.gif
Atsakyti
Jei kuri negalite nuvežti dovanėlių į kitą miesto galą, o gyvente pietinėje miesto dalyje (aš Simonaitytės gatvėje gyvenu) - galite atvežti pas mane ir rytoj pristatysiu Romai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 12 15, 15:24)
merga,jei nepablogėtų mano mažiui ar galėtum užsukti antradienį? verysad.gif  perduočiau ir savo dovanėles renax akcijai,ir judie kalėdines vaikams 4u.gif  nes mes sergam verysad.gif

Galėčiau ,bet tik ryte,nes man seminaras bus vėliau,o po piet vaikų šventė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 15, 17:28)
Galėčiau ,bet tik ryte,nes man seminaras bus vėliau,o po piet vaikų šventė  mirksiukas.gif

gal tada pirmadienį išeis man palikti dragūnuose,saulyte paimtų g.gif nes pas gydytoją vis tiek reikės g.gif bet aš ir su tamsta reikalą turiu g.gif nu susiskambinsim vadinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 15, 16:01)

O ti kap gaut blush2.gif , ten vienam žmogeliui- su peraugusia dukra turbūt nelabi?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 15, 12:16)

39 Gabija 2 Požiūris
77 Skirmantas 3 Požiūris

Siandien atiduota, bet Romos nebuvo, tai kazkam palikau, kad perduotu ax.gif
Sory, kad maisu virsu ne su permatoma, o ruda lipnia juosta uzklijavau, bet vakar maxej nebuvo skaidrios, lipnios juostos.. Ir dar taip netvarkingai(masinos darbavaus) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 15, 19:24)
Siandien atiduota, bet Romos nebuvo, tai kazkam palikau, kad perduotu ax.gif
Sory, kad maisu virsu ne su permatoma, o ruda lipnia juosta uzklijavau, bet vakar maxej nebuvo skaidrios, lipnios juostos.. Ir dar taip netvarkingai(masinos darbavaus) doh.gif

*masinoj
Jetau, kad pavariau su klaidom laugh.gif

Kadangi dar nemazai neatidavusiu dovaneliu, tai jeigu ka, as dar puzle galeciau perduot, pirkau krikstasuniui, bet jis jau tokia turi. Ji su makvynu 3 puzles vienoj dezutej, 4 metu amziui(mano krikstasunis, tai sesiametis dar tokias delioja rolleyes.gif ), tai gal iseitu kazka sukomplektuot dar. blush2.gif
Atsakyti
Trūkstamos dovanėlės :
84 Erika 16 Chamelione
92 Laura 14 Chamelione
MERGINOS,KURIOS DĖL DARBO NEGALIT ŠIANDIEN ATVEŠTI DOVANĖLIŲ BŪTINAI RYTOJ IKI 14 VAL.TURITE SUVEŽTI,JEI DĖL KAŽKOKIŲ PRIEŽASČIŲ NEGALITE DOVANĖLĖS PADARYTI RAŠYKITE MAN Į AŽ,PER ŠIANDIEN-RYT DIENAS SUORGANIZUOTUMĖM. tIKRAI LIKS ANONIMIKŠA smile.gif
[/quote]

aš dovanėles jau supakavau ir ryt iki pietų pristatysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2011 12 15, 14:55)
Mergaites, gal kal turite nereikalinga kilima?  blush2.gif Geriau ilgesni ir siaura (ilgam koridoriui) bet pritaikytumem ir paprasta. Reikia mano mamai, turim dideli sena suni kuris nebepaeina ant slidziu grindu, griuvineja verysad.gif, veterinaras sake butina kilima patiesti. Butumem dekingi jei kas padovanotu 4u.gif

kokio ilgio?
turiu kažkokį rusy. bet bijau kad kokio negero kvapo būtų neprigėręs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 15, 20:59)
kokio ilgio?
turiu kažkokį rusy. bet bijau kad kokio negero kvapo būtų neprigėręs  unsure.gif

gal 3 metrai blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(mama-gita @ 2011 12 15, 18:52)
O ti kap gaut blush2.gif , ten vienam žmogeliui- su peraugusia dukra turbūt nelabi?

Labai biggrin.gif .Rytoj būsiu klaipėdoje,tai galėčiau kur perduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2011 12 15, 21:12)
gal 3 metrai blush2.gif

kaži apie tiek bus mastau.gif
Atsakyti