Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2011 12 14, 17:24)
Iki dovanėlių Vaiko ir šeimos gerovės centro  surinkimo pabaigos liko 1 Diena, tad prašom paskubėti.
Taip  norinčius dalyvauti centro šventėje paršom skelbtis ,turiu 2 pakvietimus  mirksiukas.gif

merga, patikslinkit ka men ten galima smile.gif Ar dovanas viena diena veliau atiduot, ar i svente trise eit smile.gif Pakvietimus jau tik du teturit. Nors musu trecias dar 2 neturi, tai jam gal kaip ir visur - "nemokamai" bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyti raudonuojantį sąrašą thumbup.gif , tikiuosi visi vaikučiai liks patenkinti smile.gif

Tiesa, turiu vaikiškų vitaminų, kurių mano mažė nevalgo, gal kuriam vaikučiui ypač reikia pastiprint organizmą g.gif
Atsakyti
28 Lukas 2
29 Edgaras 8
75 Austėja 6
76 Kajus 3

Atiduota šiandien ryte(paliktos sekretoriate)
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2011 12 14, 20:15)
merga, patikslinkit ka men ten galima smile.gif Ar dovanas viena diena veliau atiduot, ar i svente trise eit smile.gif Pakvietimus jau tik du teturit. Nors musu trecias dar 2 neturi, tai jam gal kaip ir visur - "nemokamai"  bigsmile.gif

Merga, as ir su maziu noriu ateiti blush2.gif Jam 3,5m. ar galima "2 in 1" ax.gif
Atsakyti
O jaučiu kvietimų nebėr,ania blush2.gif
Atsakyti
ar nieko baisaus jei dovanėles pristatysiu 16 d. iki pietų, nes tik ryt gausiu tai ką užsakiau dovanėlėms blush2.gif
Atsakyti
Ryt pristatysiu dovanas, o ten, kaip ir pernai, reik skambint, o kai kas nors atidarys, ieskoti Romos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 14, 17:24)

67 Kornelija 10 Tetavova

72 Monika 11 Tetavova

Atiduota,palikta Romai. 4u.gif

QUOTE(Požiūris @ 2011 12 14, 22:08)
Ryt pristatysiu dovanas, o ten, kaip ir pernai, reik skambint, o kai kas nors atidarys, ieskoti Romos? g.gif

Taip,ieškokit Romos. Aš, kaip pirmą kartą,tai biški pasimetus buvau,kai paklausė pas ką. ax.gif Bet atsiminiau čia dažnai minimą vardą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 14, 16:24)
Iki dovanėlių Vaiko ir šeimos gerovės centro  surinkimo pabaigos liko 1 Diena, tad prašom paskubėti.
Jei kas dėl kažkokių priežasčių nebegalite padaryti dovanėlės,rašykite  mirksiukas.gif

aš planuoju ryt atvežti, jei niekas man nepkiš kojos, jei ką šauksiu biggrin.gif , kad dar manęs palaukit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 13, 23:58)
ok,vaikų namų dovnėlę paimsiu iš Romos.... mirksiukas.gif
Merginos - tai atskiros organizacijos ir šventės !!!!  mirksiukas.gif

oj, atsiprašau, kad primakalavau doh.gif
na bet tikiuosi dovanėlė vistiek pasieks savo "adresatą".. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 12 14, 21:56)
Atiduota,palikta Romai.  4u.gif
Taip,ieškokit Romos. Aš, kaip pirmą kartą,tai biški pasimetus buvau,kai paklausė pas ką. ax.gif  Bet atsiminiau čia dažnai minimą vardą  4u.gif

Man tai baisiausia, kad aplamai kas nors duris atidarytu, nes pernai MB veze, nieks duru nedare, pati veziau, tai vel nieks skambucio negirdejo doh.gif Gerai, kad kazkas netycia isejo i foje telefonu kalbet, tai pamate mane uz duru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 14 gruodžio 2011 - 23:33
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 14, 23:32)
Man tai baisiausia, kad aplamai kas nors duris atidarytu, nes pernai MB veze, nieks duru nedare, pati veziau, tai vel nieks skambucio negirdejo doh.gif  Gerai, kad kazkas netycia isejo i foje telefonu kalbet, tai pamate mane uz duru  smile.gif

As kai veziau dovaneles durys buvo atidarytos, pasiseke bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 14 gruodžio 2011 - 23:35