Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(mama-gita @ 2011 12 12, 23:14)
diiiidelio reik - pati lėksiu ryt tokio pat maximoj su akcija gaudyt blush2.gif

Nesikuklink,galiu liouse atvęšti bulvinį, (viens vis bagažinei mėtos ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ai,prisiminiau gal kas turit kokių jums nebereikalingų vitaminų g.gif kelioms neštukėms iš centro jie praverstų smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 12 gruodžio 2011 - 23:18
QUOTE(merga @ 2011 12 12, 23:11)
Kokio dydžio? turiu keleta gal mažu tiks?

Turiu nupirkus 45cm ilgio, tai per mazas. Deze su dovana itelpa, bet jau apie maiso uzsegima ne kalbos nera, nes ir tai siek tiek islenda. Jauciu teks pirkt ta dydziausia po 7 ar 8 lt, nes tokio tarpinio tarp mano turimo ir to didziausio maiso nemaciau doh.gif

Kitai dovanai tai ta didziausia maisa turiu nupirkus, bet tai maisas pustustis gaunas, nes to dydzio reik del vezimelio ilgio doh.gif O ta elyte ir indukai tai nedaug vietos uzima...

QUOTE(mama-gita @ 2011 12 12, 23:14)
diiiidelio reik - pati lėksiu ryt tokio pat maximoj su akcija gaudyt blush2.gif

O yra akcija maisams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 12 gruodžio 2011 - 23:24
nuo rytojaus pakavimo priemonėm visom, jei gerai supratau -40, rodė ir popierius,ir kaspinus,ir maišus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 12, 15:53)
Taip,mergelikės liko vos 3 dienos iki dovanėlių Vaiko ir šeimos gerovės centro  surinkimo pabaigos, tad prašom paskubėti.

MB trečiadienį mūsų ir sigullkos nuveš 4u.gif pranešiu būtinai

dar klausimas: turiu kūdikio vonelę ir kažkiek drabūžielių naujagimiui.į centrą MB važiuos,gal kokiai konkrečiai socdarbuotojai reikia perduoti?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 12, 22:54)

Dalyvaujančių mamyčių  sąrašiukas:
Lexana- 4 ;
Saulyte-2;
Marina-[B]3
(jei metuku vaikas jau zmogus biggrin.gif )
TAAtjana -būtinai hihihi.gif
Merga+-4(noriu atsivešti kelis slaptus remėjus)[/b]
STORMMMM,lysk iš pogrindžio ar tave įrašyti ???user posted image
Dar vienas kvietimas liko  mirksiukas.gif

QUOTE(merga @ 2011 12 12, 23:16)

ai,prisiminiau gal kas turit kokių jums nebereikalingų vitaminų  g.gif  kelioms neštukėms iš centro jie praverstų  smile.gif

Turiu viena lapeli Feroglobin (gelezis), 14 kapsuliu, galioja iki 2012 02, galiu perduot
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2011 12 12, 23:29)
MB trečiadienį mūsų ir sigullkos nuveš  4u.gif pranešiu būtinai

dar klausimas: turiu kūdikio vonelę ir kažkiek drabūžielių naujagimiui.į centrą MB važiuos,gal kokiai konkrečiai socdarbuotojai reikia perduoti?

ROMAI mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marina86 @ 2011 12 12, 23:36)
Turiu viena lapeli Feroglobin (gelezis), 14 kapsuliu, galioja iki 2012 02, galiu perduot

Girai tinka biggrin.gif ohoho koks jau didelis vyriokas visas didelis žmogeliukas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 12, 23:42)
ROMAI  mirksiukas.gif
Papildyta:
Girai tinka  biggrin.gif  ohoho koks jau didelis vyriokas visas didelis žmogeliukas  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Ne vyriokas, pana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 12, 23:16)
ai,prisiminiau gal kas turit kokių jums nebereikalingų vitaminų  g.gif  kelioms neštukėms iš centro jie praverstų  smile.gif

nu velniava, per tas ligas savo, gi pamiršau paimti iš vienos mamytės Joniškio g. rajone vitaminus doh.gif
užsirašau jos tel. - ryt bandysiu paimti, o tuo pačiu ir atiduočiau, nes dovanas vešiu ir dauuuuuuuuuuug žaislų - Ingusiaa ir Ojūra ačiū

Merga - o kodėl mane rašai 2 vnt? aš planuoju viena mirksiukas.gif

QUOTE(Požiūris @ 2011 12 12, 23:23)
Turiu nupirkus 45cm ilgio, tai per mazas. Deze su dovana itelpa, bet jau apie maiso uzsegima ne kalbos nera, nes ir tai siek tiek islenda. Jauciu teks pirkt ta dydziausia po 7 ar 8 lt, nes tokio tarpinio tarp mano turimo ir to didziausio maiso nemaciau doh.gif

Kitai dovanai tai ta didziausia maisa turiu nupirkus, bet tai maisas pustustis gaunas, nes to dydzio reik del vezimelio ilgio doh.gif O ta elyte ir indukai tai nedaug vietos uzima...
O yra akcija maisams?

tai tada pakuokite į tvirtesnį dovanų popierių, na apklijuokite, gal nesuplyš mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 13 gruodžio 2011 - 00:47
QUOTE(mama-gita @ 2011 12 12, 23:29)
nuo rytojaus pakavimo priemonėm visom, jei gerai supratau -40, rodė ir popierius,ir kaspinus,ir maišus 4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 13, 00:46)

Merga - o kodėl mane rašai 2 vnt? aš planuoju viena  mirksiukas.gif
tai tada pakuokite į tvirtesnį dovanų popierių, na apklijuokite, gal nesuplyš  mirksiukas.gif

Tai jei ryt akcija maisams, tada jokiu problemu, paimsiu ta dideli maisa ir bus ramu, kad tikrai tilps thumbup.gif
Atsakyti
Merga, aš irgi gal potencialų rėmėją atsivešiu, klausyk, kada šventė?
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2011 12 07, 21:29)
„Spindulio“ šeimyna 

4. Eglė 8m. (su negalia) – plastmasinių žaisliukų, kurie barška ir groja

Pristatyta, kur ir sutarem, saulyte 4u.gif
Atsakyti
38 Maksim 6 AJ_Lt
pristaciau siandien i Centra.
Romos nebuvo, tai palikau 2 kab. Taip pat nutempiau zaisliuku, kurias maniskiai nusprende pasidalinti; ir atsargini dovaneles komplektuka - maza kas, paskutine minute kam prirektu padaryti (bet labiau mergaitei tiktu: ten siuvinejimo rinkinukas, tapybos kurybinis rinkinukas - taupyklyte (idejau i vidu dar siurpriza-apyranke), kuno purskiklis, minkstas zaisliukas+, aisku, saldainiai) ax.gif
Atsakyti