Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 10, 13:34)
merginos - mažas pastebėjimas - žaislai, kur dedasi elementai, būkit geros nupirkite ir arba įdėkite į žaislą arba bent jau šalia...
nes vaikai labai nusimena, kai išsitraukia pvz mašiną, o ji nevažiuoja....

As prie Lamborgini biggrin.gif su valdymo pulteliu sikart papirkau kruva elementu, kad ne tik iskart zaist galetu, bet ir paskui pakeist butu i ka wub.gif tik norejau vat paklaust, ar iskart idet g.gif nes tada nezinau ar graziai dezute pavyks ispokuot doh.gif ar prideti ir bus kas jiems ideda blush2.gif kaip pasakysit-taip padarysiu, bijau tik dezute sudarkyt blush2.gif

o siaip as ir savo vaikams kai zaisliukus dedu, visad paziuriu ar ieiena elementai ar nea, nes jei neieina, tai butinai pridedu ax.gif gi kaip kitaip unsure.gif
Papildyta:

aciu visoms uz idejas del skanumynu 4u.gif kai eisiu prikt dovanu popieriaus nupirksiu ir skanumynu biggrin.gif

saulyte, dar klausimas, pakuot i dovanu popieriu kaip dovana ar i dovanu maiselius patogiau g.gif

kada reikia galutinai prasinesti ar dalyvauciau sventej? ax.gif labai noreciau sudalyvaut ir stengsiuos labai, bet vyro mociutes jubiliejus, senuciuke ji irgi to demesio labai nori wub.gif tai jeigu jubiliejus bus ta diena, tada nesigaus, jei kita, tada butinai sudalyvausiu, jei tik kokios ligos kojos nepakis blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anile: 10 gruodžio 2011 - 14:36
QUOTE(mmergyte @ 2011 12 09, 20:59)
sauyt,jei ne mergai,gal galėčiau draugei palikti g.gif  ar nebevažiuosi į navicką? g.gif  jei ne gaudysiu mergą laukuos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu,jo laksto Merga laukais la6ininias ragais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif antradienį būsiu Gargžduosae tai jei reik ,prasuksiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Stengiuos darbo laiką susplanuoti tai,kad galėčiau sudalyvauti "Ryto"šventėje,tad galėsiu ir aš dovanėles parinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 10 gruodžio 2011 - 14:56
turiu maisiuka siltesniu rubeliu mergaitei apie 1,5 metuki. Atiduosiu ir 2 poras ziemiiu batu 24 dydis - vieni ruzavi tipo UGSiukai, kiti odiniai su nat.kailiu balti, tik prekis nubrozdintas. jei kam reikia- rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 10, 14:58)
Nu,jo laksto Merga laukais la6ininias ragais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  antradienį būsiu Gargžduosae tai jei reik ,prasuksiu  mirksiukas.gif

merga,dirbu nuo ryto iki vakaro dar šią savaitę doh.gif niekaip pabėgti negaliu schmoll.gif sutariau jau su saulyte bigsmile.gif
Atsakyti
Anile - patogiau maišeliuose, užpakuotuose, su vardu ir šeimyna... nes kasmet būna dovanų dovanų popieriuje, viengubam, na suplyšta jis... doh.gif tik dar gerai kad jos lieka maišo apačioje ir pavyko išvengti nesusipratimo, sudėjau į glėbį ir ką... mirksiukas.gif

dėl dalyvavimo - na kaip gausis, tai gaunasi trečiadienis, 16 val., gal močiutės gimtadienio tokiu laiku nebus...
bet merginos, juk nėra prievartos - kas negali ar tiesiog galvoja kad skaudės širdelę - dovanas palikti pasakysiu kur, pas mano vyrą darbe... tai būtų patogiau, nes kai dabar auginu dukrytę, nesu mieste pastoviai... mirksiukas.gif rašykite AŽ ir susitarsime...

merginos - nagi aktyviau dėl Vilniaus ir Kauno onkologinių ligoniukų (mano paraše nuorodos)... labai vangiai renkasi, bet jau turiu 5 dovanėles Vilniuj, 2 Kaunui...
Reikia prisidėti prie organizatorių tuose miestuose, nes šiais metais mes neorganizuojame Klp.... mirksiukas.gif

Iš Vln beje, gausime dauuuug auskariukų pagamintų - tai bus ir "Gerovės" centro šeimoms ir vaikų namų "Rytas" merginoms thumbup.gif Ačiū Renax
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 gruodžio 2011 - 21:55
aš atvirai sakau,pabuvojus vaikų namuose kartą,man per sunku ir per save perlipti nebegaliu kažkodėl... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 12 10, 21:55)
aš atvirai sakau,pabuvojus vaikų namuose kartą,man per sunku ir per save perlipti nebegaliu kažkodėl... verysad.gif  verysad.gif

dėl to ir sakau... mirksiukas.gif tai normalu ir nereikia dėl to gėdytis mirksiukas.gif
tai nieko baisaus, tiesiog "storesnė skūra" atsiranda per nnnn metų... man kažkada irgi buvo labai sunku mirksiukas.gif
svarbiausia kad Jūs dauguma palaikote, prisideda - ir tai yra jėga - visada sakiau - "mūsų daug ir mes jėga" thumbup.gif
Atsakyti
As gal keista, bet man globos namuose viskas buvo tvarkoj, kas liecia emocine savijauta. Zinai, kad tiems vaikams gailescio nereikia ir jis jiems niekuo nepadeda. Manau, savo dovanas perduosiu xxxsaulytei, bet tikiuosi, kad pavyks sudalyvauti. ax.gif
Atsakyti
Xxxsaulyte, nepamirsai manes? Kai zinosi, kaip su tomis dovanomis, parasyk, kad zinociau ar pirkti, ar kazkas kitas perka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2011 12 11, 15:49)
Xxxsaulyte, nepamirsai manes? Kai zinosi, kaip su tomis dovanomis, parasyk, kad zinociau ar pirkti, ar kazkas kitas perka  mirksiukas.gif  4u.gif

Gita, pamiršau parašyti blush2.gif , taip, tas dvi viena mama pildo...

Gita, ir kitos mamytės - juk jei tik yra noro, paruoškite dovanėlę Kauno klinikose sergančiam onkologinėm ligom vaikiukui :

Parašau visus, kurie dar liko:
mergaitė 14 m.
berniukas 16m.
mergaitė 16m.
mergaitė 12m.

Na ir nuo šeštadienio (vakar dienos) yra dar 2 naujokai
berniukas 9m.
berniukas 1 m.

P.S. vardų nerašau dėl tam tikrų priežasčių...

O taip pat ir Vln onko vyrams dar trūksta dovanėlių !!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 12 gruodžio 2011 - 11:51
INFO apie dovanėlių pristatymą "Gerovės" centrui :

14 Oksana 12 ingusiaa pas mane, atiduota bus ryt, gr.13 d.
15 Joana 13 ingusiaa pas mane, atiduota bus ryt, gr.13 d.
43 Aleksandra 13 ingusiaa pas mane, atiduota bus ryt, gr.13 d
44 Justas 13 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.
47 Greta 11 ingusiaa pas mane, atiduota bus ryt, gr.13 d
50 Greta 3 *Jura* pas mane, atiduota bus ryt, gr.13 d
52 Ieva 11 ingusiaa pas mane, atiduota bus ryt, gr.13 d
66 Karolis 11 ogista ATIDUOTA praeitą sav.
80 Agnė 11 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.

Trumpalaikės socialinės globos ir krizių įveikimo skyriaus vaikai (grupės vaikai)

83 Karolina 10 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.
85 Inga 11 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.
93 Jolanta 11 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.
94 Deimantas 9 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.
95 Erikas 10 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.
96 Rūta 13 xxxsaulyte ATIDUOTA praeitą sav.
97 Eva 12 *Jura* pas mane, atiduota bus ryt, gr.13 d
Atsakyti
4u.gif siandien dovaneles pristaciau.
Atsakyti