Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Merga, mano vaikams dovanos jau nuneštos. Tikiuos padžiugins jų širdelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 09, 12:30)
Kaip gaila tik dabar pamaciau, norejau prisideti. Gal dar kam ko reikia xxxsaulyte, butu miela prisideti  4u.gif

su malonumu kviečiu prisijungti prie mielų dovanėlių Vilniaus onko ligoniams mirksiukas.gif
kaip minėjau - gali kaip pvz būti puodelis, arbata šokoladas koks... mirksiukas.gif
renku iki 23 d. kokios ir išsiūsiu į Vilnių mirksiukas.gif

rašykite kas nori prisidėti ir kiek... kad maždaug galėčiau perduoti info Renax, organizatorei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 09, 14:31)
su malonumu kviečiu prisijungti prie mielų dovanėlių Vilniaus onko ligoniams  mirksiukas.gif
kaip minėjau - gali kaip pvz būti puodelis, arbata šokoladas koks...  mirksiukas.gif
renku iki 23 d. kokios ir išsiūsiu į Vilnių  mirksiukas.gif

rašykite kas nori prisidėti ir kiek... kad maždaug galėčiau perduoti info Renax, organizatorei mirksiukas.gif

O galiu xxxsaulyte pirstinyciu mazyciu, spalvotu kojinyciu graziu, tiktu tokios dovanos,sudeciau net keleta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 09, 13:46)
O galiu xxxsaulyte pirstinyciu mazyciu, spalvotu kojinyciu graziu, tiktu tokios dovanos,sudeciau net keleta  4u.gif

gerai, galim ir taip... parašysiu Renax kad mažiukam padalintų kai dovanėles teiks...ar prie dovanėlės pripakuos... ar tiktų taip? g.gif
Atsakyti
saulyte,gal tu perduosi kažkokiu būdu renax? bigsmile.gif nes pas mane stovi neišsiųsta jai dėžutė su smulkmenėlėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2011 12 08, 23:07)
Laba  visoms,
antradieni, itarima turiu, kad bus nuolaidos maximoj popieriui ir dovanu maiseliams  ax.gif tai nupirksiu ir supakuosiu viska  wub.gif

tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams  biggrin.gif  blush2.gif 11-16metu

Tai super, reik ir man dar tas pora d.prakentėt a taip a taip, 2supakuotos,2norfos maišuose
Saldainius ryja ypač guminius, šokoladą irgi ypač lotuliukas.gif

QUOTE(natur @ 2011 12 09, 09:22)
merginos, o kaip manote vietoj saldainiu Hematogenas ???

Šiaip maniškiai irgi hematogeną mėgsta, dar dukra kalėdom mėgsta Nomedos arba Milkos užsiprašyt
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 09, 15:17)
gerai, galim ir taip... parašysiu Renax kad mažiukam padalintų kai dovanėles teiks...ar prie dovanėlės pripakuos... ar tiktų taip?  g.gif

O tai galėčiau aš paruošti tokias ale dovaneles, po saldainių sauja ir pirstinytes ar kojinytes ideciau, į maišelius supakuociu, ar tiktu g.gif Kam perduoti, tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 09 gruodžio 2011 - 20:11
QUOTE(mmergyte @ 2011 12 09, 16:37)
saulyte,gal tu perduosi kažkokiu būdu renax? bigsmile.gif  nes pas mane stovi neišsiųsta jai dėžutė su smulkmenėlėm 4u.gif

gerai, kartu nusiųsiu...
tik dabar kaip paimti iš tavęs g.gif - gal kurioj nors šventėj dalyvausi? arba Mergai perduot, ji dalyvaus ir paimsiu..
planuoju siūsti manau prieš Kalėdas.. arba iš karto po.... g.gif

QUOTE(mazu-le @ 2011 12 09, 20:11)
O tai galėčiau aš paruošti tokias ale dovaneles,  po saldainių sauja ir pirstinytes ar kojinytes ideciau, į maišelius supakuociu, ar tiktu  g.gif  Kam perduoti, tau?

taip, gerai thumbup.gif padaryk ir skambink mirksiukas.gif
supakuosiu visų visų kas ruošia - ir viską siųsiu į Vln thumbup.gif
Atsakyti
sauyt,jei ne mergai,gal galėčiau draugei palikti g.gif ar nebevažiuosi į navicką? g.gif jei ne gaudysiu mergą laukuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 12 09, 20:59)
sauyt,jei ne mergai,gal galėčiau draugei palikti g.gif  ar nebevažiuosi į navicką? g.gif  jei ne gaudysiu mergą laukuos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rašau į AŽ
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 09, 23:21)
rašau į AŽ
mirksiukas.gif

negavau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
merginos - mažas pastebėjimas - žaislai, kur dedasi elementai, būkit geros nupirkite ir arba įdėkite į žaislą arba bent jau šalia...
nes vaikai labai nusimena, kai išsitraukia pvz mašiną, o ji nevažiuoja....
Atsakyti