Merga, mano vaikams dovanos jau nuneštos. Tikiuos padžiugins jų širdelę
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 09, 12:30)
Kaip gaila tik dabar pamaciau, norejau prisideti. Gal dar kam ko reikia xxxsaulyte, butu miela prisideti
su malonumu kviečiu prisijungti prie mielų dovanėlių Vilniaus onko ligoniams
kaip minėjau - gali kaip pvz būti puodelis, arbata šokoladas koks...
renku iki 23 d. kokios ir išsiūsiu į Vilnių
rašykite kas nori prisidėti ir kiek... kad maždaug galėčiau perduoti info Renax, organizatorei
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 09, 14:31)
su malonumu kviečiu prisijungti prie mielų dovanėlių Vilniaus onko ligoniams
rašykite kas nori prisidėti ir kiek... kad maždaug galėčiau perduoti info Renax, organizatorei
O galiu xxxsaulyte pirstinyciu mazyciu, spalvotu kojinyciu graziu, tiktu tokios dovanos,sudeciau net keleta
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 09, 13:46)
O galiu xxxsaulyte pirstinyciu mazyciu, spalvotu kojinyciu graziu, tiktu tokios dovanos,sudeciau net keleta
gerai, galim ir taip... parašysiu Renax kad mažiukam padalintų kai dovanėles teiks...ar prie dovanėlės pripakuos... ar tiktų taip?
saulyte,gal tu perduosi kažkokiu būdu renax? nes pas mane stovi neišsiųsta jai dėžutė su smulkmenėlėm
QUOTE(Anile @ 2011 12 08, 23:07)
Laba visoms,
antradieni, itarima turiu, kad bus nuolaidos maximoj popieriui ir dovanu maiseliams tai nupirksiu ir supakuosiu viska
tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams 11-16metu
antradieni, itarima turiu, kad bus nuolaidos maximoj popieriui ir dovanu maiseliams tai nupirksiu ir supakuosiu viska
tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams 11-16metu
Tai super, reik ir man dar tas pora d.prakentėt a taip a taip, 2supakuotos,2norfos maišuose
Saldainius ryja ypač guminius, šokoladą irgi ypač
QUOTE(natur @ 2011 12 09, 09:22)
merginos, o kaip manote vietoj saldainiu Hematogenas ???
Šiaip maniškiai irgi hematogeną mėgsta, dar dukra kalėdom mėgsta Nomedos arba Milkos užsiprašyt
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 09, 15:17)
gerai, galim ir taip... parašysiu Renax kad mažiukam padalintų kai dovanėles teiks...ar prie dovanėlės pripakuos... ar tiktų taip?
O tai galėčiau aš paruošti tokias ale dovaneles, po saldainių sauja ir pirstinytes ar kojinytes ideciau, į maišelius supakuociu, ar tiktu Kam perduoti, tau?
QUOTE(mmergyte @ 2011 12 09, 16:37)
saulyte,gal tu perduosi kažkokiu būdu renax? nes pas mane stovi neišsiųsta jai dėžutė su smulkmenėlėm
gerai, kartu nusiųsiu...
tik dabar kaip paimti iš tavęs - gal kurioj nors šventėj dalyvausi? arba Mergai perduot, ji dalyvaus ir paimsiu..
planuoju siūsti manau prieš Kalėdas.. arba iš karto po....
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 09, 20:11)
O tai galėčiau aš paruošti tokias ale dovaneles, po saldainių sauja ir pirstinytes ar kojinytes ideciau, į maišelius supakuociu, ar tiktu Kam perduoti, tau?
taip, gerai padaryk ir skambink
supakuosiu visų visų kas ruošia - ir viską siųsiu į Vln
sauyt,jei ne mergai,gal galėčiau draugei palikti ar nebevažiuosi į navicką? jei ne gaudysiu mergą laukuos
QUOTE(mmergyte @ 2011 12 09, 20:59)
sauyt,jei ne mergai,gal galėčiau draugei palikti ar nebevažiuosi į navicką? jei ne gaudysiu mergą laukuos
rašau į AŽ
merginos - mažas pastebėjimas - žaislai, kur dedasi elementai, būkit geros nupirkite ir arba įdėkite į žaislą arba bent jau šalia...
nes vaikai labai nusimena, kai išsitraukia pvz mašiną, o ji nevažiuoja....
nes vaikai labai nusimena, kai išsitraukia pvz mašiną, o ji nevažiuoja....