Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Supakavau dovanas. Ryt iki pietų nunešiu 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms,

atsizymiu biggrin.gif as dovanas berniukams jau nupirkau thumbup.gif wub.gif liko tik mergaite, kurios norus nete radau lygtais, o realiai niekur neradau doh.gif bet kazka sumastysiu biggrin.gif

antradieni, itarima turiu, kad bus nuolaidos maximoj popieriui ir dovanu maiseliams ax.gif tai nupirksiu ir supakuosiu viska wub.gif

tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams biggrin.gif blush2.gif 11-16metu blush2.gif masciau masciau ri neismasciau kas skaniau biggrin.gif guminukai, sokoladukai, saldainiai ar rinkiniai tie kalediniai, tofefe gal saldainiukai blush2.gif patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 08, 21:53)
na jau reikia-per kitą savaitę gerai maždaug būtų surinkti abiejų švenčių dovanas... mirksiukas.gif

Ar galėčiau savaitgalį kažkaip perduoti g.gif , per savaitę dirbu, nesugalvoju kaip perduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 12 08, 21:17)
Piktumas neišpaskytas lotuliukas.gif
Bet tai kai greitai Jūs čia prasisukot thumbup.gif
O aš dar niekaip 2dovanom maišiukų neįtaisau,o jau ir paskubėt reikia blush2.gif

Mano drauge lotuliukas.gif As dovanas dar lapkricio menesi nupirkau, bet vienai dovanai niekaip maiso negaliu nupirkt. Viena nupirkau ir netilpto dovana doh.gif Siandien kita maisa norejau nupirkt, bet primeciau, kad pries perkant butu neblogai dovanos deze issimatuot, o tai netinkamu maisu neturesiu kur kist doh.gif taip ir kaledos galit ateit doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Anile @ 2011 12 08, 22:07)
tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams  biggrin.gif  blush2.gif 11-16metu  blush2.gif masciau masciau ri neismasciau kas skaniau  biggrin.gif guminukai, sokoladukai, saldainiai ar rinkiniai tie kalediniai, tofefe gal saldainiukai  blush2.gif patarkit 4u.gif

O man idomu ka perkat 2-3 metu vaikams? g.gif Asmeniskai mano pacios vaikas jokiu saldumynu negauna (1,7m). blush2.gif Nupirkau haribo guminuku, cupachupsu. Ka dar nupirkt? Tie kalediniai rinkiniai manes nezavi. Kelis ziurinejau, tai net neparasyta, kokie saldainiai i ta dezute ieina. Juk jei bonbonkes kokios, tai vaikas ir paspringt gali unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 08 gruodžio 2011 - 23:33
QUOTE(Anile @ 2011 12 08, 22:07)

tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams  biggrin.gif  blush2.gif 11-16metu  blush2.gif masciau masciau ri neismasciau kas skaniau  biggrin.gif guminukai, sokoladukai, saldainiai ar rinkiniai tie kalediniai, tofefe gal saldainiukai  blush2.gif patarkit 4u.gif

aš pirkau šokoladinių įvairių, gerų ir dėjau saujomis.... mirksiukas.gif

QUOTE(*Jura* @ 2011 12 08, 22:15)
Ar galėčiau savaitgalį kažkaip perduoti  g.gif , per savaitę dirbu, nesugalvoju kaip perduot  smile.gif

aš būsiu mieste ir šešt. ir sekm. - skambinkite 8 698 77631 - susitarsime... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 08, 22:57)
O man idomu ka perkat 2-3 metu vaikams? g.gif  Asmeniskai mano paciso vaikas jokiu saldumynu negauna (1,7m). blush2.gif  Nupirkau haribo huminuku, cupachupsu. Ka dar nupirkt? Tie kalediniai rinkiniai manes nezavi. Kelis ziurinejau, tai net neparasyta, kokie saldainiai i ta dezute eina. Juk jei bonbonkes kokios, tai vaikas ir paspringt gali unsure.gif

tokio amžiaus, bent jau manoji, tai dievina kinder siurprizo viską - ir kinder kiaušinius ir šokoladukus mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, o kaip manote vietoj saldainiu Hematogenas ???
pradzioj didzioji itartinai ziurejo ax.gif dabar ir pati praso kad nupirkciau ir su mielu noru valgo, maziui tas pas lotuliukas.gif ka duosi ta valgys

arba kaip xxxsaulyte, patare saujom geru sokoladiniu saldainiu ipakuoti thumbup.gif
Atsakyti
sauni ideja dovanai ir apyranke ir zaisliukas (ant pakuotes raso AMZIU 6+) , mano mergina greit bus 6metai neatsidziaugia, kaimynes dukra jau 10 metu irgi sake super dalykas, akropolio zaislu parduotuvese su nuolaida kaina iki 10 LT
BIZU
Atsakyti
Merginos, viena mamytė labai apsirgo ir atsilaisvino 2 norai šie :

"Aušrinės" Dainius 16 m. kosmetikos arba parfumerijos rinkinio su skutimosi priemonėmis
"Žiburio" Gabrielė 12 m. - kosmetikos rinkinio

kas nori pabūti gerąja fėja g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
dar merginos - manau galime drąsiai prisidėti prie dovanėlių ir Vilniaus onkologiniame gulintiesiems...
šiuo metu dar trūksta apie 45 dovanėlių suaugusiems... dovanėlės bus teikiamos gruodžio 31 d. - ligoninėje liks tie, kurie negali niekur važiuoti iš ligoninės... mūsų palaikymas ir jauki, miela dovanėlė - tikrai suteiks teigiamų minčių ir emocijų...

daugiau apie akciją vilniečių čia

tai dovanėlė galėtų būtų sekanti :
puodelis, arbata, saldi kokia dovanėlė, gal koks kalėdinis atributas....

galiu rinkti ir pinigėliais, ir nupirkti kompleksiškai ir išsiųsti... tai palengvinimas daug kam būtų manau, o man nesunku... mirksiukas.gif

prašau, rašykite kas norite prisidėti !!!

O Renax, tai mamytė, kuri jau kelinti metai organizuoja šį ir ne tik lankymą, šventes, onko ligomis sergantiesiems, su bendramintėmis pagamintų ir atsiųstų mūsų mergaitėms - tai vaikų namų ir soc.šeimoms, auskariukų thumbup.gif

šis mūsų prisidėjimas, tai lyg alternatyva Klp onko dovanėlių darymui, bet dėl tam tikrų priežasčių, po 3 m. nebeorganizuosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 gruodžio 2011 - 11:21
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 09, 11:23)
Merginos, viena mamytė labai apsirgo ir atsilaisvino 2 norai šie :

"Aušrinės"  Dainius 16 m. kosmetikos arba parfumerijos rinkinio su skutimosi priemonėmis
"Žiburio" Gabrielė 12 m. - kosmetikos rinkinio

kas nori pabūti gerąja fėja  g.gif  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif Paimsiu abu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2011 12 09, 11:34)
Aš  mirksiukas.gif  Paimsiu abu  4u.gif .

kol kas ant klaustuko taip sakant, nes per FB susirašau su pažystama....
manau ji ima...
tuoj patvirtinsiu ar taip ar ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gaila tik dabar pamaciau, norejau prisideti. Gal dar kam ko reikia xxxsaulyte, butu miela prisideti 4u.gif
Atsakyti