Supakavau dovanas. Ryt iki pietų nunešiu
Laba visoms,
atsizymiu as dovanas berniukams jau nupirkau liko tik mergaite, kurios norus nete radau lygtais, o realiai niekur neradau bet kazka sumastysiu
antradieni, itarima turiu, kad bus nuolaidos maximoj popieriui ir dovanu maiseliams tai nupirksiu ir supakuosiu viska
tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams 11-16metu masciau masciau ri neismasciau kas skaniau guminukai, sokoladukai, saldainiai ar rinkiniai tie kalediniai, tofefe gal saldainiukai patarkit
atsizymiu as dovanas berniukams jau nupirkau liko tik mergaite, kurios norus nete radau lygtais, o realiai niekur neradau bet kazka sumastysiu
antradieni, itarima turiu, kad bus nuolaidos maximoj popieriui ir dovanu maiseliams tai nupirksiu ir supakuosiu viska
tiesa, kokius saldainius perkat paaugliams 11-16metu masciau masciau ri neismasciau kas skaniau guminukai, sokoladukai, saldainiai ar rinkiniai tie kalediniai, tofefe gal saldainiukai patarkit
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 08, 21:53)
na jau reikia-per kitą savaitę gerai maždaug būtų surinkti abiejų švenčių dovanas...
Ar galėčiau savaitgalį kažkaip perduoti , per savaitę dirbu, nesugalvoju kaip perduot
QUOTE(mama-gita @ 2011 12 08, 21:17)
Piktumas neišpaskytas
Bet tai kai greitai Jūs čia prasisukot
O aš dar niekaip 2dovanom maišiukų neįtaisau,o jau ir paskubėt reikia
Bet tai kai greitai Jūs čia prasisukot
O aš dar niekaip 2dovanom maišiukų neįtaisau,o jau ir paskubėt reikia
Mano drauge As dovanas dar lapkricio menesi nupirkau, bet vienai dovanai niekaip maiso negaliu nupirkt. Viena nupirkau ir netilpto dovana Siandien kita maisa norejau nupirkt, bet primeciau, kad pries perkant butu neblogai dovanos deze issimatuot, o tai netinkamu maisu neturesiu kur kist taip ir kaledos galit ateit
Papildyta:
QUOTE(Anile @ 2011 12 08, 22:07)
O man idomu ka perkat 2-3 metu vaikams? Asmeniskai mano pacios vaikas jokiu saldumynu negauna (1,7m). Nupirkau haribo guminuku, cupachupsu. Ka dar nupirkt? Tie kalediniai rinkiniai manes nezavi. Kelis ziurinejau, tai net neparasyta, kokie saldainiai i ta dezute ieina. Juk jei bonbonkes kokios, tai vaikas ir paspringt gali
QUOTE(Anile @ 2011 12 08, 22:07)
aš pirkau šokoladinių įvairių, gerų ir dėjau saujomis....
QUOTE(*Jura* @ 2011 12 08, 22:15)
Ar galėčiau savaitgalį kažkaip perduoti , per savaitę dirbu, nesugalvoju kaip perduot
aš būsiu mieste ir šešt. ir sekm. - skambinkite 8 698 77631 - susitarsime...
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2011 12 08, 22:57)
O man idomu ka perkat 2-3 metu vaikams? Asmeniskai mano paciso vaikas jokiu saldumynu negauna (1,7m). Nupirkau haribo huminuku, cupachupsu. Ka dar nupirkt? Tie kalediniai rinkiniai manes nezavi. Kelis ziurinejau, tai net neparasyta, kokie saldainiai i ta dezute eina. Juk jei bonbonkes kokios, tai vaikas ir paspringt gali
tokio amžiaus, bent jau manoji, tai dievina kinder siurprizo viską - ir kinder kiaušinius ir šokoladukus
merginos, o kaip manote vietoj saldainiu Hematogenas ???
pradzioj didzioji itartinai ziurejo dabar ir pati praso kad nupirkciau ir su mielu noru valgo, maziui tas pas ka duosi ta valgys
arba kaip xxxsaulyte, patare saujom geru sokoladiniu saldainiu ipakuoti
pradzioj didzioji itartinai ziurejo dabar ir pati praso kad nupirkciau ir su mielu noru valgo, maziui tas pas ka duosi ta valgys
arba kaip xxxsaulyte, patare saujom geru sokoladiniu saldainiu ipakuoti
Merginos, viena mamytė labai apsirgo ir atsilaisvino 2 norai šie :
"Aušrinės" Dainius 16 m. kosmetikos arba parfumerijos rinkinio su skutimosi priemonėmis
"Žiburio" Gabrielė 12 m. - kosmetikos rinkinio
kas nori pabūti gerąja fėja
"Aušrinės" Dainius 16 m. kosmetikos arba parfumerijos rinkinio su skutimosi priemonėmis
dar merginos - manau galime drąsiai prisidėti prie dovanėlių ir Vilniaus onkologiniame gulintiesiems...
šiuo metu dar trūksta apie 45 dovanėlių suaugusiems... dovanėlės bus teikiamos gruodžio 31 d. - ligoninėje liks tie, kurie negali niekur važiuoti iš ligoninės... mūsų palaikymas ir jauki, miela dovanėlė - tikrai suteiks teigiamų minčių ir emocijų...
daugiau apie akciją vilniečių čia
tai dovanėlė galėtų būtų sekanti :
puodelis, arbata, saldi kokia dovanėlė, gal koks kalėdinis atributas....
galiu rinkti ir pinigėliais, ir nupirkti kompleksiškai ir išsiųsti... tai palengvinimas daug kam būtų manau, o man nesunku...
prašau, rašykite kas norite prisidėti !!!
O Renax, tai mamytė, kuri jau kelinti metai organizuoja šį ir ne tik lankymą, šventes, onko ligomis sergantiesiems, su bendramintėmis pagamintų ir atsiųstų mūsų mergaitėms - tai vaikų namų ir soc.šeimoms, auskariukų
šis mūsų prisidėjimas, tai lyg alternatyva Klp onko dovanėlių darymui, bet dėl tam tikrų priežasčių, po 3 m. nebeorganizuosiu...
šiuo metu dar trūksta apie 45 dovanėlių suaugusiems... dovanėlės bus teikiamos gruodžio 31 d. - ligoninėje liks tie, kurie negali niekur važiuoti iš ligoninės... mūsų palaikymas ir jauki, miela dovanėlė - tikrai suteiks teigiamų minčių ir emocijų...
daugiau apie akciją vilniečių čia
tai dovanėlė galėtų būtų sekanti :
puodelis, arbata, saldi kokia dovanėlė, gal koks kalėdinis atributas....
galiu rinkti ir pinigėliais, ir nupirkti kompleksiškai ir išsiųsti... tai palengvinimas daug kam būtų manau, o man nesunku...
prašau, rašykite kas norite prisidėti !!!
O Renax, tai mamytė, kuri jau kelinti metai organizuoja šį ir ne tik lankymą, šventes, onko ligomis sergantiesiems, su bendramintėmis pagamintų ir atsiųstų mūsų mergaitėms - tai vaikų namų ir soc.šeimoms, auskariukų
šis mūsų prisidėjimas, tai lyg alternatyva Klp onko dovanėlių darymui, bet dėl tam tikrų priežasčių, po 3 m. nebeorganizuosiu...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 09, 11:23)
Merginos, viena mamytė labai apsirgo ir atsilaisvino 2 norai šie :
Aš Paimsiu abu .
QUOTE(gita @ 2011 12 09, 11:34)
Aš Paimsiu abu .
kol kas ant klaustuko taip sakant, nes per FB susirašau su pažystama....
manau ji ima...
tuoj patvirtinsiu ar taip ar ne...