chilyru,dyyyyyyyydelis TB ir tau AČIŪŪŪŪŪ
P.S. Man rodos kad tu ir AJ vienam name gyvenat
QUOTE(merga @ 2011 12 08, 09:58)
chilyru,dyyyyyyyydelis TB ir tau AČIŪŪŪŪŪ
tai ner uz ,kad tik padetu
geras,gal net tam paciam iejime?
QUOTE(chilyru @ 2011 12 08, 13:28)
ir durys šalia
QUOTE(chilyru @ 2011 12 08, 14:28)
geras,gal net tam paciam iejime?
Na jei kart nuo karto matai savo kieme is Laukininku 9 namo I iejimo iseinancia triju ne visai lietuviuku kompanija su mazauge pikta mamka, tai reiskias kaimynes esame
QUOTE(AJ_Lt @ 2011 12 08, 13:40)
Na jei kart nuo karto matai savo kieme is Laukininku 9 namo I iejimo iseinancia triju ne visai lietuviuku kompanija su mazauge pikta mamka, tai reiskias kaimynes esame
as gyvenu vyturio 4,tai tavo namas sekantis bet kaip ir kaimynes esam nes namai labai arti vienas kito. niu dabar tikrai ieskosiu triju mazuliuku su pikta mamka as tai irgi neauksta su viena maza mergyte vaikstau karts nuo karto
QUOTE(chilyru @ 2011 12 08, 13:53)
as gyvenu vyturio 4,tai tavo namas sekantis bet kaip ir kaimynes esam nes namai labai arti vienas kito. niu dabar tikrai ieskosiu triju mazuliuku su pikta mamka as tai irgi neauksta su viena maza mergyte vaikstau karts nuo karto
ujui bus tadum 2 apypiktės mamkos su tabūnu vaikų
merginos - būkite atsargios, Senukuose susidūriau - akcijiniam žaislam nuolaida negalioja !!!
tipo akcija pigiau 2 lt prie 50 lt ir netaiko, ot apgavikai,.... o kas daug perka ir nepasižiūri...
tipo akcija pigiau 2 lt prie 50 lt ir netaiko, ot apgavikai,.... o kas daug perka ir nepasižiūri...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 08, 15:19)
merginos - būkite atsargios, enukuose susidūriau - akcijiniam žaislam nuolaida negalioja !!!
tai aišku jei kaina parašyta geltoname lapelyje - nuolaidos nebus
QUOTE(AJ_Lt @ 2011 12 08, 14:40)
Piktumas neišpaskytas
Bet tai kai greitai Jūs čia prasisukot
O aš dar niekaip 2dovanom maišiukų neįtaisau,o jau ir paskubėt reikia
na jau reikia-per kitą savaitę gerai maždaug būtų surinkti abiejų švenčių dovanas...