Na va ir as nebespejau prisijungti prie sios akcijos Kaip supratau dar bus organizuojamas vaikuciu lankymas vaiku namuose. Noreciau ten sudalyvaut. Kokio amziaus vaikucius lankote? Teko man lankytis vaiku namuose pries kokia 10 meteliu, tada mokykloje socialine praktika atlikti reikejo. Pagrinde buvau maziuku grupeje, iki metuku ar 1,5 ten vaikuciai buvo. Iki siol man sirdy likes tas vaizdas kaip tie mazyliai nori meiles, demesio. Tuo metu kai as buvau tai zaislu jie tikrai turejo, bet ne to jiems reikejo, o paprasto demesio, apkabinimo, panesiojimo. Dabar pati auginu 8 menesiu dukryte ir kasdien man iskyla prisiminimai is tos vietos.
Kazkada maciau viena laida, ten rode, kad Kaune ar tai Vilniuje yra mamyciu grupele, kuri nuolat lanko vaikucius vaiku namuose, tai pagalvojau gal ir Klaipedoje tokia yra.
sveiki lusis,
na situacija vaikų namuose dabar kur kas geresnė manau, nei tada kai jūs lankėtės... Aišku, dėmesio ir šilumos niekada nėra per daug, bet... tikrai labai daug dėmesio sulaukia jau... nors prieš krizę buvo kiti laikai, trejeta metų vėl kiti... jaučiasi ir ten su parama bei pramogom krizė... prieš krizę, kažkaip panorau netgi atsiriboti nuo lankymosi vaikų namuose (o eidavau vos ne kartą į savaitę) nes jau nebebuvo to tikro džiaugsmo vaikų akyse, o tai pasekmės per didelio tuo laiku visuomenės "atsigręžimo"... pradėjau daugiau globoti soc.remtinas šeimas...
dabar vėl laikai keičiasi, ir labai jaučiasi visose sferose...
vaikų namuose "Rytas", kur jau labai gerai žinomas personalas bei direktorė, vaikai nuo 2 m. iki 18 m., yra šešios grupės po maždaug 13 vaikų, kur visokio amžiaus ir yra, kaip tikroj šeimoj...
taip kad junkitės, bus jų laiškai-norai...
sekite temą, ikime kartu į šventę irpamatysite kokie pasiutę tie vaikai
na situacija vaikų namuose dabar kur kas geresnė manau, nei tada kai jūs lankėtės... Aišku, dėmesio ir šilumos niekada nėra per daug, bet... tikrai labai daug dėmesio sulaukia jau... nors prieš krizę buvo kiti laikai, trejeta metų vėl kiti... jaučiasi ir ten su parama bei pramogom krizė... prieš krizę, kažkaip panorau netgi atsiriboti nuo lankymosi vaikų namuose (o eidavau vos ne kartą į savaitę) nes jau nebebuvo to tikro džiaugsmo vaikų akyse, o tai pasekmės per didelio tuo laiku visuomenės "atsigręžimo"... pradėjau daugiau globoti soc.remtinas šeimas...
dabar vėl laikai keičiasi, ir labai jaučiasi visose sferose...
vaikų namuose "Rytas", kur jau labai gerai žinomas personalas bei direktorė, vaikai nuo 2 m. iki 18 m., yra šešios grupės po maždaug 13 vaikų, kur visokio amžiaus ir yra, kaip tikroj šeimoj...
taip kad junkitės, bus jų laiškai-norai...
sekite temą, ikime kartu į šventę irpamatysite kokie pasiutę tie vaikai
Uch kaip karšta temoje. Darbas verda,kad nu
MERGINOS PRAŠYMAS ANT ATVIRUKŲ UŽRAŠYKITE VAIKO SĄRAŠO NUMERIUKĄ AČIŪ. Šitai reikalinga,kad žinotume kokiam pvz.Deivydui skirta dovanėlė.
Toliau Lly perduok kuo didžiausius ir nuoširdžiausius AČIŪ Airijos mamytėms už paramą. siunta gauta ir jau skirstoma
MERGINOS PRAŠYMAS ANT ATVIRUKŲ UŽRAŠYKITE VAIKO SĄRAŠO NUMERIUKĄ AČIŪ. Šitai reikalinga,kad žinotume kokiam pvz.Deivydui skirta dovanėlė.
Toliau Lly perduok kuo didžiausius ir nuoširdžiausius AČIŪ Airijos mamytėms už paramą. siunta gauta ir jau skirstoma
Merga, neuzrasiau eiles numerio, uzrasiau tik varda ir amziu, o dovaneles jau nuveziau i centra siandien
Dovaneles Nr 61 Evelina, 8 metai ir Nr 68 Evelina, 12 metu - pristatytos i centra
Dovaneles Nr 61 Evelina, 8 metai ir Nr 68 Evelina, 12 metu - pristatytos i centra
QUOTE(merga @ 2011 11 22, 17:00)
Lly perduok kuo didžiausius ir nuoširdžiausius AČIŪ Airijos mamytėms už paramą. siunta gauta ir jau skirstoma
butinai perduosiu
QUOTE(marina86 @ 2011 11 22, 17:49)
Merga, neuzrasiau eiles numerio, uzrasiau tik varda ir amziu, o dovaneles jau nuveziau i centra siandien
Ok .Persiunciau Romai
27 Karolis 7 m.
55 Ričardas 7m.
71 Julis 7m.
78 Romualdas 7m.
Pristatytos i centra ( Tomo g.)
Ten nuveziau ir vyriskus batus
55 Ričardas 7m.
71 Julis 7m.
78 Romualdas 7m.
Pristatytos i centra ( Tomo g.)
Ten nuveziau ir vyriskus batus
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 18, 17:08)
antradienį susitinku su drauge psichologe, ji su merginų kompanija nori jungtis irgi. Bet mintis jos irgi - ruošti mielą daiktelį, kaip dėmesio parodymą, nes senukam to irgi labai reikia. Tai va po pokalbio su ja, reikės nuvažiuoti ir pasikalbėti su vadovybe slaugos ligoninės ir tada bus aiškiau..
o gal ir vėl kokį vėlimą darom, manau Regina padėtų su patalpom vėl... smagu buvo pernai labai netgi jau mokam kas dalyvavom, galim kažką ir namuose velti... širdelių tema man vistiek labai priimtina - tiesiog kaip kad palinkėjimas "iš širdies į širdį"...
o gal ir vėl kokį vėlimą darom, manau Regina padėtų su patalpom vėl... smagu buvo pernai labai netgi jau mokam kas dalyvavom, galim kažką ir namuose velti... širdelių tema man vistiek labai priimtina - tiesiog kaip kad palinkėjimas "iš širdies į širdį"...
Saulyte, ar kalbejot su psichologe? Jei reikes galiu nuvaziuoti kartu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 22, 01:32)
Gauta Klaipėdos centrinis paštas, Liepų g. 16, Klaipėda 2011-11-23 06:55
66 Karolis 11m.
QUOTE(taatjana @ 2011 11 23, 13:08)
Saulyte, ar kalbejot su psichologe? Jei reikes galiu nuvaziuoti kartu
labutis,
vakar ji sirguliavo jau, nors aš jau ir beveik sveika.. tai atkėlėm kitam antradieniui...
aišku smagiau kartu ...
QUOTE(ogista @ 2011 11 23, 17:19)
Gauta Klaipėdos centrinis paštas, Liepų g. 16, Klaipėda 2011-11-23 06:55
66 Karolis 11m.
66 Karolis 11m.
o Nr. tai man neparašėte? paimčiau šiandien dar
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 23, 18:37)
labutis,
vakar ji sirguliavo jau, nors aš jau ir beveik sveika.. tai atkėlėm kitam antradieniui...
aišku smagiau kartu ...
aišku smagiau kartu ...
nesupratau - o kokio numerio? ar ne pranešimą turėjo atnešti?
QUOTE(ogista @ 2011 11 23, 17:49)
nesupratau - o kokio numerio? ar ne pranešimą turėjo atnešti?
taip , atneša. Tik kai Nr. žinau, tai greičiau būna