Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(eLBė @ 2011 11 21, 14:24)
O man idomu kaip ten tuos maiselius uzklijuot, kad niekas nebyretu? Negi lipnia juosta virsu uzklijuot?  unsure.gif Nei vaikas dovana issitrauks paziuret, nei ka...

dar variantas kad su skylamusiu skyliu issimusti ( atitinkamai pagal maiselio dydi ir skyluciu kiekis), ir per tas vietas kaspineliais suristi ax.gif nors as pati zadu su lipnia juosta uzklijuoti, juk ja nuimti visai nesudetinga bus, nes tereikia keliose vietose uzfiksuoti, o ne per visa brukstelt, as taip isivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2011 11 21, 14:38)
dar variantas kad su skylamusiu skyliu issimusti ( atitinkamai pagal maiselio dydi ir skyluciu kiekis), ir per tas vietas kaspineliais suristi  ax.gif nors as pati zadu su lipnia juosta uzklijuoti, juk ja nuimti visai nesudetinga bus, nes tereikia keliose vietose uzfiksuoti, o ne per visa brukstelt, as taip isivaizduoju  g.gif

As lygiai ta pati buvau del skyliu su kaspinu pagalvojusi. Taip turbut ir reikes daryt, nes lipnios juostos vistiek, nors ir mazai jos bus, lengvai nenuplesi. Nebent su visa maiselio "mesa". Vaikai turbut taip nenores.
Atsakyti
As su "krokodilu" prisaudziau, kitaip visi saldainiai iskristu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos
na pradedu gyvent po ligų, gal, ir lendu iš poigrindžio doh.gif

Vaikų namuose "Rytas" šventė vyks gruodžio 21 d. 16 val. Gruodžio 1 -ją dieną, tradiciškai, bus pastatytas Kalėdinis paštas, beje ta pati mano kontruota dėžutė prieš 7 m. bigsmile.gif , ir manau kokia gruodžio 5 d. turėsime norus thumbup.gif

taip kad kai tik turėsiu - sukelsiu čia ir dalinsimės. Sekite temą, kalbinkite draugus, kaimynus, kas nori prisidėti- turėsime 2 sav. mirksiukas.gif

Taip kad labai šaunu kad iki gruodžio pradžios jau paruošime dovanėles centro vaikams - bus gal lengviau ir finansiškai ir mastant ką parinkti mirksiukas.gif na su vaikų namais lengviau - ten kiekvienas parašys savo norą - kas pirmą kartą tai skatys apie tai - tai aukletojos su vaikais pasikalba, dičkiai gi žino kas dovanas perka - iki 30 lt norai mirksiukas.gif

QUOTE(mama-gita @ 2011 11 20, 16:56)
Parėjom ką tik su dukrium iš Norfos kaip tikros kalėdbobės su terbom apsikrovusios lotuliukas.gif .Dabar galvoju kur dideli maišai papigiai parsiduoda g.gif .Nu gaila 6-7lt už maišą

jo, su maišais tikrai taip, tie dideji, ir ne tik, kai jų reikia daug, jie laaaaaabai daug sukainuoja ir kai pagalvoji, kad už tuos 6-8 ar net 10 lt, kiek ko galima tam vaikui nupirkti, nes maišas tai bus suplėšytas ir išmestas... praktikos turiu su vaikų namais, ir matau kaip ORE tie maišai išdraskomi, verčiami noro pamatyti kas viduj...
taip kad gal ir ne taip estetiška, aš visada manau, kad galima pakuoti ir ne į visai kalėdinį maišą... juk gauname gi maišų labai gražių, pvz Este - juodas maišas su aukso tik raidėm - na dar prabangiau man atrodo į jį supakuta dovana nei į kalėdinius maišiukus... tai mano nuomonė, reali ir ūkiška
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 21, 01:50)
Aj, nupirkau jau viena maisa, nupirksiu ir antra, nenubednesiu tsakant  biggrin.gif

Nu tikrai reiks per ispardavima kalediniu maisu, pakavimo popieriaus ir visokiu kaspinu uzsipirkt. drinks_cheers.gif

siandien RIMI maciau jau tokius didelius maisus kaledinius po 5 lt., kad pats darzelinukas turbut itilptu lotuliukas.gif is tiesu kiekvienoj parduotuvej savos kainos smile.gif bet per ispardavima butent tuos proginius kaledinius labai nukainuoja, o kokius geletus ar kitokio piesinio ne smile.gif

QUOTE(RedLady @ 2011 11 21, 10:36)
Truputi paguodet, nes as vaiku neturiu, tai jau stengiausi labai nuo rekomendaciju nenukrypti  blush2.gif
O limito beveik nevirsijau, sestadieni Jamam nersiau, nes kanceliarines ir zaislai su 40 proc. nuolaida buvo  ax.gif  Tik del to ir vaziavau i jamam biggrin.gif

jokia cia paguoda hihihi.gif, geriau ir nebuna kaip pati sugalvojai, va kai savo vaiku turesi, pamatysi kaip dovanu pirkimo patirtis susigadys, nes jie nori kad butu visko daaaaaaug mirksiukas.gif Maniskiai deliodavo ir atsidziaugt negaledavo jeigu budavo pilnas maisas visokiu visokiausiu ivairiu dalykeliu
na, as dar kiekvienam vaikui ideciau po toki stiklinuka nedideli angela-sarga, ty zaisliukas kabinti ant eglutes, tiesiog simboliskai kad vaikas ta angela ant egles regetu per visas sventes ir zinotu, kad ji kazkas saugo ax.gif

QUOTE(RedLady @ 2011 11 21, 13:58)
Aciu  4u.gif  Dabar suku galva kaip sokoladini kaledu seni ten ideti, kad jis nesusipaustu iki sventes, ir jau sia savaite nuvesiu i centra. Dar del vardu uzrasymo noriu paklausti: ar galima varda ir metus uzrasyti ant to lapuko kur prie dovanu maiselio buna kaip atvirute, ar vistiek atskira lapuka uzklijuoti ant maiselio?  g.gif

kaledu seni jei isuktum i toki burbulini plastika kaip buna pasto vokai tokie su ju viduje apsauga, tai nenutiktu nieko, o ir tie patys vokai mazo formato nera brangus, centus kainuoja, gali ir i toki ideti

QUOTE(eLBė @ 2011 11 21, 14:24)
O man idomu kaip ten tuos maiselius uzklijuot, kad niekas nebyretu? Negi lipnia juosta virsu uzklijuot?  unsure.gif Nei vaikas dovana issitrauks paziuret, nei ka...

taip ir uzklijavau virsuje kad niekas nebyretu, o kiek zinau, vaikai nelabai saugo tuos maiselius, skuba kuo greiciau atsiplesti, daugiau turinio ziuri kas viduje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2011 11 21, 17:46)
jokia cia paguoda hihihi.gif, geriau ir nebuna kaip pati sugalvojai, va kai savo vaiku turesi, pamatysi kaip dovanu pirkimo patirtis susigadys, nes jie nori kad butu visko daaaaaaug mirksiukas.gif Maniskiai deliodavo ir atsidziaugt negaledavo jeigu budavo pilnas maisas visokiu visokiausiu ivairiu dalykeliu
na, as dar kiekvienam vaikui ideciau po toki stiklinuka nedideli angela-sarga, ty zaisliukas kabinti ant eglutes, tiesiog simboliskai kad vaikas ta angela ant egles regetu per visas sventes ir zinotu, kad ji kazkas saugo  ax.gif
kaledu seni jei isuktum i toki burbulini plastika kaip buna pasto vokai tokie su ju viduje apsauga, tai nenutiktu nieko, o ir tie patys vokai mazo formato nera brangus, centus kainuoja, gali ir i toki ideti

biggrin.gif Nu va kai pasnekejo cia temoj, kad vaikai kiekviena smulkmena dziaugiasi, tai galvoju nu tai reikia, kad tu smulkmenu butu daug bigsmile.gif Niekur neuzmaciau angeliuku, ir turbut jau nebeuzmtysiu, bet turiu magnetukus ant saldytuvo kaledinius senius, tai gal po toki ideti g.gif
O del tu sokoladiniu seniu, tai juk vokas irgi gali susispausti, juk ten ne dezute. Kazkaip galvoju, kad su tais seniais busiu prasovusi, gal geriau kazka kitka nupirkti i ju vieta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedLady: 21 lapkričio 2011 - 17:44
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 21, 01:50)
Ot tau ir berniukas doh.gif

Ir tai praeis.... lotuliukas.gif mano mergeliukė buvo net kalėdų senelio mašinytės užsiprašius kažkada lotuliukas.gif

QUOTE(Požiūris @ 2011 11 21, 13:33)
Berniukui pirkau kazkokia didesne masinyte su priekaba-kranu ir dar ten pat supakuotos 4 mazesnes masinytes. Nu galvoju, kad 3-meciui geresne dovana bus masinytes, nei spalvinimo knygele ir flomikai g.gif

Įtariu, kad dar du 2-3m berniukai tokias pat gaus lotuliukas.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 21, 17:26)
juk gauname gi maišų labai gražių, pvz Este - juodas maišas su aukso tik raidėm - na dar prabangiau man atrodo į jį supakuta dovana nei į kalėdinius maišiukus... tai mano nuomonė, reali ir ūkiška

nu jo, bet mano vaikiukai mažiukai blush2.gif , žiūrėsim kaip gausis
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 11 21, 19:42)
Ir tai praeis.... lotuliukas.gif mano mergeliukė buvo net kalėdų senelio mašinytės užsiprašius kažkada lotuliukas.gif
Įtariu, kad dar du 2-3m berniukai tokias pat gaus lotuliukas.gif
nu jo, bet mano vaikiukai mažiukai blush2.gif , žiūrėsim kaip gausis

Joa joa, noes jos ir norfos lotuliukas.gif
Atsakyti
požiūris sveikinu su 3 vieta bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 11 21, 20:10)
požiūris sveikinu su 3 vieta bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu smile.gif
Bet kazi ar ten jau tikrai galutinis varinatas ir ar jau galima dziaugtis rolleyes.gif Nes apdovanojimo kol kas nesimato profilyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 21, 20:17)
Aciu  smile.gif
Bet kazi ar ten jau tikrai galutinis varinatas ir ar jau galima dziaugtis rolleyes.gif  Nes apdovanojimo kol kas nesimato profilyje smile.gif

matysis matysis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 11 21, 20:19)
matysis matysis bigsmile.gif  4u.gif

Nu tada smagu thumbup.gif
Atsakyti