Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Lexana @ 2011 11 20, 23:28)
Sveikos.
Maximoje yra didelių maišų. Manau, kad nebūtinai turi būti su Kalėdų vaizdais. Gali būti mergaitiški arba berniukiški. smile.gif Aš labai didelius maišus dovanoms Maximoje pirkau po 3.99 Lt. Ir mačiau kažkurioje parduotuvėje kalėdinius didelius dovanų maišus ne popierinius, o tvirto celofano. Bet dabar nepamenu kurioje. doh.gif Atsiminusi parašysiu būtinai.
Savo vaikams naudoju šios firmos kosmetiką. Visi serga alergijomis ir atopiniais dermatitais ir ši kosmetika puikiai tinka, nealergizuoja. smile.gif
Aš Norfoje mačiau vakar gana normaliomis kainomis maišų. Labai superinį kartoninį maišelį-dovanų dėžutę pirkau savo pasirinktai merginai ir mokėjau nebrangiai. rolleyes.gif O šiaip dar "Pas Stanislovą" yra gražių ir gana nebrangių dovanų maišų.
Papildyta:
Tai nesukite galvos ir supakuokite tvirtai į popierių. 4u.gif Svarbu, kad nesuplyštų ir būtų aiškus adresatas, kam skirta dovana. rolleyes.gif

Aj, nupirkau jau viena maisa, nupirksiu ir antra, nenubednesiu tsakant biggrin.gif
O "Pas Stanislova" kur cia tokia parduotuve? g.gif Kazka lyg viena ausim esu girdejus, bet dabar visai nieko nepamenu, nei kas per parduotuve, nei kur randas. doh.gif

QUOTE(ogista @ 2011 11 20, 23:57)
Jau spejau issiaiskint, kad ir vyresni spalvina, ypac masinytes, taip kad pataikei bigsmile.gif
Tai vat siemet per ispardavima nusipirk ir turesi kitiems metams, nereiks galvos sukti  biggrin.gif
  Na istiesu tie dideli maisai brangus, atima 1-2 sokoladu kaina, ka galetum vaikui ideti , o cia uz maiseli sumoki  doh.gif

Nu tikrai reiks per ispardavima kalediniu maisu, pakavimo popieriaus ir visokiu kaspinu uzsipirkt. drinks_cheers.gif

Ir biski ne is tos operos. Gi savo bernui siandien vaziavau irgi vezimeli nupirkti, nes islanksciau mergaites dovana paziuret ar viskas ok ir vsio, reikia jam vezimo. Net uzmigt vakar niekaip negalejo. Cia ta vezima i lova kelias, cia vel islipa. Kosmarelis doh.gif Gerai, kad lelytes neuzsinorejo...
O berniukui nupirktom masinytem net nesudomino. Padeta ant akiu (na aisku jos dar permatomam ipakavime), bet net nerodo susidomejimo, lyg nebutu tos dezes. Ot tau ir berniukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 21 lapkričio 2011 - 00:53
Požiūris , o kur pirkai vežimėlį g.gif , maniškiai irgi mėgsta su jais žaisti pas puseseres labai jis mėgiamas biggrin.gif . O lėlytę tai mes turim namie , nes buvo labai didelis poreikis, tai mums vieną draugai padovanojo thumbup.gif

aš vis dar paieškose unsure.gif , žinoma jei ką tai kanceliarinės išgelbės, bet labai norisi dovanėlės tokios, kad tikrai vaikučiai apsidžiaugtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 11 21, 02:27)
aš vis dar paieškose  unsure.gif , žinoma jei ką tai kanceliarinės išgelbės, bet labai norisi dovanėlės tokios, kad tikrai vaikučiai apsidžiaugtų  blush2.gif

Sakot, kanceliarkes is bedos? unsure.gif Bet as labai nuosirdziai jas rinkau, visa rinkini supirkau: piestukus, flamasterius, spalvinimo knygute, mini bloknota, sasiuvini, akvarele, teptukus, tusinuka, parkeli, kapsules parkeliui, liniuote, padidinimo stiklu rinkini, modeline masinyte, pirato kamuoliukus is "karibu pirato", kaledine saldainiu dezute, sokoladini kaledu seni ir ciupa ciupsu visiems keturiems septynmeciams po toki rinkinuka. Galvojau, kad tikrai tikrai nudziugins tokia dovana, bet dabar nebesu tikra unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2011 11 21, 08:56)
Sakot, kanceliarkes is bedos?  unsure.gif  Bet as labai nuosirdziai jas rinkau, visa rinkini supirkau: piestukus, flamasterius, spalvinimo knygute, mini bloknota, sasiuvini, akvarele, teptukus, tusinuka, parkeli, kapsules parkeliui, liniuote, padidinimo stiklu rinkini, modeline masinyte, pirato kamuoliukus is "karibu pirato", kaledine saldainiu dezute, sokoladini kaledu seni ir ciupa ciupsu   visiems keturiems septynmeciams po toki rinkinuka. Galvojau, kad tikrai tikrai nudziugins tokia dovana, bet dabar nebesu tikra  unsure.gif  verysad.gif

oi tik ne tai norėjau pasakyti blush2.gif , jos labai gerai , bet šiemet dar ir žaislą norėčiau gal geresnį blush2.gif . pernai pagrindas buvo kanceliarinės ir žaislas priedas, o šiemet norėčiau atvirkščiai, na aš čia taip pamaniau 4u.gif , na šiemet man toks noras užėjo rolleyes.gif

bet kaip papirkot čia bigsmile.gif , vaikai tikrai bus labai patenkinti... jau tirbūt pirminį limitą viršijot kelis kart bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 11 21, 10:19)
oi tik ne tai norėjau pasakyti  blush2.gif , jos labai gerai , bet šiemet dar ir žaislą norėčiau gal geresnį  blush2.gif . pernai pagrindas buvo kanceliarinės ir žaislas priedas, o šiemet norėčiau atvirkščiai, na aš čia taip pamaniau  4u.gif , na šiemet man toks noras užėjo  rolleyes.gif

bet kaip papirkot čia  bigsmile.gif , vaikai tikrai bus labai patenkinti... jau tirbūt pirminį limitą viršijot kelis kart  bigsmile.gif

Truputi paguodet, nes as vaiku neturiu, tai jau stengiausi labai nuo rekomendaciju nenukrypti blush2.gif
O limito beveik nevirsijau, sestadieni Jamam nersiau, nes kanceliarines ir zaislai su 40 proc. nuolaida buvo ax.gif Tik del to ir vaziavau i jamam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2011 11 21, 09:36)
Truputi paguodet, nes as vaiku neturiu, tai jau stengiausi labai nuo rekomendaciju nenukrypti  blush2.gif
O limito beveik nevirsijau, sestadieni Jamam nersiau, nes kanceliarines ir zaislai su 40 proc. nuolaida buvo  ax.gif  Tik del to ir vaziavau i jamam biggrin.gif

nu žinok aš praktiškai jau nebeturiu lotuliukas.gif ,tad ir galvą palaužyt žiemomis tenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 21, 00:50)
O "Pas Stanislova" kur cia tokia parduotuve? g.gif  Kazka lyg viena ausim esu girdejus, bet dabar visai nieko nepamenu, nei kas per parduotuve, nei kur randas. doh.gif
Nu tikrai reiks per ispardavima kalediniu maisu, pakavimo popieriaus ir visokiu kaspinu uzsipirkt. drinks_cheers.gif

Ir biski ne is tos operos. Gi savo bernui siandien vaziavau irgi vezimeli nupirkti, nes islanksciau mergaites dovana paziuret ar viskas ok ir vsio, reikia jam vezimo. Net uzmigt vakar niekaip negalejo. Cia ta vezima i lova kelias, cia vel islipa. Kosmarelis doh.gif Gerai, kad lelytes neuzsinorejo...
O berniukui nupirktom masinytem net nesudomino. Padeta ant akiu (na aisku jos dar permatomam ipakavime), bet net nerodo susidomejimo, lyg nebutu tos dezes. Ot tau ir berniukas doh.gif

"Pas Stanislovą" parduotuvė yra IKI pasažo centre Vingio g. mirksiukas.gif

Mano vyrukas irgi su lėlių vežimu žaidžia net labai. Ir vežioją tą Baby Born'ą, maitiną, sauskelnes keičia, ant puoduko sodina, rengia. :hihih: Su vyru vis juokiamės, kad bus geru tėčiu. smile.gif
Atsakyti
O galima jau rytoj dovaneles i centra nuvezti? Niekada nebuvau ten, kam perduot reikia?
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2011 11 21, 08:56)
Sakot, kanceliarkes is bedos?  unsure.gif  Bet as labai nuosirdziai jas rinkau, visa rinkini supirkau:
Galvojau, kad tikrai tikrai nudziugins tokia dovana, bet dabar nebesu tikra  unsure.gif  verysad.gif

Oi, tokia paklode dovanu paskaicius ir pati tokios uzsimaniau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 11 21, 01:27)
Požiūris , o kur pirkai vežimėlį  g.gif , maniškiai irgi mėgsta su jais žaisti pas puseseres labai jis mėgiamas  biggrin.gif . O lėlytę tai mes turim namie , nes buvo labai didelis poreikis, tai mums vieną draugai padovanojo  thumbup.gif

aš vis dar paieškose  unsure.gif , žinoma jei ką tai kanceliarinės išgelbės, bet labai norisi dovanėlės tokios, kad tikrai vaikučiai apsidžiaugtų  blush2.gif

Pacia dovana pirkau akropoly, ten i deze supakuotas vezimelis-sketukas, lelyte, indeliai maitinimui ir seilinukas. O saviskiui vezimo pirkt lekiau i senukus. Maniau, kad paemiau toki pat sketuka, siek tiek audinio spalvinimas skirias, bet pasirodo jis ir siek tiek didesnis (10cm aukstesnis ir sedima dalis didesne). Tai dabar mastau apkeist, nes mano bernui cia gi laikinas patampimas, tinka belekoks, o ta mergaite gal ilgiau vezimeliu naudosis, be to jau 2-mete, tai gal ir geriau siek tiek didesnis vezimelis g.gif Bet tada teks is dezes viska i maisa kratyt, nes tas vezimas jau i deze netelpa mastau.gif

Berniukui pirkau kazkokia didesne masinyte su priekaba-kranu ir dar ten pat supakuotos 4 mazesnes masinytes. Nu galvoju, kad 3-meciui geresne dovana bus masinytes, nei spalvinimo knygele ir flomikai g.gif

Dar mastau del saldainiu g.gif Nu kazi ar 2-3 meciui tinka saldainiai? g.gif Maniskiui 1,5m tai kol kas saldainiu is vis negauna(nei ciulpinuku, nei sokoladiniu, nieko)nemanau, kad ir budamas 2-ju gaus (ot kokia mama ane biggrin.gif). Tai galvoju gal geriau kokiu haribo guminuku nupirkt, kinderiunu chiupa chiupsu dar? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 21 lapkričio 2011 - 12:37
QUOTE(linamog @ 2011 11 21, 13:26)
Oi, tokia paklode dovanu paskaicius ir pati tokios uzsimaniau. bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Dabar suku galva kaip sokoladini kaledu seni ten ideti, kad jis nesusipaustu iki sventes, ir jau sia savaite nuvesiu i centra. Dar del vardu uzrasymo noriu paklausti: ar galima varda ir metus uzrasyti ant to lapuko kur prie dovanu maiselio buna kaip atvirute, ar vistiek atskira lapuka uzklijuoti ant maiselio? g.gif
Atsakyti
O man idomu kaip ten tuos maiselius uzklijuot, kad niekas nebyretu? Negi lipnia juosta virsu uzklijuot? unsure.gif Nei vaikas dovana issitrauks paziuret, nei ka...
Atsakyti