Sveikos.
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 19, 18:39)
Klausykit, o gal nieko tokio, jei as dovanas supakuosiu su pakavimo popierium, o ne i maisa idesiu?
Berniuko dovana gal ir tilps i maisa, bet mergytes vezimelis su lelyte netelpa i maisa arba as dideliu maisu nemoku ieskot
Maximoje yra didelių maišų. Manau, kad nebūtinai turi būti su Kalėdų vaizdais. Gali būti mergaitiški arba berniukiški.
Aš labai didelius maišus dovanoms Maximoje pirkau po 3.99 Lt. Ir mačiau kažkurioje parduotuvėje kalėdinius didelius dovanų maišus ne popierinius, o tvirto celofano. Bet dabar nepamenu kurioje.
Atsiminusi parašysiu būtinai.
QUOTE(merga @ 2011 11 20, 15:00)
bijau prisimeluot,bet man rodos ,kad šios firmos kosmetika vaikams eurokose buo ir mano mergina ją naudojasi
Savo vaikams naudoju šios firmos kosmetiką. Visi serga alergijomis ir atopiniais dermatitais ir ši kosmetika puikiai tinka, nealergizuoja.
QUOTE(mama-gita @ 2011 11 20, 16:56)
Parėjom ką tik su dukrium iš Norfos kaip tikros kalėdbobės su terbom apsikrovusios
.Dabar galvoju kur dideli maišai papigiai parsiduoda
.Nu gaila 6-7lt už maišą
Aš Norfoje mačiau vakar gana normaliomis kainomis maišų. Labai superinį kartoninį maišelį-dovanų dėžutę pirkau savo pasirinktai merginai ir mokėjau nebrangiai.
O šiaip dar "Pas Stanislovą" yra gražių ir gana nebrangių dovanų maišų.
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 20, 22:06)
Nu tikrai kazkaip nekyla ranka tiek uz maisa moket, geriau jau saldainiu uz ta suma nupirkt, bet ka padarysi, teks
Tai nesukite galvos ir supakuokite tvirtai į popierių.
Svarbu, kad nesuplyštų ir būtų aiškus adresatas, kam skirta dovana.