Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(marina86 @ 2011 11 18, 22:26)
Panasiu yra ir Thomas Phillips parduotuvej, tik pigiau mirksiukas.gif

Thomas Phillips ne tokie faini, apziurinejau ir ten blush2.gif

Dar stai ka radau assorti.lt - gyvai dar neturiu, bet neuzilgo turiu gauti:
rinkinis mergaitei: kosmetika+gumytes Bubchen firma nebloga, neturetu buti prastas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJ_Lt: 19 lapkričio 2011 - 19:05
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 19, 18:39)
Klausykit, o gal nieko tokio, jei as dovanas supakuosiu su pakavimo popierium, o ne i maisa idesiu? g.gif  Berniuko dovana gal ir tilps  i maisa, bet mergytes vezimelis su lelyte netelpa i maisa arba as dideliu maisu nemoku ieskot g.gif

Pasirodo as ieskot nemokejau, buna ir laaaaabai dideliu maisu, tik dar nelabai kalediniai, bet tiek jau to thumbup.gif
Atsakyti
Klausykit, o gal nieko tokio, jei as dovanas supakuosiu su pakavimo popierium, o ne i maisa idesiu? g.gif  Berniuko dovana gal ir tilps  i maisa, bet mergytes vezimelis su lelyte netelpa i maisa arba as dideliu maisu nemoku ieskot g.gif

Tiks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AJ_Lt @ 2011 11 19, 19:05)
Thomas Phillips ne tokie faini, apziurinejau ir ten blush2.gif

Dar stai ka radau assorti.lt - gyvai dar neturiu, bet neuzilgo turiu gauti:
rinkinis mergaitei: kosmetika+gumytes Bubchen firma nebloga, neturetu buti prastas ax.gif
user posted image

bijau prisimeluot,bet man rodos ,kad šios firmos kosmetika vaikams eurokose buo ir mano mergina ją naudojasi blush2.gif
Atsakyti
Parėjom ką tik su dukrium iš Norfos kaip tikros kalėdbobės su terbom apsikrovusios lotuliukas.gif .Dabar galvoju kur dideli maišai papigiai parsiduoda g.gif .Nu gaila 6-7lt už maišą
Atsakyti
As nupirkau metalini konstruktoriu, raso nuo 8 metu, bet manau ir 7 metu jau galetu delioti toki vaikas, nes kazkada pirkome toki pat, tai net nuo 6 metu uzrasyta buvo. na o kitka smulkmes dar prigalvosiu. berniukams aisku sunkiau ka prigalvoti, sautuvu juk tikrai nesinori pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 11 20, 17:56)
Parėjom ką tik su dukrium iš Norfos kaip tikros kalėdbobės su terbom apsikrovusios lotuliukas.gif .Dabar galvoju kur dideli maišai papigiai parsiduoda g.gif .Nu gaila 6-7lt už maišą

Tie visi dovanu maiseliai, maisai ir kita atributika dovanu ipakavimui nukainuojama berods nuo gruodzio 15d., tada tai dideliu maisu kainavusiu po 4-5 lt. esu ir uz 50 cnt. pirkusi su kaledu vaizdeliais bigsmile.gif

QUOTE(Murčikas @ 2011 11 20, 20:38)
As nupirkau metalini konstruktoriu, raso nuo 8 metu, bet manau ir 7 metu jau galetu delioti toki vaikas, nes kazkada pirkome toki pat, tai net nuo 6 metu uzrasyta buvo. na o kitka smulkmes dar prigalvosiu. berniukams aisku sunkiau ka prigalvoti, sautuvu juk tikrai nesinori pirkti  doh.gif

Galvojau dar saltu ugneliu pakuote prideti, bet siuntinys gali sprogteleti hihihi.gif, tai rizika vistik degius dalykus pastu siusti biggrin.gif Gal tokiam 7-meciui ir knygutes spalvojimui tiktu, bet kazin ar jie dabar megsta tai daryti? g.gif
Atsakyti
ar dar yra remtin uvaiku , kuriems nesuplanuotos dovanso is to saraso?
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2011 11 20, 20:38)
As nupirkau metalini konstruktoriu, raso nuo 8 metu, bet manau ir 7 metu jau galetu delioti toki vaikas, nes kazkada pirkome toki pat, tai net nuo 6 metu uzrasyta buvo. na o kitka smulkmes dar prigalvosiu. berniukams aisku sunkiau ka prigalvoti, sautuvu juk tikrai nesinori pirkti  doh.gif

As konstruktoriaus neradau g.gif todel pagal rekomendacijas i kanceliarkes isisukau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ogista @ 2011 11 20, 21:21)
Gal tokiam 7-meciui  ir knygutes spalvojimui tiktu, bet kazin ar jie dabar megsta tai daryti? g.gif

As pirkau 7-meciams po spalvojimo knygute su masinytem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2011 11 20, 21:40)
ar dar yra remtin uvaiku , kuriems nesuplanuotos dovanso is to saraso?

Kol kas nėra ,bet ateinančios savaitės gale bus iš Vaikų globos namų mirksiukas.gif , taip pat galite prisidėti prie centro vaišių stalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RedLady @ 2011 11 20, 21:45)
As konstruktoriaus neradau  g.gif  todel pagal rekomendacijas i kanceliarkes isisukau  ax.gif
Papildyta:

As pirkau 7-meciams po spalvojimo knygute su masinytem  blush2.gif

Viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 11 20, 16:56)

Man irgi gaila. Viena maisa nupirkau uz 8lt su 40%, o kito tinkamo dydzio su kaledine atributika taip ir neradau.
Nu tikrai kazkaip nekyla ranka tiek uz maisa moket, geriau jau saldainiu uz ta suma nupirkt, bet ka padarysi, teks doh.gif
QUOTE(ogista @ 2011 11 20, 20:21)
Tie visi dovanu maiseliai, maisai ir kita atributika dovanu ipakavimui nukainuojama berods nuo  gruodzio 15d., tada tai dideliu maisu kainavusiu po 4-5 lt. esu ir uz 50 cnt. pirkusi  su kaledu vaizdeliais bigsmile.gif

Kad dovaneles iki 15d reik pristatyt, tai tokios datos laukt jau pr velu doh.gif
Atsakyti
Sveikos.

Maximoje yra didelių maišų. Manau, kad nebūtinai turi būti su Kalėdų vaizdais. Gali būti mergaitiški arba berniukiški. smile.gif Aš labai didelius maišus dovanoms Maximoje pirkau po 3.99 Lt. Ir mačiau kažkurioje parduotuvėje kalėdinius didelius dovanų maišus ne popierinius, o tvirto celofano. Bet dabar nepamenu kurioje. doh.gif Atsiminusi parašysiu būtinai.

QUOTE(merga @ 2011 11 20, 15:00)
bijau prisimeluot,bet man rodos ,kad šios firmos kosmetika vaikams eurokose buo ir mano mergina ją naudojasi  blush2.gif

Savo vaikams naudoju šios firmos kosmetiką. Visi serga alergijomis ir atopiniais dermatitais ir ši kosmetika puikiai tinka, nealergizuoja. smile.gif

QUOTE(mama-gita @ 2011 11 20, 16:56)

Aš Norfoje mačiau vakar gana normaliomis kainomis maišų. Labai superinį kartoninį maišelį-dovanų dėžutę pirkau savo pasirinktai merginai ir mokėjau nebrangiai. rolleyes.gif O šiaip dar "Pas Stanislovą" yra gražių ir gana nebrangių dovanų maišų.
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 20, 22:06)
Nu tikrai kazkaip nekyla ranka tiek uz maisa moket, geriau jau saldainiu uz ta suma nupirkt, bet ka padarysi, teks doh.gif

Tai nesukite galvos ir supakuokite tvirtai į popierių. 4u.gif Svarbu, kad nesuplyštų ir būtų aiškus adresatas, kam skirta dovana. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2011 11 20, 22:45)

As pirkau 7-meciams po spalvojimo knygute su masinytem  blush2.gif

Jau spejau issiaiskint, kad ir vyresni spalvina, ypac masinytes, taip kad pataikei bigsmile.gif

QUOTE(Požiūris @ 2011 11 20, 23:06)
Man irgi gaila. Viena maisa nupirkau uz 8lt su 40%, o kito tinkamo dydzio su kaledine atributika taip ir neradau.

Kad dovaneles iki 15d reik pristatyt, tai tokios datos laukt jau pr velu doh.gif

Tai vat siemet per ispardavima nusipirk ir turesi kitiems metams, nereiks galvos sukti biggrin.gif
Na istiesu tie dideli maisai brangus, atima 1-2 sokoladu kaina, ka galetum vaikui ideti , o cia uz maiseli sumoki doh.gif

Atsakyti