Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Storm @ 2011 11 18, 07:57)
Merginos, o kaip žinosim kokio dydžio tų kojinių reik? Juk kojytės labai jau skirtingos. Kad nebūtų, kad kuriam nors senukui tik ant pirštų galiukų būtų.

Reiks Romos paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
aš manu reikia kitą savaitę pavažiuot iki tos slaugos ligoninės ir pasikalbėti su atsakingu asmeniu... nes kam tarpininkauti per Romą.
Tikiuosiu jau būsiu sveika kitą sav., apsiimu nuvažiuot ir pasikalbėti mirksiukas.gif kas nori gal kartu?
Atsakyti
user posted image

ŠIANDIEN IR RYTOJ apsipirkdami "Maisto banko" akcijoje dalyvaujančiose "MAXIMA", "IKI", "RIMI" ir kitose parduotuvėse nupirkite ir akcijos savanoriams perduokite būtiniausių maisto produktų nepasiturintiems pamaitinti.
MŪSŲ REMIAMO CENTRO MERGINOS ŠIANDIEN IR RYT STOVĖS AKROPOLIO MAKSIMOJE ŠIANDIEN NUO 15 -21 VAL. RYTOJ NUO NUO 10 IKI 20 VAL.
Šiandien turėsite proga pasimatyti ir su Roma 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kam aktualu -
NORFOJE su ju kortele si savaitgali (t.y. nuo siandien) nuolaida 35% vaikiskiems zaisliukams 4u.gif
Atsakyti
antradienį susitinku su drauge psichologe, ji su merginų kompanija nori jungtis irgi. Bet mintis jos irgi - ruošti mielą daiktelį, kaip dėmesio parodymą, nes senukam to irgi labai reikia. Tai va po pokalbio su ja, reikės nuvažiuoti ir pasikalbėti su vadovybe slaugos ligoninės ir tada bus aiškiau..

o gal ir vėl kokį vėlimą darom, manau Regina padėtų su patalpom vėl... smagu buvo pernai labai mirksiukas.gif netgi jau mokam kas dalyvavom, galim kažką ir namuose velti... širdelių tema man vistiek labai priimtina - tiesiog kaip kad palinkėjimas "iš širdies į širdį"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 18 lapkričio 2011 - 15:13
Saulyte, aš už vėlimą, mezgimą...bet ką. Pernai tikrai labai smagu buvo. Bent jau mano suvelta širdelė buvo tikrai iš širdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 18, 15:08)
antradienį susitinku su drauge psichologe, ji su merginų kompanija nori jungtis irgi. Bet mintis jos irgi - ruošti mielą daiktelį, kaip dėmesio parodymą, nes senukam to irgi labai reikia. Tai va po pokalbio su ja, reikės nuvažiuoti ir pasikalbėti su vadovybe slaugos ligoninės ir tada bus aiškiau..

o gal ir vėl kokį vėlimą darom, manau Regina padėtų su patalpom vėl... smagu buvo pernai labai mirksiukas.gif netgi jau mokam kas dalyvavom, galim kažką ir namuose velti... širdelių tema man vistiek labai priimtina - tiesiog kaip kad palinkėjimas "iš širdies į širdį"...

Roma M.skirta man
rodyti išsamią informaciją 11:50 (Prieš 4 val.)

Mano subjektyvi nuomonė dėl slaugos ligoninės būtų: maža dovanėlė ligoniui pvz. keramikinis angeliukas, ar dar kokia miela smulkmenėlė. Ir padaryti skyriui dovaną, pvz. sauskelnių 2-3 pakelius ir kremo minkštinančio kūno( sandėlyje yra nebrangaus). Kaip Jūs manote? Poreikius skyriaus žinau, kadangi pereitais metais buvo slaugoma mano močiutė, kuri jau mirusi (mirė Slaugos ligoninėje). Priežiūra buvo labai gera ir iš tiesų darbuotojai dirba nuoširdžiai. Pati šiai ligoninei paaukojau pinigėlių ir sauskelnių.
Pagarbiai,Roma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 18 lapkričio 2011 - 16:40
Sveikos.

QUOTE(Storm @ 2011 11 18, 08:57)
Merginos, o kaip žinosim kokio dydžio tų kojinių reik? Juk kojytės labai jau skirtingos. Kad nebūtų, kad kuriam nors senukui tik ant pirštų galiukų būtų.

Realiai, iš patirties po praktikos toje ligoninėje, galiu pasakyti, kad kojinėms galima orientuotis moterims į 39-40 dydį, o vyrams į 43-45. 4u.gif

Po to ir vyro močiutė mirė šioje ligoninėje. Kolektyvas išties nerealus ten, labai rūpinasi ir puikiai slaugo ligoniukus. 4u.gif

QUOTE(merga @ 2011 11 18, 17:39)
Roma M.skirta man
rodyti išsamią informaciją 11:50 (Prieš 4 val.)

Mano subjektyvi nuomonė dėl slaugos ligoninės būtų:  maža dovanėlė ligoniui pvz. keramikinis angeliukas, ar dar kokia miela smulkmenėlė. Ir padaryti skyriui dovaną, pvz. sauskelnių 2-3 pakelius ir kremo minkštinančio kūno( sandėlyje yra nebrangaus). Kaip Jūs manote? Poreikius skyriaus žinau, kadangi pereitais metais buvo slaugoma mano močiutė, kuri jau mirusi (mirė Slaugos ligoninėje). Priežiūra buvo labai gera ir iš tiesų darbuotojai dirba nuoširdžiai. Pati šiai ligoninei paaukojau pinigėlių ir sauskelnių.
Pagarbiai,Roma

Svarbu tik tai, kad jei bus suvenyrai ir tarkim kojinės - tai paskirstyti, kad sąmoningi ir suvokiantys aplinką senukai tikrai nudžiugs gavę suvenyrus. Bet yra ir tokių ligonių, kurie nesąmoningi jau. Tad jiems realiai labiau tiks praktiška dovana, kaip kojinės, šilta skraistė ir pan. Čia vėlgi iš patirties. blush2.gif

Tiesa, Maximose Raffaelo dėžutė šį savaitgalį 5,99 Lt. Gal kam pravers šį saldumynų idėja prie dovanėlės. ax.gif Ypač tinkama paaugliukams, mano manymu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 18 lapkričio 2011 - 21:13
O man stai sitas variantas labai patiko kaip dovanos ideja pradiniu klasiu vaikuciams - cia Pinokio parduotuvese tokiu kurybiniu rinkiniu yra thumbup.gif
Remas su drobe-piesiniu-priedais 1
dar toks
ir tokiu yra
pvz:
user posted image
Gaunasi tikras paveikslas, tapytas akriliniai dazais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJ_Lt: 18 lapkričio 2011 - 21:22
QUOTE(AJ_Lt @ 2011 11 18, 21:20)
O man stai sitas variantas labai patiko kaip dovanos ideja pradiniu klasiu vaikuciams - cia Pinokio parduotuvese tokiu kurybiniu rinkiniu yra thumbup.gif

Panasiu yra ir Thomas Phillips parduotuvej, tik pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už puikią įdėją. Savo pačios merginoms visai mielai po eglute tokius rinkinius padėsiu. smile.gif
Atsakyti
Klausykit, o gal nieko tokio, jei as dovanas supakuosiu su pakavimo popierium, o ne i maisa idesiu? g.gif Berniuko dovana gal ir tilps i maisa, bet mergytes vezimelis su lelyte netelpa i maisa arba as dideliu maisu nemoku ieskot g.gif
Atsakyti