Sveikos.
QUOTE(Storm @ 2011 11 18, 08:57)
Merginos, o kaip žinosim kokio dydžio tų kojinių reik? Juk kojytės labai jau skirtingos. Kad nebūtų, kad kuriam nors senukui tik ant pirštų galiukų būtų.
Realiai, iš patirties po praktikos toje ligoninėje, galiu pasakyti, kad kojinėms galima orientuotis moterims į 39-40 dydį, o vyrams į 43-45.
Po to ir vyro močiutė mirė šioje ligoninėje. Kolektyvas išties nerealus ten, labai rūpinasi ir puikiai slaugo ligoniukus.
QUOTE(merga @ 2011 11 18, 17:39)
Roma M.skirta man
rodyti išsamią informaciją 11:50 (Prieš 4 val.)
Mano subjektyvi nuomonė dėl slaugos ligoninės būtų: maža dovanėlė ligoniui pvz. keramikinis angeliukas, ar dar kokia miela smulkmenėlė. Ir padaryti skyriui dovaną, pvz. sauskelnių 2-3 pakelius ir kremo minkštinančio kūno( sandėlyje yra nebrangaus). Kaip Jūs manote? Poreikius skyriaus žinau, kadangi pereitais metais buvo slaugoma mano močiutė, kuri jau mirusi (mirė Slaugos ligoninėje). Priežiūra buvo labai gera ir iš tiesų darbuotojai dirba nuoširdžiai. Pati šiai ligoninei paaukojau pinigėlių ir sauskelnių.
Pagarbiai,Roma
Svarbu tik tai, kad jei bus suvenyrai ir tarkim kojinės - tai paskirstyti, kad sąmoningi ir suvokiantys aplinką senukai tikrai nudžiugs gavę suvenyrus. Bet yra ir tokių ligonių, kurie nesąmoningi jau. Tad jiems realiai labiau tiks praktiška dovana, kaip kojinės, šilta skraistė ir pan. Čia vėlgi iš patirties.
Tiesa, Maximose Raffaelo dėžutė šį savaitgalį 5,99 Lt. Gal kam pravers šį saldumynų idėja prie dovanėlės.
Ypač tinkama paaugliukams, mano manymu.