Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Lexana @ 2011 11 17, 12:48)
Na manau galima įdėti tiesiog vienam vaikui prie dovanos į maišelį bilietą į kiną. Visiems pirkti tikrai brangu. O čia būtų kaip dovana konkrečiam vaikui. g.gif

as ta ir turejau galvoje blush2.gif ,na bet cia didesniem kurie savarankiskai galetu jau nueit.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 17, 14:04)
bet po praėjusių metų ir man vis sopa dūšia 

Nelabai suprantu, o kas ivyko? g.gif
Atsakyti
Naujienos iš slaugos ligoninės,kurias gavo Roma:
Slaugos ligoninė mielai priimtų Supermamų dėmesį. Nes turi įvairaus amžiaus žmonių ir gulinčių ir vienišų.
Jeigu sugalvotume daryti dovanėles jiems čia būtų kaip tęsinys (ankstesniais metais mažytę atrakciją darydavom onkomoterims -iniciatorė buvo Saulytė ,bet po praėjusių metų ir man vis sopa dūšia  ax.gif ),tad dovanėlėm tiktų higienos prekės - įvairūs kremai,sausklenės,vienkartinės paklodės,ausų krapštukai ir t.t..
Tad pasvarstymui siūlau mini apklausą:
Lauksiu Jūsų visų pasisakymų.  4u.gif

o, kaip šauniai, tik duok idėją jums... na man pirmoji kas aėjo į mintį...
ale ar tai dovanos, tai būtiniausi reikmenys... g.gif aš kažkaip už kokias šiltas kojines, ar šalį... na kažką mielą dūšeliai... g.gif kad gautų kiekvienas ten gulintis, o ne personalas bendrai...

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 11 17, 14:54)
Nelabai suprantu, o kas ivyko? g.gif

nieko tokio neįvyko, tikrai neviešinau ir neviešinsiu... Merga - ir tavęs to paprašyčiau padaryti...
tiesiog aš daugiau nenoriu ten eiti su dovanėlėmis, kol dirba vienas žmogus... moterys sergančiosios nieko čia dėtos...
Papildyta:
QUOTE(margustas @ 2011 11 17, 14:19)
as ta ir turejau galvoje blush2.gif ,na bet cia didesniem kurie savarankiskai galetu jau nueit.

na vienam gal ir nesmagu, o iš šeimos - vargu ar kas galės sau tai leiti... taip kad...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 lapkričio 2011 - 15:03
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 17, 15:01)
tiesiog aš daugiau nenoriu ten eiti su dovanėlėmis, kol dirba vienas žmogus... moterys sergančiosios nieko čia dėtos...

Viskas aisku, esme supratau. Nes is pernai pamenu, kad pacios moterys tai labai dziaugesi.
Atsakyti
saulyt,gal pro dragūnų kvartalą važiuojat? blush2.gif sandėliuke palikau žinutę blush2.gif
Atsakyti
mama-gita, aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Slaugos ligoninė mielai priimtų Supermamų dėmesį. Nes turi įvairaus amžiaus žmonių ir gulinčių ir vienišų.
Jeigu sugalvotume daryti dovanėles jiems čia būtų kaip tęsinys (ankstesniais metais mažytę atrakciją darydavom onkomoterims -iniciatorė buvo Saulytė ,bet po praėjusių metų ir man vis sopa dūšia  ax.gif ),tad dovanėlėm tiktų higienos prekės - įvairūs kremai,sausklenės,vienkartinės paklodės,ausų krapštukai ir t.t..

Toliau : Kas sugalvosite paremti leliukiškais drabužiais vaikų ligoninę  geriau būtų PAVIENIUI ir su soc.darbuotoja. Jos kontaktinis tel: 846 48 41 32 -kviesti soc.darbuotoją,nes dubliuotas telefonas su kitu skyriumi.

O leliukiskis tai iki kiek, iki 1-eriu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 17, 16:04)

As su malonumu prisidesiu prie kaledines akcijos slaugos ligoninei! 4u.gif Kaip darom? Ar susimetam ir nuperkam butiniausius daiktus ar kaip? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2011 11 17, 21:25)
As su malonumu prisidesiu prie kaledines akcijos slaugos ligoninei!  4u.gif Kaip darom? Ar susimetam ir nuperkam butiniausius daiktus ar kaip?  blush2.gif  g.gif

na net nežinau - tai jau kaip parama būtų.,. o negi tie senukai nesidžiaugtų dovanėle gauta, miela , jaukia,,.,, aš kažkaip už tokį "stebūklą Kalėdinį"...
pernai kai vėlėme širdeles onko moterims - buvo dar mano dviejų draugių merginų būreliai... galėčiau irgi kaažką pamastyti, tuolab kad viena draugė su daug bendraminčių yra psichologės.. jos dirba ir su alshaimerio liga sergančiais... galiu irgi pasikonultuoti ką jos patartų, kad nebūtų skaudu... nes tokie žmonės dažniausia būna pažeidžiami labai...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 17, 23:45)
na net nežinau - tai jau kaip parama būtų.,. o negi tie senukai nesidžiaugtų dovanėle gauta, miela , jaukia,,.,, aš kažkaip už tokį "stebūklą Kalėdinį"...

Aš irgi labaiu už dovaną nei paramą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 11 17, 22:45)
pernai kai vėlėme širdeles onko moterims - buvo dar mano dviejų draugių merginų būreliai... galėčiau irgi kaažką pamastyti, tuolab kad viena draugė su daug bendraminčių yra psichologės.. jos dirba ir su alshaimerio liga sergančiais... galiu irgi pasikonultuoti ką jos patartų, kad nebūtų skaudu... nes tokie žmonės dažniausia būna pažeidžiami labai...

Saulytukai,šauni mintis. Tiesiog Roma sužinojo kas jiems reikalinga iš patirties.Aš ir už kokias gražias ryškiasplves kojines ,tu šiuose reiklauose specas,tad o psichologo patarimas išvis -fantastika. thumbup.gif

llizza,Ačiū už perlaidą. Per kavagėrį jie buvo perduoti Romai šventės rengimui 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip žinosim kokio dydžio tų kojinių reik? Juk kojytės labai jau skirtingos. Kad nebūtų, kad kuriam nors senukui tik ant pirštų galiukų būtų.
Atsakyti