Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Apsnigtais takeliais rieda
Išsipusčiusios Kalėdos
Rankose – snieguolė, žiedas,
Pamary įmintos pėdos.
Nosys prie langų prišalo
Jums, belaukiantiems senelio
Su meškute ir zuikiu
Jis atneš daug dovanų!

Pagauki krintančią snaigę
Sugniaužki ją delne
Tegu linksmybės tau nesibaigia
Įsivaizduok kad gyveni tu sapne.

atkeliauja žiemužė balta
Ir Kalėdų senelis drauge.
Tad sveikinu Tave
Su nuostabia Kalėdų švente

Kalėdų Seneli Šalti
Gero kelio.
Daug gerų gerų dienų,
Tau rašau aš šį laiškelį,
Prisimink kur gyvenu.

Nukasiau nuo kelio sniegą,
Nebėda jei naktį snigs.
Mano sargis, jis nemiega,
Prie vartelių pasitiks.

Visiem linksmų kalėdų ir Naujųjų metų.

Kalėdų seneli,-
Ruda voverytė
Tau nori į ausį
Kažką pasakyti.

Kalėdų seneli,-
Ilgai keliavai,
Ar tu dovanėlių
Nepamiršai..

Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2011 11 16, 20:53)
Gal lelyte, knygele kietais lapais, plastilina (bet vel gi reikia tevu kad skaitytu), vaikiska zaislini rankinuka, delione, kamuoliuka, knygele su lipdukais, koki poni zaislini, daug visko mergaitems yra smile.gif
O berniukui turbut geriausia dovana masinyte smile.gif
Gal kas nezinot, buvusiam "Vaiku pasaulyje" yra zaislu isparduotuve smile.gif

Aciu uz mintis. Ryt turbut vel varysiu i senukus. Ten daugeliui zaislu 30% nuolaida thumbup.gif
Prigriebsiu ta didziule masina, o mergaitei dar kazko pasizvalgysiu. Nereiks per ta jamam akropoly stumdytis biggrin.gif

Atsakyti
Speigas rūstus ir baltoji pūga,
Miega lyg meškos po lapų krūva.
Senelis Kalėdų, spjovė į šaltį,
Kinko kalėdinę žąsį į valtį.
Jo pareiga - net jei sniego nebus,
Mus aplankyt mažus ir senus.
Linksmų ir laimingų Šv. Kalėdų!

Kalėdų naktelę tylią pažvelk į žvaigždes.. pramerki akeles.. ir užsimiršk bent vienai stebuklų kupinai dienelei.. Lai šią dienelę tau išsipildo visos gražiausios ir slapčiausios svajonės! SU KALĖDOM!!

Tegul Kalėdų naktį tylią Atsėlina vaikystės pasaka šventa. O dovanų krepšelyje tebūna Ramybė, santarvė ir sveikata.

Tos gležnos sniego pilys, fantazijų kalnai, tos gražios eglės, kalėdiniai žaislai, tos mielos mintys, linkėjimai karšti, lai jos aplanko Tavo širdį.. Gražių Šv. Kalėdų!

Kalėdų švenčių šurmuly, Tarp dovanų ir atvirukų, Siunčiu tau mažą bučinuką- Kalėdų džiaugsmo siuntinuką. Linksmų ir laimingų švenčių!

Norėčiau tau padovanoti mažytį pasakų nykštuką. Jis nepavargtų tau kartoti: daug laimės, meilės ir sėkmės dar truputuką. Linksmų švenčių!

Linkiu daug šiltų batų, megztų kepurių, braškių uogienės, karštos kavos, pūgos, pūkinės kaldros, stebuklų nakties ir gražiausios kloties. Linksmų Kalėdų!
Atsakyti
Čia taip ne į temą,bet kad apie vaikus kalbam mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 11 17, 08:06)
Čia taip ne į temą,bet kad apie vaikus kalbam  mirksiukas.gif
user posted image

drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
kas isisrinkot berniukus pagalvokit apie konstruktorius,gi yra ir labai dideliu kaladziu maziems ir panasiu i Lego<tik pigesniu> didesniem.mano 9meciai labai dziaugesi gave konstruktoriu su magnetukais<lagaminukas 130daliu Maximoj kainavo 18lt>
Atsakyti
ir dar kieke supratau cia vaikuciai is soc.remtinu seimu?tai gal vyresnem<mokyklinukam>butu smagiau nueit i koki kina ar ant ledo su draugu -ge.vaikai is vaiku namu yra nuvedami o tokie abejoju.
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 11 17, 10:37)
ir dar kieke supratau cia vaikuciai is soc.remtinu seimu?tai gal vyresnem<mokyklinukam>butu smagiau nueit i koki kina ar ant ledo su draugu -ge.vaikai is vaiku namu yra nuvedami o tokie abejoju.

Soc.vaikams nepakanka lėšų dėl jų skaičiaus (iš viso centro apskaitoje apie 300 šeimų. Vaikų apskaitoje daugiau nei 500.Jų skaičius svyruoja. ) ,tad visus nuvesti na tarkim į kokį filmą nerealu doh.gif Tokias staigmenas padarom centro grupės vaikams mirksiukas.gif
Kad ir aukščiau pateiktame sąraše yra 100 vaikų .padauginkime iš vidutinės bilieto kainos-11 Lt,gaunas įspūdinga suma unsure.gif
Todėl ir rengiami kasmetiniai kalėdiniai renginiai,nes tik šitaip galima vaikams padaryti mažą stebuklą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 17 lapkričio 2011 - 11:42
Aš manau, kad paaugliams visai gera dovana - bilietas į kino centrą arba į ledo areną, pridėti dar kokį šokoladą ir/ar kalėdinį suvenyriuką. ax.gif Nežinau kaip kitiems vaikams, bet mano devynmetė jau nualptų tokią dovaną gavusi, nes čia jai tooooooks superinis dalykas, kad wow WOW WoooooWWWWW per silpnai pasakyta. laugh.gif Mažesniems irgi tiktų, bet svarbu, kad juos ten kas nuvežtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2011 11 16, 20:56)
cia yra zaidimas, kuris veza,
http://bakuganai.com/
tiesiog paskaitykit, gale straipsnio yra 8-13 m.berniuku  atsiliepimai, patys duoda suprasti ko jiems reikia biggrin.gif

man irgi  neveikia fantazija, bet siuolaikiniams bernaiciams matomai tai idomu mastau.gif

idomu idomu, ir dar kaip! maniskis (6metai) pilna kambari ju turi biggrin.gif

va kaip tik turiu nupirkus pakuote situ bakuganu, pakuoteje 3 vnt , neberodau vaikam, manau tiktu kokiam berniukui..

Papildyta:
QUOTE(Lexana @ 2011 11 17, 12:39)
Aš manau, kad paaugliams visai gera dovana - bilietas į kino centrą arba į ledo areną, pridėti dar kokį šokoladą ir/ar kalėdinį suvenyriuką. ax.gif Nežinau kaip kitiems vaikams, bet mano devynmetė jau nualptų tokią dovaną gavusi, nes čia jai tooooooks superinis dalykas, kad wow WOW WoooooWWWWW per silpnai pasakyta. laugh.gif Mažesniems irgi tiktų, bet svarbu, kad juos ten kas nuvežtų. 4u.gif

bet kaip merga minejo, labai daug pinigeliu reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(java @ 2011 11 17, 13:44)
bet kaip merga minejo, labai daug pinigeliu reikia  g.gif

Na manau galima įdėti tiesiog vienam vaikui prie dovanos į maišelį bilietą į kiną. Visiems pirkti tikrai brangu. O čia būtų kaip dovana konkrečiam vaikui. g.gif
Atsakyti
Naujienos iš slaugos ligoninės,kurias gavo Roma:
Slaugos ligoninė mielai priimtų Supermamų dėmesį. Nes turi įvairaus amžiaus žmonių ir gulinčių ir vienišų.
Jeigu sugalvotume daryti dovanėles jiems čia būtų kaip tęsinys (ankstesniais metais mažytę atrakciją darydavom onkomoterims -iniciatorė buvo Saulytė ,bet po praėjusių metų ir man vis sopa dūšia ax.gif ),tad dovanėlėm tiktų higienos prekės - įvairūs kremai,sausklenės,vienkartinės paklodės,ausų krapštukai ir t.t..
Tad pasvarstymui siūlau mini apklausą:
Lauksiu Jūsų visų pasisakymų. 4u.gif

Toliau : Kas sugalvosite paremti leliukiškais drabužiais vaikų ligoninę geriau būtų PAVIENIUI ir su soc.darbuotoja. Jos kontaktinis tel: 846 48 41 32 -kviesti soc.darbuotoją,nes dubliuotas telefonas su kitu skyriumi.
Atsakyti
Na vyresniems tikrai gal nebloga dovana būtų drinks_cheers.gif
Aš šiand gavau laisvą, tai jau kraustau į krūveles saldainiukus, taip šilta kažkaip viduj, žaislų bandysiu Jamt akropoly, jei netingėsiu blush2.gif

Aš manau, kad ne tik dovanėlių, bet ir labai labai dėmesio jiems trūksta

O kaip pasidaryt parašą tokį reklaminį blush2.gif kaip jūsų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 17 lapkričio 2011 - 14:08