Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Lexana @ 2011 11 16, 17:04)
Sveikos. smile.gif
Gaila, kad negalėjau prisijungti prie kavagėrio, bet mintimis buvau su Jumis. friends.gif

Aš dovanėlę paruošiau, bet dar nenuvežiau. Jei ką - Merga, pirmadienį pas Tave paliksiu. mirksiukas.gif

Tiesa, dar klausimas, o paaugliams dedat saldumynų? g.gif

Ir mano dovaneles paruostos, tik beliko saldumynu idet.
Lexana, nemanau kad kuo vyresnis vaikas tuo maziau jam saldumynu norisi biggrin.gif Tik gal ne ciupaciupsu ar kinder kiausiniu, bet sokolada, guminukus, ledinukus manau visi vaikai megsta mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka,

turiu klausimeli del dovanu. vis mastau,ka nupirkti 9-10 metu berniukams g.gif prie saraso parasyta kad tokio amziaus higienos priemones,bet kazkaip keista ar cia daugiau dovana vaikams,ar tik reikalingos priemones. nemanau,kad vaikai noretu gauti sampuno pavyzdziui g.gif pasidalinkit mintimis.

beje dar norejau paklaust mergaiciu,kurios artimai bendrauja su centru. mano vyras dirba keliuose,o tenai jie gauna atsvaitu. jei vyrui pavyktu gauti kokiu atliekamu atsvaitu,ar centras priimtu? manau centro vaikams toks dalykas butu reikalinga ax.gif
Atsakyti
Berniukams man sunkoka butu nupirkti...Parasysiu ka idejau mergaitems, taip pat nenorejau kad butu vien higienos priemones, stai kas gavosi:

8 metuku:
flomasteriai
puodelis su linksmu piesinuku
atsvaitas su vardu
aksesuarai plaukams
duso zele
dar nupirksiu ka nors is kanceliariniu prekiu ir saldumynu

12 metuku:
duso zele
kvepaliukai
aksesuarai plaukams, papuosaliukas
atsvaitas su vardu
lupu balzamas
taip pat dar nupirksiu saldumynu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 16 lapkričio 2011 - 18:28
QUOTE(merga @ 2011 11 16, 14:22)

Kavagėris prabėgo šauniai susirinkom kaip visad  biggrin.gif ,tik prisdėjo Naktibalda 4u.gif  smagu susipažinti buvo.
topsecret.gif tikiuosi neišgasdinom su savo tauškalais  blush2.gif )

man taip pat malonus susipažinti hi.gif , visai neišgąsdinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2011 11 16, 18:37)
Ir mano dovaneles paruostos, tik beliko saldumynu idet.
Lexana, nemanau kad kuo vyresnis vaikas tuo maziau jam saldumynu norisi biggrin.gif Tik gal ne ciupaciupsu ar kinder kiausiniu, bet sokolada, guminukus, ledinukus manau visi vaikai megsta mirksiukas.gif

Tai va aš irgi pamąsčiau apie kokį gerą šokoladą ar saldainių dėžutę... ax.gif Okis, pažiūrėsiu ir pridėsiu.
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2011 11 16, 19:26)
8 metuku:
flomasteriai
puodelis su linksmu piesinuku
atsvaitas su vardu
aksesuarai plaukams
duso zele
dar nupirksiu ka nors is kanceliariniu prekiu ir saldumynu

As turiu 7 metu berniukus, sakykit, is kur gavot vardinius atsvaitus? g.gif
Ir su saldumynais man viskas aisku, o vat su kanceliarinem nelabai. taip suprantu kad jiems reikia pirkti visokiu dalyku mokyklai? - penalus, flamasterius, parkerius, uzrasu knygeles kokias, gal koki komiksa berniukiska, lipduku? tiktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2011 11 16, 18:39)
As turiu 7 metu berniukus, sakykit, is kur gavot vardinius atsvaitus?  g.gif
Ir su saldumynais man viskas aisku, o vat su kanceliarinem nelabai. taip suprantu kad jiems reikia pirkti visokiu dalyku mokyklai? - penalus, flamasterius, parkerius, uzrasu knygeles kokias, gal koki komiksa berniukiska, lipduku? tiktu?  blush2.gif

Atsvaitus drauge is uzsienio parveze, pas mus manau daro copy1 ar t-idejos, net nezinau...

Man isvis neveikia fantazija ka berniukams galima nupirkt, del to ir pasirinkau mergaites biggrin.gif Tegu geriau pasisako mamos auginancios berniukus smile.gif
Atsakyti
berniukams kamuoliai manau gerai eina ,tik dabar kainu jau ju nebezinau
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2011 11 16, 17:29)
ir man tas  klausimas buvo kiles ,tai pati  nusprendziau  pirkti  zaisla kad nebutu daug  detaliu ,kad vaikas   neismetytu ,nes gali nebuti kam  padeti  surasti jas ,ir kad pats  vienas  galetu zaisti .....

Nu va as irgi galvoju, nupirksiu koki guaso rinkini piesimui rankomis, ot as vaika spaskui ir vaikscios visa diena issipasies ir dar pylos gaus uz ispiestas sienas, nors visas reikalas ir nusiplauna ax.gif

Gal kas pasidalins patirtim, ka perkat 2-3m berniukams ir mergaitems(is kodel toki sudetinga amziu issirinkau). Kas rekomenduota bendram saraseli, tai neatrodo labai tinkama. Mano maziui 1,5m, bet jam tikrai nerupi, nei spalvinimo knygeles, nei flomasteri laikyt moka(nu gal tik maniskis toks zioplas g.gif ). Siandien apejau zaislus, berniukui dyyyydziule masina apziurejau (aisku i rekomenduota suma netilpsiu ir i dovanu masia netilps, bet tiek to), o vat mergaitei, ka jai nupirkt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 16 lapkričio 2011 - 20:26
QUOTE(Požiūris @ 2011 11 16, 20:25)
o vat mergaitei, ka jai nupirkt? g.gif

Gal lelyte, knygele kietais lapais, plastilina (bet vel gi reikia tevu kad skaitytu), vaikiska zaislini rankinuka, delione, kamuoliuka, knygele su lipdukais, koki poni zaislini, daug visko mergaitems yra smile.gif
O berniukui turbut geriausia dovana masinyte smile.gif
Gal kas nezinot, buvusiam "Vaiku pasaulyje" yra zaislu isparduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2011 11 16, 19:47)

Man isvis neveikia fantazija ka berniukams galima nupirkt, del to ir pasirinkau mergaites biggrin.gif Tegu geriau pasisako mamos auginancios berniukus smile.gif

cia yra zaidimas, kuris veza,
http://bakuganai.com/
tiesiog paskaitykit, gale straipsnio yra 8-13 m.berniuku atsiliepimai, patys duoda suprasti ko jiems reikia biggrin.gif

man irgi neveikia fantazija, bet siuolaikiniams bernaiciams matomai tai idomu mastau.gif
Atsakyti
Mergaites, parasykite man lietuviu kalba linkejimus vaikui blush2.gif Atvirukus nupirkau, o rasyti graziai nemoku lietuviskai blush2.gif Per google galima surasti, bet daugiau suaugusiams blush2.gif
Atsakyti