Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Niktė @ 2011 11 16, 17:45)
Aš su virbalais nemoku, bet manau schemas galima būtų kaip ir vąšeliu prtitaikyti. Aš perku "Rankdarbių kraitelė" ten būna sudėtos nuotraukos ir schemos., Dažnai pasinaudoju shemomis kurios skirtos siuvinėjimui  biggrin.gif kažkas su breidžiais tikrai buvo, jeigu neturi žurnalo sakyk paieškosiu  mirksiukas.gif

Nea, neturiu zurnaliuko, neperku...bet gal reiks pradeti pirkti g.gif

Na, lauksim, gal rasa dar pasidalins kaip ten ka dare... mirksiukas.gif
Atsakyti
Rasa32 grazu ir ir mazesni , ir su elniukais komplektelis thumbup.gif

Nikte baik irnesakyk.gif , miegu as naktimis, dar ir dienomis dirbu, tai laiko jau ne tiek daug ir lieka , noretusi daugiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2011 11 16, 17:21)
Kazi man mokanciai megzti tik gerosiomis ir blogosiomis akimis iseitu toki numegzti?
Gal galite schemute pasidalinti?
Kiek akiu dejote kepuriukui? Ar ten virsuje tiesiog suraukta ar kaip?
Kokio ilgio salikiukas, kiek akiu dejot?

Tikrai uztenka moket gera-bloga mirksiukas.gif Tik su rastu gal sunkiau,bet viska galima iveikti.
Mezgiau is Nako,dejau 90akiu kepurei,bet ji nedidele,apie 50cm apimciai.Jus pasiskaiciuokit akis pagal savo apimti ,siulus,mezgimo tanki.
Briedziu schemutes neturiu,gavau tik tokia foto,is kurios ir sifravau
user posted image
Bet internete galima rasti daug ir geresniu schemu.

Salika 130cm ilgio,darykit,koks Jusu vaikui patogu.Ploti taip pat pasirinkit koki norit.As dejau 29akis,bet cia tik orientyras.

Dar mano patarimas,pasirinkit kontrastingesniu siulus,tada rastas geriau matysis,bus graziau.Sitas rozinis-baltas derinys nelabai vykes schmoll.gif ,dienos sviesoj tie briedziai nelabai issiskiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 16 lapkričio 2011 - 20:18
merginos prasau pagalbos. smile.gif megzu maziukei tokio tipo kepuryte,tik niekada dar neteko megzti nuo apacios,tai su tuo siaurinimu ir uzbaigimu nelabai orentuojuosi.kada daug maz pradeti tas akis suimineti ir kokiu budu ta padaryti,kai toks perlinis rastukas.ten peiekyje ir nugaryteje prie pynes dariau po 5 blog akis,bet vien ju manau bus mazai ,viso 20 akiu tik g.gif aciu padejusioms.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linnucce @ 2011 11 16, 18:54)
merginos prasau pagalbos. smile.gif megzu maziukei tokio tipo kepuryte,tik niekada dar neteko megzti nuo apacios,tai su tuo siaurinimu ir uzbaigimu nelabai orentuojuosi.kada daug maz pradeti tas akis suimineti ir kokiu budu ta padaryti,kai toks perlinis rastukas.ten peiekyje ir nugaryteje prie pynes dariau po 5 blog akis,bet vien ju manau bus mazai ,viso 20 akiu tik g.gif aciu padejusioms.

bigsmile.gif Aš pernai pagal šitą mezgiau. Aš siaurinau jau pačiam viršugalvy šiek tiek. Suimiau po kelias akis ir sutraukiau tada. Raštas nevisai toks, bet manau tokiu principu ir susiaurint galima, o užbaigus su siūlu sutraukt.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 16 lapkričio 2011 - 22:08
QUOTE(rasa32 @ 2011 11 16, 21:17)
Tikrai uztenka moket gera-bloga mirksiukas.gif Tik su rastu gal sunkiau,bet viska galima iveikti.
Mezgiau is Nako,dejau 90akiu kepurei,bet ji nedidele,apie 50cm apimciai.Jus pasiskaiciuokit akis pagal savo apimti ,siulus,mezgimo tanki.
Briedziu schemutes neturiu,gavau tik tokia foto,is kurios ir sifravau
user posted image
Bet internete galima rasti daug ir geresniu schemu.

Salika 130cm ilgio,darykit,koks Jusu vaikui patogu.Ploti taip pat pasirinkit koki norit.As dejau 29akis,bet cia tik orientyras.

Dar mano patarimas,pasirinkit kontrastingesniu siulus,tada rastas geriau matysis,bus graziau.Sitas rozinis-baltas derinys nelabai vykes schmoll.gif ,dienos sviesoj tie briedziai nelabai issiskiria.

Aciu Jums labai wub.gif Bandysiu, gal kas gausis...

Tiesa, kepure mezget apvaliai ar siusiuvote? O ta vadinama gumute kepures apacioje kaip mezgama (dvi geros ir dvi blogos)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 16 lapkričio 2011 - 22:18
QUOTE(Joll@ @ 2011 11 16, 17:00)
Nea, neturiu zurnaliuko, neperku...bet gal reiks pradeti pirkti  g.gif

Na, lauksim, gal rasa dar pasidalins kaip ten ka dare... mirksiukas.gif

Yra visos kraitelės torentuose mirksiukas.gif Pinigų sutaupysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 11 16, 23:13)
Yra visos kraitelės torentuose  mirksiukas.gif Pinigų sutaupysi  smile.gif

Nesu tokiais naudojusis, nors girdejusi esu, reikes pasidometi, gal tikrai nereiks pirkti tu zurnaliuku...
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2011 11 16, 22:15)
Nesu tokiais naudojusis, nors girdejusi esu, reikes pasidometi, gal tikrai nereiks pirkti tu zurnaliuku...
Aciu  mirksiukas.gif

parašyk email, permesiu bet tik ryt, nes vyras krepšinį žiūri tai tikrai neprileis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ELNIU - BRIEDZIU schemos, gal pagelbesiu nors kiek smile.gif
https://picasaweb.go...14055121/Elniai
Atsakyti
labukas
va schemute tos kepurytes
http://radikal.ru/F/...8397bd.jpg.html
mazinau kas antroj eilutej sumegsdama dvi akis,akis pasidalinau i septynes dalis,stengiausi ziuret i rastuka ir sumegst,ka djos nebutu vienoj vietoj,kad neitu viena eile,taip ir gavosi kad nesimato mazinimo,
aciu uz pagyras kepurytems,pirmoji kitai mergytei,o antroji maniskei,bet ji tikrai nera didelel,gal tik taip foto atrodo,nes kai susiriso kasos ,truputi pasitampe
Atsakyti
gal kas yra mezge vaikiska berete? gal turit kokia shemute?
ar pradzioje reikia megzti 2 geras, 2 blogas? ar paskui reikia didinti pridedant? g.gif
pirma karteli megsiu, tai nelabai isivaizduoju doh.gif
Atsakyti