Sveikutes...
Sakykite prašau, iš kokių siūlų nerti 4 mėnesiukų mergytei kepuriuką žiemai?
Ir šiaip iš kokių siūlų neriate žiemai kepures?
Turiu ir septinmetę dukrelę, kuriai irgi norėčiau žieminę kepurę nunert...
Būsiu laaaaabai dėkinga jei pasidalinsite patirtimi...
QUOTE(rasa32 @ 2011 11 14, 17:11)
Mano naujoji a la Benetton Tik gal bumbulus pamazinau
Originalas
http://images51.fotk...3619x780-vi.jpg
As irgi kopijavau
QUOTE(aiwita @ 2011 11 15, 10:55)
Nusipirkau vakar Oki Okilana pusvilnės kepurei. Kaip manot, ar gerai bus?
as mezgu is ju, visai smagus siuliukai
Ir dar viena dickei nunarpliojau ant greicio
Vos tik pamačius pirmuosius Natulionos grožius, ir aš puoliau mėginti. Tik pasirodyt kažkaip vis nedrąsu O jei atvirai, tai net foto nemoku įkelti...
Dar neturėdama aprašymų, kažkaip instinktyviai pasirinkau beros pirmąjį variantą. Kai nuneriama gumytė ir neriama į viršų siaurinant. Neriant pirmąją teko nemažai paardyt, kol išmokau gražiai nuleidinėti, o dabar, kai jau kokias 8 nunarpulinau, tai greitai einasi.
Dar neturėdama aprašymų, kažkaip instinktyviai pasirinkau beros pirmąjį variantą. Kai nuneriama gumytė ir neriama į viršų siaurinant. Neriant pirmąją teko nemažai paardyt, kol išmokau gražiai nuleidinėti, o dabar, kai jau kokias 8 nunarpulinau, tai greitai einasi.
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 11 15, 16:49)
parodau ir aš savo pataisyta kepurele, kažkaip ji gavos per didele Ačiū natuliona uz pagalba, tik reikes pamusaliuka persiųti nes bijau kad ausis neperpustu
matosi kad virsutine dalis didoka siulau isardyti ir nuimti pora eiliu nes kitaip gali kristi ant akyciu ir bus nepatogu
QUOTE(liamuna @ 2011 11 15, 21:55)
As irgi kopijavau
nuzudysit mane greit su tokiais groziais ech...
Papildyta:
QUOTE(daisy5693 @ 2011 11 16, 08:38)
Vos tik pamačius pirmuosius Natulionos grožius, ir aš puoliau mėginti. Tik pasirodyt kažkaip vis nedrąsu O jei atvirai, tai net foto nemoku įkelti...
tai norim pamatyti
per cia galima nuotraukas sudeti
http://imageshack.us/
Mamytes gal kas turi ar gali imesti megztos plauku juosteles nuorada, nu, kad shema butu. Aciu
Ir dar labai reikia kokios nesudetingos snaiges pvz (bet cia gal jau ne megzta, o nerta butu)
Ir dar labai reikia kokios nesudetingos snaiges pvz (bet cia gal jau ne megzta, o nerta butu)
QUOTE(rasa32 @ 2011 11 14, 18:11)
Labai graži , ar mezgėt aplink, ar nugarinėje dalyje yra siūlė?
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 11 16, 12:28)
labai panasia ir as savo maziukei pradejau.jei galit pasidalinkit patirtim,kaip graziai virsugalvyje siaurinima padaryti,nesinoretu,kad tas perlinis rastukas issikreivotu.pas jus foto ir tu sumezgimo takeliu nematyti,gal pakanka tik tas blog akis pamazinti. aciukas .gal kokia uzbaigimo schemute turit.
liamuna ,labai grazi Didesni bumbulai -visai kitas vaizdas,reiks ir man naujus padaryt.
Labai grazios tik gal didokos?bet cia tur but ne sitai mergaitei,ji tik demonstruoja?
Yra siule ,nekenciu megzti apvaliai
Dar vienas siltas komplektukas
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 11 16, 11:28)
prie graziu jusu kepuryciu,atnesu ir savo megstas kepurytes
Labai grazios tik gal didokos?bet cia tur but ne sitai mergaitei,ji tik demonstruoja?
QUOTE(Linuskė @ 2011 11 16, 13:36)
Labai graži , ar mezgėt aplink, ar nugarinėje dalyje yra siūlė?
QUOTE(rasa32 @ 2011 11 16, 17:15)
liamuna ,labai grazi Didesni bumbulai -visai kitas vaizdas,reiks ir man naujus padaryt.
Koks fainas komplektukas...
Kazi man mokanciai megzti tik gerosiomis ir blogosiomis akimis iseitu toki numegzti?
Gal galite schemute pasidalinti?
Kiek akiu dejote kepuriukui? Ar ten virsuje tiesiog suraukta ar kaip?
Kokio ilgio salikiukas, kiek akiu dejot?
Nesu megzeja, bet sita surizikuociau pamegint numegzt...
QUOTE(Joll@ @ 2011 11 16, 16:21)
Koks fainas komplektukas...
Kazi man mokanciai megzti tik gerosiomis ir blogosiomis akimis iseitu toki numegzti?
Aš su virbalais nemoku, bet manau schemas galima būtų kaip ir vąšeliu prtitaikyti. Aš perku "Rankdarbių kraitelė" ten būna sudėtos nuotraukos ir schemos., Dažnai pasinaudoju shemomis kurios skirtos siuvinėjimui kažkas su breidžiais tikrai buvo, jeigu neturi žurnalo sakyk paieškosiu
wiltemėlynakė taip žaviai atrodo
liamuna irghi matyt naktim nemiega kad grožius kepa
zuikulis labai fainutė. Man tokios kepurės pačios gražiausios
rasos kepurė man priminė žiemos šventes, kurios ne už kalnų