Bet kepurė tikrai verta dėmesio
Pas mane būna kad kol nėra cinkelio kepurė ir pora savaičių galli pragulėti. Per prievartą niekada nedarau,, nes jau ne kartą teko įsitikinti kad nesigauna niekas ir tenka ardyti begalę kartų bet kai cinkelis yra, tai akis pakeliu tik arbatai pasidaryti
Jums neskauda rankų? Paskutiniu metu gal paskutinis pusmetis man labai pradėjo skaudėti rankas, tiksliau tuo pirštus su kuriais vąšelį laikau tas pats laikymas jau nežinau kiek gal 8 metai
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 11 12, 08:37)
bet Jus kiek msuprantu ta juostele neriate pati paskutini? cia atvirksciai tik parodyta?
as kol kas nerdabau 2 dalys atskirai, ta juostele + pagrindas lepurytei, paskui sujungdavau
QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 22:04)
pelyte
labai patinka kruopstus darbelis man is karto kaip ir kitoms patiko siuvinetos akytes
QUOTE(natuliona @ 2011 11 10, 21:20)
nu pavarei su aprasymu sakes -pagarba
QUOTE(Jurgisius @ 2011 11 10, 21:20)
Bonda klausimelis
Isimylejusi tavo ta marga kepuraite sumasciau ir savajai nunert. Kadangi toks nerejas esu, tai ir neaisku: nerti pradejei nuo virsaus? ar ir pradejei taip 2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai? vat mastau kokio dydzio kilpte turetu but ir tu "komplektuku ( 2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai) dekui uz atsakyma jei tik suprasi ko klausiu
Isimylejusi tavo ta marga kepuraite sumasciau ir savajai nunert. Kadangi toks nerejas esu, tai ir neaisku: nerti pradejei nuo virsaus? ar ir pradejei taip 2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai? vat mastau kokio dydzio kilpte turetu but ir tu "komplektuku ( 2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai) dekui uz atsakyma jei tik suprasi ko klausiu
as visada pradedu tik nuo virsaus nert (kitaip ir nemoku ) o daugiau viskas pagal apskaiciavima -pradzioj as tuo rastu tais siulais pabandau nert siaip -na kazkiek -keleta cm (neapvaliai, paprastai, kaip koki salika), kad apskaiciuot, kiek akiu man reiks -o tada jau skaiciuoju, dalinu ir neriu (irgi nezinau ar suprasi ) jei ka klausk plius tie kabliai toks eilinis paprastas rastas, kuris lengvai reguliuojamas akiu skaiciumi tai ir apsiskaiciuot sudetinga
Papildyta:
QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 23:04)
pelyte
wow tikria darbo darbelio saunuole
QUOTE(Niktė @ 2011 11 14, 09:22)
Pas mane būna kad kol nėra cinkelio kepurė ir pora savaičių galli pragulėti. Per prievartą niekada nedarau,, nes jau ne kartą teko įsitikinti kad nesigauna niekas ir tenka ardyti begalę kartų
as lygiai taip pat o si rudeni su ikvepimu ir noru ne kas
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 15:48)
Čia kaip suprantu su virbalais. bet raštas kaip užkabino, man taip primena močiutės megztas pirštines.
Bandau išsirinkti siūlų spalvas. Sunkiausia dalis kai reikia sugalvoti ko nori
Sveikutes
Kepuryteciu uzderejo daug ir visos grazios
Narplioju ir as savo zuikiams...
Labai noriu padaryti dideli bumbula grazu ir pamaciau pas Lace toki idealu bumbula, gal galetum pasidalinti paslaptimi kaip teisingai suvynioti siulus kad gautusi ivairiu spalvu tie taskeliai bumbule?
Is anksto dekinga buciau
Labai noriu padaryti dideli bumbula grazu ir pamaciau pas Lace toki idealu bumbula, gal galetum pasidalinti paslaptimi kaip teisingai suvynioti siulus kad gautusi ivairiu spalvu tie taskeliai bumbule?
Is anksto dekinga buciau
QUOTE(Shura @ 2011 11 14, 09:03)
Sveikutes
Is anksto dekinga buciau
Is anksto dekinga buciau
Aš bumbulus vynioju tolygiai, nekraunu vienoje vietoje. Tarkim balta spalva vienas ratas, o žalia spalva antras ratas. Trečias su balta ir t.t.
Aciu Nikte begu bandyti
QUOTE(Shura @ 2011 11 14, 10:03)
Is anksto dekinga buciau
Is anksto dekinga buciau
QUOTE(Niktė @ 2011 11 14, 10:05)
Aš bumbulus vynioju tolygiai, nekraunu vienoje vietoje. Tarkim balta spalva vienas ratas, o žalia spalva antras ratas. Trečias su balta ir t.t.
Jei norisi "taškučių", tada tos spalvos siūlų reikia pavynioti vienoje vietoje daugiau, o ne per visą apsksritimą. Jei darysi, kaip Niktė rašė, tada bumbulas bus toks tarsi dryžuotas
QUOTE(Niktė @ 2011 11 14, 09:22)
Jums neskauda rankų? Paskutiniu metu gal paskutinis pusmetis man labai pradėjo skaudėti rankas, tiksliau tuo pirštus su kuriais vąšelį laikau tas pats laikymas jau nežinau kiek gal 8 metai
Man irgi labai sąnariukus rankyčių skauda. Dabar jau vakarais išsitepu Evija (toks natūralus tepalas: bičių vaškas, sakai, riebalai). Jei yra galimybė, tai dar vilnones pirštines užsimaunu. Juokingai atrodo, kai einu gulti, bet užtat paskui vėl kaip niekur nieko galiu megzti
Labai grazi pelyte
kristinalm ,labai idomi kepuryte
Mano naujoji a la Benetton Tik gal bumbulus pamazinau
Originalas
kristinalm ,labai idomi kepuryte
Mano naujoji a la Benetton Tik gal bumbulus pamazinau
Originalas