Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Bet kepurė tikrai verta dėmesio thumbup.gif

Pas mane būna kad kol nėra cinkelio kepurė ir pora savaičių galli pragulėti. Per prievartą niekada nedarau,, nes jau ne kartą teko įsitikinti kad nesigauna niekas ir tenka ardyti begalę kartų ax.gif bet kai cinkelis yra, tai akis pakeliu tik arbatai pasidaryti biggrin.gif doh.gif

Jums neskauda rankų? Paskutiniu metu gal paskutinis pusmetis man labai pradėjo skaudėti rankas, tiksliau tuo pirštus su kuriais vąšelį laikau unsure.gif tas pats laikymas jau nežinau kiek gal 8 metai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 11 12, 08:37)
bet Jus kiek msuprantu ta juostele neriate pati paskutini? cia atvirksciai tik parodyta?

as kol kas nerdabau 2 dalys atskirai, ta juostele + pagrindas lepurytei, paskui sujungdavau smile.gif

QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 22:04)

labai patinka wub.gif kruopstus darbelis thumbup.gif man is karto kaip ir kitoms patiko siuvinetos akytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 10, 21:20)

nu pavarei su aprasymu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif sakes -pagarba thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Jurgisius @ 2011 11 10, 21:20)
Bonda klausimelis  4u.gif
Isimylejusi tavo ta marga kepuraite sumasciau ir savajai nunert. Kadangi toks nerejas esu, tai ir neaisku: nerti pradejei nuo virsaus? ar ir pradejei taip  2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai? vat mastau kokio dydzio kilpte turetu but ir tu "komplektuku (  2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai) 4u.gif  dekui uz atsakyma jei tik suprasi ko klausiu smile.gif

as visada pradedu tik nuo virsaus nert (kitaip ir nemoku ax.gif biggrin.gif ) o daugiau viskas pagal apskaiciavima -pradzioj as tuo rastu tais siulais pabandau nert siaip -na kazkiek -keleta cm (neapvaliai, paprastai, kaip koki salika), kad apskaiciuot, kiek akiu man reiks -o tada jau skaiciuoju, dalinu ir neriu 4u.gif (irgi nezinau ar suprasi lotuliukas.gif ) jei ka klausk 4u.gif plius tie kabliai toks eilinis paprastas rastas, kuris lengvai reguliuojamas akiu skaiciumi biggrin.gif thumbup.gif tai ir apsiskaiciuot sudetinga lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 23:04)

wow bigsmile.gif bigsmile.gif tikria darbo darbelio bigsmile.gif saunuole thumbup.gif
QUOTE(Niktė @ 2011 11 14, 09:22)

Pas mane būna kad kol nėra cinkelio kepurė ir pora savaičių galli pragulėti. Per prievartą niekada nedarau,, nes jau ne kartą teko įsitikinti kad nesigauna niekas ir tenka ardyti begalę kartų  ax.gif

as lygiai taip pat biggrin.gif o si rudeni su ikvepimu ir noru ne kas unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 14 lapkričio 2011 - 08:47
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 15:48)

Čia kaip suprantu su virbalais. bet raštas kaip užkabino, man taip primena močiutės megztas pirštines.
Bandau išsirinkti siūlų spalvas. Sunkiausia dalis kai reikia sugalvoti ko nori biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kepuryteciu uzderejo daug ir visos grazios thumbup.gif
Narplioju ir as savo zuikiams...
Labai noriu padaryti dideli bumbula grazu ir pamaciau pas Lace toki idealu bumbula, gal galetum pasidalinti paslaptimi kaip teisingai suvynioti siulus kad gautusi ivairiu spalvu tie taskeliai bumbule?
Is anksto dekinga buciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2011 11 14, 09:03)
Sveikutes 4u.gif
Kepuryteciu uzderejo daug ir visos grazios  thumbup.gif
Narplioju ir as savo zuikiams...
Labai noriu padaryti dideli bumbula grazu ir pamaciau pas Lace toki idealu bumbula, gal galetum pasidalinti paslaptimi kaip teisingai suvynioti siulus kad gautusi ivairiu spalvu tie taskeliai bumbule?
Is anksto dekinga buciau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš bumbulus vynioju tolygiai, nekraunu vienoje vietoje. Tarkim balta spalva vienas ratas, o žalia spalva antras ratas. Trečias su balta ir t.t.
Atsakyti
Aciu Nikte begu bandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2011 11 14, 10:03)
Is anksto dekinga buciau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Niktė @ 2011 11 14, 10:05)
Aš bumbulus vynioju tolygiai, nekraunu vienoje vietoje. Tarkim balta spalva vienas ratas, o žalia spalva antras ratas. Trečias su balta ir t.t.

Jei norisi "taškučių", tada tos spalvos siūlų reikia pavynioti vienoje vietoje daugiau, o ne per visą apsksritimą. Jei darysi, kaip Niktė rašė, tada bumbulas bus toks tarsi dryžuotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 23:04)

Kokia nustabi pelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 11 14, 09:22)
Jums neskauda rankų? Paskutiniu metu gal paskutinis pusmetis man labai pradėjo skaudėti rankas, tiksliau tuo pirštus su kuriais vąšelį laikau  unsure.gif tas pats laikymas jau nežinau kiek gal 8 metai unsure.gif

Man irgi labai sąnariukus rankyčių skauda. Dabar jau vakarais išsitepu Evija (toks natūralus tepalas: bičių vaškas, sakai, riebalai). Jei yra galimybė, tai dar vilnones pirštines užsimaunu. Juokingai atrodo, kai einu gulti, bet užtat paskui vėl kaip niekur nieko galiu megzti
Atsakyti
Man irgi skauda k. rankos rodomajį pikštą doh.gif , reikia kažkuo tepti o tai senatvėj visi sanariai išeis iš rikiuotės.

Pasirodau su rudeninė kepurytė 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazi pelyte wub.gif wub.gif wub.gif

kristinalm ,labai idomi kepuryte thumbup.gif

Mano naujoji a la Benetton smile.gif Tik gal bumbulus pamazinau g.gif

user posted imageuser posted image

Originalas
user posted image
Atsakyti