Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ciauzuika @ 2012 02 17, 17:24)
Prašau jusu pagalbos. Paaiskinkit man, blondinei, kaip reikia pasiskaičiuoti  kokia kepure nerti. Jei vaiko galvos apimtis 46 cm, tai virsugalvi (na, ta apskritima) reikia nerti 14 cm spindulio (na, matuojant nuo viduriuko iki krastelio) ar nuo vieno krasto iki kito krasto 14 cm turetu buti?  g.gif  g.gif  g.gif
Jums,aisku, gal ir juokingi tokie klausimai, bet vis gi kaip ten yra  ax.gif  4u.gif

Galvytės apimtį padalinkit iš 3,14 ir gausit reikiamo nunerti blyniuko skersmenį. o paskui jau nert lygiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 02 17, 16:24)
Prašau jusu pagalbos. Paaiskinkit man, blondinei, kaip reikia pasiskaičiuoti  kokia kepure nerti. Jei vaiko galvos apimtis 46 cm, tai virsugalvi (na, ta apskritima) reikia nerti 14 cm spindulio (na, matuojant nuo viduriuko iki krastelio) ar nuo vieno krasto iki kito krasto 14 cm turetu buti?  g.gif  g.gif  g.gif
Jums,aisku, gal ir juokingi tokie klausimai, bet vis gi kaip ten yra  ax.gif  4u.gif

46 padalinus iš 3,14 yra 14,62. ax.gif Aš matuoju nuo krašto iki krašto. ax.gif Jeigu nuo vidurio matuosi tai dar iš 2 padalink.
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2012 02 17, 18:45)
Galvytės apimtį padalinkit iš 3,14 ir gausit reikiamo nunerti blyniuko skersmenį. o paskui jau nert lygiai. mirksiukas.gif

Nikte, Wilmusia, aciu Jums labai smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 02 16, 19:47)
Pasirodau, pavasarinė kapurytė  4u.gif
user posted image

Ziauriai grazi wub.gif gal galit parasyti is kokiu konkreciai siulu neret.Labai grazi ir spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulijaR: 17 vasario 2012 - 20:13
QUOTE(JulijaR @ 2012 02 17, 21:12)
Ziauriai grazi  wub.gif gal galit parasyti is kokiu konkreciai siulu neret.Labai grazi ir spalvos  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif , neriu iš Yarnart Begonia, man jie labai faini wub.gif

Atsakyti
Kristinalm, man spalvotos kepurės fantastiškai atrodo wub.gif
Galvos juosta mergytei galvos apimtis atitiko mano pupos, tik ji labai nenorėjo paveiksluotis ax.gif

o čia aš kažkada buvau klausus kaip nerti galvos juostą. nepamenu kuri schemą buvot įdėjusi ax.gif Bet pavyko kaip pirmam kartui visai neblogai. jeigu nebūčiau dėjusi spalvptų kraštų, tai būtų tikusios ir gėlytės. bet kai užsidėjo juosta tai tos gėlytės kaip košė atrodė ir nuardžiau. žodžiu variantas patiko, tai sakiau dabar savo panai teks nerti tik dėsiu vienos spalvos, nes noriu gėlių biggrin.gif ax.gif

Mano pana miego norėjo, tai tą juostą vis plėšė nuo savą, čia vienintelis kadriukas kuriame neišplaukė vaizdas, nors ir nelabai vykęs

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 02 09, 13:37)
O pas mane gime dar viena is tos pacios serijos kepuryte, tik sy karta papuosta ranku darbo stikliniais karoliukais. Ir dar isegiau zenkliuka - meskiuka.

thumbup.gif wub.gif jūsų darbeliai iš šių gėlyčių veda iš proto, man taip gražu wub.gif

QUOTE(Laura_online @ 2012 02 16, 22:38)
as uzbaigiau dviems sesutems komplektukus. Man grazu kai sesems kaip ir vienodai, bet tuo paciu skirtingai smile.gif

tikrai ir taip vienoda, bet kartu r skirtinga thumbup.gif idėja

QUOTE(Kristina A-A @ 2012 02 17, 01:17)
Pavasariu pakvipo nuo tokiu kepuriuku graziu. As dar vis su ziemine dviguba kepuriuku ateinu. Islauke dukriukas kol sniegas ir salciai nepraejo

man šios kepurytės labai gražios, bet niekaip neaptinku schemutės, mamos vis rašo kad iš galvos viską mezga ax.gif jūs gal turit schemutę blush2.gif

QUOTE(Niktė @ 2012 02 17, 12:42)
Rodau savo vieną vasarinę  ax.gif kaifuoju jas nerdama  ax.gif biškiuką buvo į padus pakirtę kad nebespėsiu tai teko visą naktį aukoti  doh.gif  biggrin.gif

gražu thumbup.gif tik man aplikacijų daugoka, bet čia au skonio reikalas, darbelis thumbup.gif

QUOTE(kristinalm @ 2012 02 17, 14:24)
Visų kepuriukų spalvos daug ryškesnės ax.gif

Labai visos fainulkos wub.gif ir spalvų nuotraukose netrūksta, et jei dar ryškesnės realybėj, tai tik wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ši skara man nervų daug ištampė doh.gif Kai pabaigiau nerti visą juodą dalį, pastebėjau kad ne tas raštas doh.gif Aną numečiau į šoną, ir ant smūgio kitą nėriau biggrin.gif Spalvos turėjo būti būtent tos dvi. drugelių prinėriau kiek įmanoma variacijų labai buvo sunku sugalvoti kad juoda spalva nesusilietų su juoda.
dabar teks kažką sugalvoti su kita juoda skara, nes ardyti žiauriai gaila blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 02 16, 18:47)
Pasirodau, pavasarinė kapurytė  4u.gif

oi spalvos wub.gif

QUOTE(Laura_online @ 2012 02 16, 21:38)

as uzbaigiau dviems sesutems komplektukus. Man grazu kai sesems kaip ir vienodai, bet tuo paciu skirtingai smile.gif

tikrai grazu drinks_cheers.gif wub.gif salikai kaip nerti?

QUOTE(Niktė @ 2012 02 17, 11:42)

Rodau savo vieną vasarinę

grazus man tas rastas, reikes isbandyti smile.gif

QUOTE(Lusasita @ 2012 02 17, 12:55)
naujagimiui

patinka thumbup.gif

QUOTE(Niktė @ 2012 02 19, 18:11)
Ši skara man nervų daug ištampė 

oi su juoda tai labai sunku ...

as parodysiu tik komplektuka vasarai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Natuliona cia Erikute taip puosi? wub.gif Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Gal scehmute pasidalintum?

Del saliku klausi, tai cai gi tavo surastas rastukas kur kepurems kantelius darei ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 02 19, 18:45)
as parodysiu tik komplektuka vasarai  smile.gif

koks fainutis wub.gif o tas sijonukas su kokia nors guma g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2012 02 19, 18:53)
Natuliona cia Erikute taip puosi?  wub.gif Labai grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gal scehmute pasidalintum?

Del saliku klausi, tai cai gi tavo surastas rastukas kur kepurems kantelius darei ziema smile.gif

nea sitas ne jai rolleyes.gif schemutes reiks ieskoti g.gif imesiu mirksiukas.gif

aaa tai teisingai isiziurejau smile.gif ar greit neriasi?

QUOTE(Niktė @ 2012 02 19, 18:53)
koks fainutis  wub.gif o tas sijonukas su kokia nors guma  g.gif  ax.gif

nea ner gumos , tikiuosi modelis iki vasaros pilvo neuzaugins biggrin.gif
Atsakyti