Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

kiek daug graziu kepuryciu, saunuoles thumbup.gif 4u.gif
sesutems komplektukai labai suzavejo, nuostabus... Nikte, tavo kepuraite taip ir nukelia i vasara cool.gif
Atsakyti
labai gražu, Nikte wub.gif man vasarinės labiausiai patinka, nors savo vaikus ir žieminėm apmezgus. bent parduotuvėj pinigų kepurėm neleidžiu, lieka šokoladui biggrin.gif

Dėl dydžių teks po truputuką narplioti ir vėl skaičiuotis. gaila, kad kompas taip pridirbo jau atidirbtus matus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2012 02 17, 12:13)
Sveikos  4u.gif

Idomu ar mezgant is storu siulu nebus kieta kepuryte  g.gif  Mezgant is plonesniu jau ne taip graziai atrodys  schmoll.gif  Niu ir dar bandau suprasti ar pati apacia virbalais ar veseniu megzta  g.gif
user posted image

cia manau viskas vaseliu nerta ir tu storu siulu visokio minkstumo yra tereikia tinkamai pasirinkti ir manau tikrai nebus kepuraite kieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 02 17, 11:32)
Daug kepurių užderėjo  thumbup.gif visos thumbup.gif
*"šalikėlis" vadinasi baktusas  smile.gif
** kepurytė nerta  mirksiukas.gif  tik apačia žemu stulpeliu, be užmetimo.

dekui 4u.gif manau, kitai ziemai ir mes toki turesim ax.gif

QUOTE(Niktė @ 2012 02 17, 11:42)
Aš iš tokių storų savo merginai nesiryžčiau nerti, kažin vasarą ar neprakaituotų  g.gif nebent iš storų nerti pavasariuui ir kur ausytės daryti kad būtų pilnai uždara  doh.gif Raštas čia paprastutis su užmetimu

as pavasariui ir galvoju tokia ax.gif
pakvipo vasara thumbup.gif As jau ir suku galva kokios cia reikes, o gal ir ne vienos biggrin.gif

QUOTE(wilmusia @ 2012 02 17, 12:17)
labai gražu, Nikte wub.gif  man vasarinės labiausiai patinka, nors savo vaikus ir žieminėm apmezgus. bent parduotuvėj pinigų kepurėm neleidžiu, lieka šokoladui biggrin.gif

as vien paziurejus grazesniu kepuriu kainas parduotuveje, einu pirkti siulu biggrin.gif
Atsakyti
Wilmusia, gal tokia kažkiek pagelbės

user posted image

Man irgi taip vasariška pasidarė, taip noriu saulės, tai mažę į avatarą įsikėliau biggrin.gif

Man parduotuvėj brangu pirkti kepures blush2.gif jau geriau siūlams išleidžiu 20 litų ir vaikai gražųs būna
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 02 17, 11:42)
Rodau savo vieną vasarinę  ax.gif kaifuoju jas nerdama  ax.gif biškiuką buvo į padus pakirtę kad nebespėsiu tai teko visą naktį aukoti  doh.gif  biggrin.gif

Ir kepuriuks thumbup.gif ir po kepure wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tą kepurę tai naktį nėriau, o va dar kartą pasitvirtino kad visoms aplikacijoms laiko daugiau reikia, tai ryte žinojau kad iš mūsų išvažiuoja siuntiniai 15 val. mažė darė namuose ką norėjo aš nieko nematydama variau biggrin.gif doh.gif kai apsidairiau namai kaip po karo buvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
naujagimiui

user posted image

is DROPS Baby Merino
user posted image
Atsakyti
Laura_online - kai visada nuostabios 4u.gif
Kristina A-A - ir spalva ir modelis thumbup.gif
Niktė - gražu wub.gif
Lusasita- labai fainutės kepurytės 4u.gif

Na ir dar viena kiepkutė 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Visų kepuriukų spalvos daug ryškesnės ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Nikte. 4u.gif 4u.gif Žinoma tinka, bent orientaciją turiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laura_online,2012 02 16, 23:38]
kaip pirmam kartui puiku thumbup.gif Cia gal toks modeliukas, kad virsugalvis toks smailejantis?

Zinokit cia nuotraukoje taip gavosi, kad kepure ne iki galo uztempaiu, tai ir atrodo, kad virsugalvis smailejantis biggrin.gif
Atsakyti
Prašau jusu pagalbos. Paaiskinkit man, blondinei, kaip reikia pasiskaičiuoti kokia kepure nerti. Jei vaiko galvos apimtis 46 cm, tai virsugalvi (na, ta apskritima) reikia nerti 14 cm spindulio (na, matuojant nuo viduriuko iki krastelio) ar nuo vieno krasto iki kito krasto 14 cm turetu buti? g.gif g.gif g.gif
Jums,aisku, gal ir juokingi tokie klausimai, bet vis gi kaip ten yra ax.gif 4u.gif
Atsakyti