Sveikos
na, pasirodysiu ir aš su pirma savo nerta kepurėle dukrytei http://public.fotki....mano-darbeliai/
Kristinalm, labais dailios ir šviežios spalvytės...
Padėkit kuri su dydžiais Mano kompas nusprogo su visu sukauptu turtu - schemom, raštais, pavyzdžiais, dydžiais Domina dalvyčių apimtys pagal amžių ir kokio ilgio/gylio kepurytės turėtų būt pagal apimtį. tiek visko buvau sukaupus, ir pakako vieno virusiuko kompui, kad viską panikintų
Padėkit kuri su dydžiais Mano kompas nusprogo su visu sukauptu turtu - schemom, raštais, pavyzdžiais, dydžiais Domina dalvyčių apimtys pagal amžių ir kokio ilgio/gylio kepurytės turėtų būt pagal apimtį. tiek visko buvau sukaupus, ir pakako vieno virusiuko kompui, kad viską panikintų
QUOTE(ciauzuika @ 2012 02 16, 13:40)
Sveikos
na, pasirodysiu ir aš su pirma savo nerta kepurėle dukrytei http://public.fotki....mano-darbeliai/
gal butu ir nieko, bet man asmeniskai kliuna virsugalvis, ar ten per mazas ar kas nezinau
QUOTE(ciauzuika @ 2012 02 16, 12:40)
kaip pirmam kartui puiku Cia gal toks modeliukas, kad virsugalvis toks smailejantis?
QUOTE(kristinalm @ 2012 02 16, 18:47)
kaip visada zaisminga ir grazu
as uzbaigiau dviems sesutems komplektukus. Man grazu kai sesems kaip ir vienodai, bet tuo paciu skirtingai
Laura
Kristinalm is kart pakvipo pavasariu
Kristinalm is kart pakvipo pavasariu
Pavasariu pakvipo nuo tokiu kepuriuku graziu. As dar vis su ziemine dviguba kepuriuku ateinu. Islauke dukriukas kol sniegas ir salciai nepraejo
Sveikos
Suzavejo salikeliai
o gal turite isskleisto salikelio nuotraukyte? Cia kaip suprantu skaros?
o as koki grozi radau Gal kas bandete? Idomu ar mezgant is storu siulu nebus kieta kepuryte Mezgant is plonesniu jau ne taip graziai atrodys Niu ir dar bandau suprasti ar pati apacia virbalais ar veseniu megzta
QUOTE(Laura_online @ 2012 02 16, 21:38)
as uzbaigiau dviems sesutems komplektukus. Man grazu kai sesems kaip ir vienodai, bet tuo paciu skirtingai
Suzavejo salikeliai
o as koki grozi radau Gal kas bandete? Idomu ar mezgant is storu siulu nebus kieta kepuryte Mezgant is plonesniu jau ne taip graziai atrodys Niu ir dar bandau suprasti ar pati apacia virbalais ar veseniu megzta
Daug kepurių užderėjo visos
*"šalikėlis" vadinasi baktusas
** kepurytė nerta tik apačia žemu stulpeliu, be užmetimo.
QUOTE(oii @ 2012 02 17, 11:13)
*"šalikėlis" vadinasi baktusas
** kepurytė nerta tik apačia žemu stulpeliu, be užmetimo.
QUOTE(oii @ 2012 02 17, 11:13)
Sveikos
Suzavejo salikeliai
Suzavejo salikeliai
Aš iš tokių storų savo merginai nesiryžčiau nerti, kažin vasarą ar neprakaituotų nebent iš storų nerti pavasariuui ir kur ausytės daryti kad būtų pilnai uždara Raštas čia paprastutis su užmetimu
Aš kiek nerti kokiai apimčiai neturiu niekur užsirašius, galbūt iki metukų tik rasčiau mano vaikų galvos universalios, užtenka pamatuoti
Rodau savo vieną vasarinę kaifuoju jas nerdama biškiuką buvo į padus pakirtę kad nebespėsiu tai teko visą naktį aukoti