Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Sveikos smile.gif
na, pasirodysiu ir aš su pirma savo nerta kepurėle dukrytei smile.gif http://public.fotki....mano-darbeliai/
Atsakyti
Pasirodau, pavasarinė kapurytė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kristinalm, labais dailios ir šviežios spalvytės...

Padėkit kuri su dydžiais blush2.gif Mano kompas nusprogo su visu sukauptu turtu - schemom, raštais, pavyzdžiais, dydžiais verysad.gif Domina dalvyčių apimtys pagal amžių ir kokio ilgio/gylio kepurytės turėtų būt pagal apimtį. tiek visko buvau sukaupus, ir pakako vieno virusiuko kompui, kad viską panikintų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 02 16, 13:40)
Sveikos smile.gif
na, pasirodysiu ir aš su pirma savo nerta kepurėle dukrytei smile.gif http://public.fotki....mano-darbeliai/

gal butu ir nieko, bet man asmeniskai kliuna virsugalvis, ar ten per mazas ar kas nezinau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 02 16, 12:40)
Sveikos smile.gif
na, pasirodysiu ir aš su pirma savo nerta kepurėle dukrytei smile.gif

kaip pirmam kartui puiku thumbup.gif Cia gal toks modeliukas, kad virsugalvis toks smailejantis?

QUOTE(kristinalm @ 2012 02 16, 18:47)
Pasirodau, pavasarinė kapurytė  4u.gif

kaip visada zaisminga ir grazu wub.gif

as uzbaigiau dviems sesutems komplektukus. Man grazu kai sesems kaip ir vienodai, bet tuo paciu skirtingai smile.gif

user posted image
Atsakyti
ar galit padėt man? man kyla klausimas, ar nerta kepurė iš lino po skalbimo traukiasi? ir kiek maždaug?
Atsakyti
Laura thumbup.gif
Kristinalm is kart pakvipo pavasariu wub.gif
Atsakyti
user posted image

Pavasariu pakvipo nuo tokiu kepuriuku graziu. As dar vis su ziemine dviguba kepuriuku ateinu. Islauke dukriukas kol sniegas ir salciai nepraejo
Atsakyti
jūsų teismui:

user posted image
lininė kepurė mamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoriuGyventi: 17 vasario 2012 - 10:28
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Laura_online @ 2012 02 16, 21:38)
as uzbaigiau dviems sesutems komplektukus. Man grazu kai sesems kaip ir vienodai, bet tuo paciu skirtingai smile.gif

Suzavejo salikeliai thumbup.gif drinks_cheers.gif
o gal turite isskleisto salikelio nuotraukyte? blush2.gif Cia kaip suprantu skaros? g.gif

o as koki grozi radau wub.gif Gal kas bandete? Idomu ar mezgant is storu siulu nebus kieta kepuryte g.gif Mezgant is plonesniu jau ne taip graziai atrodys schmoll.gif Niu ir dar bandau suprasti ar pati apacia virbalais ar veseniu megzta g.gif
user posted image
Atsakyti
Daug kepurių užderėjo thumbup.gif visos thumbup.gif

QUOTE(oii @ 2012 02 17, 11:13)
*Suzavejo salikeliai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
**ar pati apacia virbalais ar veseniu megzta  g.gif

*"šalikėlis" vadinasi baktusas smile.gif
** kepurytė nerta mirksiukas.gif tik apačia žemu stulpeliu, be užmetimo.
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2012 02 17, 11:13)
Sveikos  4u.gif

Suzavejo salikeliai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
o gal turite isskleisto salikelio nuotraukyte?  blush2.gif  Cia kaip suprantu skaros?  g.gif
o as koki grozi radau  wub.gif  Gal kas bandete? Idomu ar mezgant is storu siulu nebus kieta kepuryte  g.gif  Mezgant is plonesniu jau ne taip graziai atrodys  schmoll.gif  Niu ir dar bandau suprasti ar pati apacia virbalais ar veseniu megzta  g.gif

Aš iš tokių storų savo merginai nesiryžčiau nerti, kažin vasarą ar neprakaituotų g.gif nebent iš storų nerti pavasariuui ir kur ausytės daryti kad būtų pilnai uždara doh.gif Raštas čia paprastutis su užmetimu

Aš kiek nerti kokiai apimčiai neturiu niekur užsirašius, galbūt iki metukų tik rasčiau ax.gif mano vaikų galvos universalios, užtenka pamatuoti biggrin.gif

Rodau savo vieną vasarinę ax.gif kaifuoju jas nerdama ax.gif biškiuką buvo į padus pakirtę kad nebespėsiu tai teko visą naktį aukoti doh.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 17 vasario 2012 - 11:44