Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Ristina @ 2012 02 07, 12:00)
Įkvėpta Natiulonos  bigsmile.gif

super bigsmile.gif
Atsakyti
Ristina thumbup.gif o aš kad ir kaip būčiau buvus įkvėpta taip iir neteko pabandyti man ausytes padaryti pagal natulioną ax.gif nors man atrodo nerealiai, kai laikas degė dariau ką geriausiai moku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 02 07, 16:36)
Ristina  thumbup.gif o aš kad ir kaip būčiau buvus įkvėpta taip iir neteko pabandyti man ausytes padaryti pagal natulioną  ax.gif nors man atrodo nerealiai, kai laikas degė dariau ką geriausiai moku  blush2.gif

Ateik, parodysiu biggrin.gif kai matysi iš arti bus aiškiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 07 vasario 2012 - 17:05
user posted image

tikiuos nepaveluotai dedu kaip ta N zenkliuka as ismezgu.
Atsakyti
Idėja -

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 01 31, 18:04)
Kadangi tikra žiema dar tik prasidėjo - dviguba kepurė, dabar jau jokie šalčiai nebaisūs  smile.gif

lace, na ir fantastiški jūsų darbai.. wub.gif wub.gif

senai čia bebuvau, nėriau tik praeitą vasarą blush2.gif pavasariui gal vėl grįšiu prie šio užsiėmimo, tik turiu bėdą su sausgyslėm, tai ilgai vąšelio nebenulaikau schmoll.gif
Žinoma, pasidairysiu vis dažniau, bet savo parodyt nebeįstengsiu dažnai blush2.gif

neberandu lentelės apie galvyčių apimtį..gal kuri po ranka turite? Ačiū iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
O jau darbsios ir nagingos cia mamytes smile.gif thumbup.gif
Kadangi as naujoke nerime - mezgime, tai norečiau paklausti, gal kuri turi schema, kaip nerti tokia kepuraitę kaip nuorodoje? blush2.gif

http://www.ebay.com/...=item5ae4dd74f8

Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 02 08, 16:08)
Laba diena smile.gif
O jau darbsios ir nagingos cia mamytes smile.gif  thumbup.gif
Kadangi as naujoke nerime - mezgime, tai norečiau paklausti, gal kuri turi schema, kaip nerti tokia kepuraitę kaip nuorodoje?  blush2.gif

http://www.ebay.com/...=item5ae4dd74f8

Pirmam puslapy, pirma zinute paskutine schema 4u.gif
Atsakyti
Lauke sninga, o mes ruošiamės vasarai smile.gif ačiū Carollinai už idėją mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2012 02 08, 20:59)
Pirmam puslapy, pirma zinute paskutine schema  4u.gif

4u.gif aciu Jums labai smile.gif
Atsakyti
laba dienele
QUOTE(silsta @ 2012 02 08, 12:54)

as jau realizavau sita ideja. labai lengvai neresi, tik galvoju dar apie papuosima. ar reikia cia kaip manote???
Atsakyti
SpaceRenta - liuks thumbup.gif

O pas mane gime dar viena is tos pacios serijos kepuryte, tik sy karta papuosta ranku darbo stikliniais karoliukais. Ir dar isegiau zenkliuka - meskiuka.

user posted image
Atsakyti