Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Naomyte @ 2012 01 25, 23:54)
O koks rastelis kur nerta tamsiu siulu?  g.gif

natuliona buvo ikelusi schema kazkada , paieskokite temoje. As neissisaugojau, nes supratau esme rasto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2012 01 23, 16:06)
Kepurytė 'Pynės pynės, susipinkit'

man su pynem wub.gif

QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 24, 12:26)

faina tokia thumbup.gif

QUOTE(sandrasa @ 2012 01 24, 22:15)
Mano paprastas komplektėlis iš storos pusvilnės dukrai smile.gif

ir spalvyte kokia skani wub.gif

QUOTE(Laura_online @ 2012 01 25, 20:02)
na ka ruosiames pavasariui smile.gif kaip gera paiimti vaseli , nes virbalai jau pabodo labai  blush2.gif

musu kepuriukas derintas bus prie striukes. Patinka man prailgintas galas  wub.gif

puiki, matau ir ta gumyte puikiai pritaikei thumbup.gif o siulai Begonia ?
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2012 01 25, 20:02)
na ka ruosiames pavasariui smile.gif

nuostabi bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 01 26, 08:42)

puiki, matau ir ta gumyte puikiai pritaikei  thumbup.gif o siulai Begonia ?

Balti begonija, violetiniai ne, is brangesniu. Kokia gumyte? blush2.gif

Atsakyti
Gal turite šios kepurytės schemutę (atsiprašau už skolintą foto) ir iš kokių siūlų būtų geriausia nerti, kad tokia gautusi?
user posted image

Atsakyti
Sio rudens, ziemos mano darbeliai. Daugiausia dukrytei, sunui tik melyna kepuryte, o vyrui melynas salikas smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2012 01 26, 00:47)
jokios schemos nera, tiesiog neriu ilga ilga kepure o paskui gale susilanksto ar kaip cia pasakyt smile.gif

O kokiu budu tuomet platinat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2012 01 26, 12:42)
O kokiu budu tuomet platinat? ax.gif

as neplatinu specialiai, tiesiog kaip neriate paprasta kepure tik nertumete ja trecdaliu ar net daugiau ilgesne ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2012 01 25, 23:37)
O kaip jus ta prailginima toki grazu padarot?Gal galite pasidalinti schema ar aprasyti.Labai dekoju  4u.gif

Šioje temoje natuliona buvo įdėjusi kaip reikia jį padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2012 01 26, 15:23)
as neplatinu specialiai, tiesiog kaip neriate paprasta kepure tik nertumete ja trecdaliu ar net daugiau ilgesne ir tiek.

Na suprantu,kad reikia nerti ilgesne,bet man tai nesigauna toks grazus kritimas kepurytes.Neriu ja kaip ir visas kitas:platinu iki reikiamo spindulio,o tada neriu lygiai.Jus taip pat neriat nuo virsaus?Ir ar platinat kiekvienoje eileje ar palaipsniui,as to norejau paklausti mirksiukas.gif ax.gif

QUOTE(Niktė @ 2012 01 26, 15:33)
Šioje temoje natuliona buvo įdėjusi kaip reikia jį padaryti  mirksiukas.gif

Jei kalbate apie gumos prinerima,tai zinau,kad natuliona buvo idejus fotoreportaza biggrin.gif Aciu jai uz tai,bet siuo metu mane domina kepurytes nepriekaistingo virsaus padarymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 24, 13:26)
rodausi ir as savo bernuzelio kepuriuka

Labai grazi thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(pilarasal @ 2012 01 26, 13:32)

Tokia nematyta ir labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2012 01 26, 15:24)
Na suprantu,kad reikia nerti ilgesne,bet man tai nesigauna toks grazus kritimas kepurytes.Neriu ja kaip ir visas kitas:platinu iki reikiamo spindulio,o tada neriu lygiai.Jus taip pat neriat nuo virsaus?Ir ar platinat kiekvienoje eileje ar palaipsniui,as to norejau paklausti  mirksiukas.gif  ax.gif
Jei kalbate apie gumos prinerima,tai zinau,kad natuliona buvo idejus fotoreportaza  biggrin.gif Aciu jai uz tai,bet siuo metu mane domina kepurytes nepriekaistingo virsaus padarymas  mirksiukas.gif

butent sia neriau nuo apacios ir paskui suneriau kas kelias akis ir sumazinau, bet pries tai neriau nuo virsaus, esminio skirtumo nera. Gal tik ilgi reikia nutaikyti,kad butu kritimas, na nezinau ....
Atsakyti