Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

NATULIONA notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
begaline pagarba ir aciukas uz sugaista laika ir pasidalinta patirtimi.manau daugelis gavom savaitgaliui namu darbu biggrin.gif
turiu dar merginos klausima.o jeigu pav mano mergytes galvytes apimtis 48 tai ta juostele tikriausiai kazkiek reiktu mazesne daryti,bet kaip nujausti,kad paskui pati kepure galvos nespaustu biggrin.gif jei darysiu lygy,lygu,tai vejas pro sonus svilpaus.
paciu laiku cia mums tos pamokeles,nes ir as su ziemine vis kazko tai delsiau,va kaip tik siandien siuliukus pirkau.tai ryt is ryto,eisiu virbalus pasigalast biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnucce: 11 lapkričio 2011 - 21:33
Sveikutes...

Sakykite prašau, iš kokių siūlų nerti 4 mėnesiukų mergytei kepuriuką žiemai?
Ir šiaip iš kokių siūlų neriate žiemai kepures?
Turiu ir septinmetę dukrelę, kuriai irgi norėčiau žieminę kepurę nunert...

Būsiu laaaaabai dėkinga jei pasidalinsite patirtimi... 4u.gif

O čia mano paskutinis darbelis...

user posted image
4u.gif
Atsakyti
Su tokiais vaizdiniais aprašymais kaip Natuliona ir Lace aprašė ir pateikė, manau ne vienas "klonas" gims drinks_cheers.gif
Ačiū Jums 4u.gif Manau pas mane galvoje jau vienas toks kloniukas gimsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2011 11 11, 23:46)
Su tokiais vaizdiniais aprašymais kaip Natuliona ir Lace aprašė ir pateikė, manau ne vienas "klonas" gims drinks_cheers.gif
Ačiū Jums 4u.gif Manau pas mane galvoje jau vienas toks kloniukas gimsta  cool.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif Aš jau šiandien užbaigiau vieną tokį Natulionos kloniuką ax.gif Aišku iki originalo dar toli gražu... Ačiū Natulionai už pasidalinimą notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 11, 21:59)
dar sita nuoroda pamirsau ideti smile.gif

http://www.liveinter.../post175994386/

ir sorry jei kas nedraugauja su rusu kalba  blush2.gif lietuviskai sitos informacijos neradau  ax.gif

bet Jus kiek msuprantu ta juostele neriate pati paskutini? cia atvirksciai tik parodyta?
Atsakyti
Laba,
gal patarsit. Zadu daryti bumbula ant kepures. Kokio diametro kirpti apskritima, kad bumbulas gautusi mazdaug vidutinio obuolio dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 18, 15:04)
Iš šitų siūlų prieš porą metų mezgiau dukrai kepurytę - puikiai nešiojasi, nesiburbuliuoja, netsitampo ir tikrai nekanda (maniškė jautri tokiems dalykams)

user posted image

QUOTE(Laura_online @ 2011 10 18, 21:56)

sveikos...sugalvojau ir as mazukei numegzt kepuryte smile.gif ir anoj ir sioj temoj labiau parodyta kaip nunert tokias kepurytes, bet man nepatinka nerti ax.gif tai gal kas galetu paaiskint pradedanciai mezgejai kaip numegzt tokia kepuryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feminute @ 2011 11 13, 17:27)
sveikos...sugalvojau ir as mazukei numegzt kepuryte smile.gif ir anoj ir sioj temoj labiau parodyta kaip nunert tokias kepurytes, bet man nepatinka nerti ax.gif tai gal kas galetu paaiskint pradedanciai mezgejai kaip numegzt tokia kepuryte smile.gif

http://www.supermama...?...776191&st=0 4u.gif
Atsakyti
pelyte biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 22:04)

Pažiūrėt gražu thumbup.gif bet pati tiek kantrybės neturėčiau blush2.gif biggrin.gif
Kokio ilgio šalikiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 23:04)
pelyte  biggrin.gif

Laura, labai grazu! Ypac patiko pelytes akytes- taip graziai issiuvinetos ir pacios kepurytes atnaros vieta ties kaktyte..tas ilinkimas nunertas (ar kaip cia tiksliai issireiskus). Puiki pelyte gavosi wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 11 13, 22:18)
Pažiūrėt gražu  thumbup.gif bet pati tiek kantrybės neturėčiau  blush2.gif  biggrin.gif
Kokio ilgio šalikiukas  ax.gif

aciu 4u.gif

salikiukas kazkur 130 cm.

su kepuryte tai taip vargo labai daug ideta doh.gif prasidejau vien prie papuosimo vos ne iki ryto, nes ikvepimas buvo, kurio laukiau kelias dienas nunerus pacia kepure su tuo visu trikampiu priekyje doh.gif Ir ta trikampi neriant reikejo pradet nuo puses kepures, ko pasekoje rastas i sonus kreipiasi, o pridedant akiu reikia kazkur suimti ir sumazinti, o storas siulas tai tas sueimimas matosi, ardziau kol gavau taip kaip noriu. Kai idedi tiek darbo, tai ivertint teisingai neina, deja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_online: 14 lapkričio 2011 - 00:18