Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(rasa32 @ 2011 12 23, 20:25)
Lace ,grazu kaip visada thumbup.gif  thumbup.gif

Mano antras dublis smile.gif si karta geriau pavykes.Nuostabus siulai-Gazzal baby wool,labai rekomenduoju thumbup.gif Mezgiau is dvigubo siuliuko.

user posted imageuser posted image

Kepurė jūsų nuostabi thumbup.gif . Skaičiau, kad iš nuotraukos mezgėte. Gal galite man paaiškinti kaip mezgamas tas centrinis raštas su burbuliukais. Burbuliukus moku išmegzti, bet kaip gerosios akys banguotos gaunasi?

Ir įdomu kokia šiltesnė gaunasi kepurė. Ar mezgant iš dviguvo pusvilnės siūlo ar iš viengubo ir įsiūnant pamušalą g.gif Dukra labai nemėgsta kai jai perpučia ausis.
Atsakyti
vakar iškepta kepurė berniukui
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmeta: 04 sausio 2012 - 16:04
QUOTE(Daredi @ 2012 01 04, 16:07)
Kepurė jūsų nuostabi thumbup.gif . Skaičiau, kad iš nuotraukos mezgėte. Gal galite man paaiškinti kaip mezgamas tas centrinis raštas su burbuliukais. Burbuliukus moku išmegzti, bet kaip gerosios akys banguotos gaunasi?

Ir įdomu kokia šiltesnė gaunasi kepurė. Ar mezgant iš dviguvo pusvilnės siūlo ar iš viengubo ir įsiūnant pamušalą g.gif Dukra labai nemėgsta kai jai perpučia  ausis.

Sitai kepurei padariau dvigubas ''ausis''-numezgiau paprastu lygiu rastu antras atskiras ''ausis'' ir is vidaus prisiuvau.Dabar tikrai labai silta kepure ir ausys apsaugotos mirksiukas.gif

Bandysiu paaiskint pyne zodziais smile.gif Jei esat mezgusi pynes,suprasit.Pyne sudaro 3geros akys,vidury 7blogos,vel 3geros.
1eile:toj vietoj,kur turi susiaureti pyne, 3geras akis perkeliam ant virbalo pries mezgini,mezgam 3blogas,tada ismezgam 3geras nuo pagalbinio virbalo,tada ismezgam 1bloga,3blogas akis ant pagalbinio virbalo nukeliam uz mezginio,mezgam 3geras,o tada 3blogas nuo pagalbinio virbalo.
2eile:blogojoj pusej griztam pagal rasta
3,4eile mezgam pagal rasta
5eile:3blogas nukeliam uz mezginio,mezgam 3geras,tada tas nukeltas blogas akis.
1bloga akis.3geras akis nukeliam ant pagalbinio virbalo pries mezgini,mezgam 3blogas,tada tas nukeltas 3geras.
6 eile pagal rasta.

Atsakyti
Rasa32, daugmaž supratau. Bandysiu išmegzti. Manau, kad gausis. Ir labai gera idėja su dvigubom ausim. Ačiū.
Atsakyti
Vaikiskas komplektukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 11 13, 23:34)

o dieve kaip grazu as apstulbus esu, truputi pati ir neriu bet o dieve as net neisivaizduoju kaip tokia kepuryte man reiktu nerti nors labai noreciau pabandyti itk turiu klausima o kaip tos ausytes jus pritvirtinate ar kaip? aisku kaip jus padarete ta toki trikampi ant kaktos net nesivaizduoju:)
Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2012 01 05, 15:18)
o dieve kaip grazu as apstulbus esu, truputi pati ir neriu bet o dieve as net neisivaizduoju kaip tokia kepuryte man reiktu nerti nors labai noreciau pabandyti itk turiu klausima o kaip tos ausytes jus pritvirtinate ar kaip? aisku kaip jus padarete ta toki trikampi ant kaktos net nesivaizduoju:)

aciu uz pagyras.Ausytes nuneriu ir tiesiog prisiunu 4u.gif O trikampukas didelis vargas, daug bandymu ir ardymu, bet esme tame kad vienoje vietoje didini, kitose dvejuose mazini, blogybe ta, kad rastas issikraipo, kepure forma praranda doh.gif na bet is leto ir pavyko. Zinau tik tiek, kad kita tokia pacia nerciau, tiek pat vargo ideciau, kad gautusi viskas be priekaistu smile.gif Trikampukas gaunais kai imam tarkim "zigzagu" nerimo rasta .
Atsakyti
Galvos juosta man smile.gif

user posted image
Atsakyti
mergaitės galima nuorodą kaip tuos šalmiukus mezgat, prisipirkau siūlų, reik numegzti mazgei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 01 07, 17:49)
mergaitės galima nuorodą kaip tuos šalmiukus mezgat, prisipirkau siūlų, reik numegzti mazgei  4u.gif

Turbūt apie tokias kepurytes klausi?
http://www.supermama...howtopic=374369
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2012 01 07, 14:53)
Galvos juosta man smile.gif

labai graži galvos juosta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 03, 15:29)
Visa gyvenima man nepatiko salmukai(nuo tada,kai pati nesiojau rolleyes.gif ),o dabar teko megzti dukrai,nes nuo pernai metu zirzia doh.gif

Labai gražu 4u.gif Gal būtų galima schemutę, ar paaiškinimą trumpą kaip mezgasi? Ačiū 4u.gif
Atsakyti