zvimbute ,nieko sau pirma kepure as po tiekos metu mezgimo tik siemet pasiryzau salmuka megzti
[/quote]
salmuka bandziau bet sunkiai ejosi ,bet paskui sugalvojau kad tokiai kepurei nereikes saliko.
P.S. megzti as moku tik labai labai mazai mezgu, as siuveja
QUOTE(zvimbute @ 2011 12 11, 14:50)
labai fainai gavosi Megsti ir aš moku, tiksliau žinau kaip darosi, bet mano akys šleivos kreivos kad net šeimynai šalikų negaliu megzti o čia kaip pirmai kepurei tai liuks viskas gavosi
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 11, 16:20)
natuliona, puikus komplektas kokio skersmens kirpai skrituliukus bumbulams?man vis mazi iseina
sitas apie 9 cm
QUOTE(Sissta @ 2011 12 09, 18:28)
Atnesu savo narpliojima.. seip mezgiau su mintim kad pati nesiosiu...bet pasirodziau MB, o tas pasake, kad atrodau su ja kaip pensininke tai va galvosiu kaz ka kita:(
graži kepurė kokius siūlus naudojot, matražas jų?
rasa32, tame ir baisybe, kad karoliukai ant siulo suverti..tiek kankinausi su jais
Agnesyte, naudojau pusvilne 100gr-300m o tu savo nepribagei?
nesakykit man "jus"
natuliona, grazus komplektukas kiek cia dar su juo galima zaisti ir zaisti..man galva turbut plistu nuo gausybes imanomu spalvu derinuku:))
Ir atnesu truputi pakeist katyte
nesakykit man "jus"
natuliona, grazus komplektukas kiek cia dar su juo galima zaisti ir zaisti..man galva turbut plistu nuo gausybes imanomu spalvu derinuku:))
Ir atnesu truputi pakeist katyte
Štai ką facebook'e aptikau :
http://www.facebook....-...2069&type=1
Mane labiausiai sužavėjo nertas šalmiukas nes megzti nemoku
http://www.facebook....-...2069&type=1
Mane labiausiai sužavėjo nertas šalmiukas nes megzti nemoku
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2011 12 11, 23:47)
Gal schema pades
QUOTE(natuliona @ 2011 12 11, 21:22)
sitas apie 9 cm
Šiandien man irgi reikia kepurei padaryti bumbulą, bet maži pastoviai
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 12 12, 08:51)
Žymiai aiškiau, ačiū Gal galit pakomentuoti, ką tie skaičiukai ir piešinys šalia schemos reiškia?
QUOTE(Sissta @ 2011 12 11, 21:36)
Dar laiko turiu , supykau ir vėl ir vėl išardžiau, nes veltinis pas mane gaunasi, reikia plonesnių siūlų man
Šią savaitė tikrai parodysiu
Kablys man nugaroj - eilinė statistinė kepurė Šita bus mamai - dariau tokią pačią kaip sau, tik spalvų kitų