Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

zvimbute ,nieko sau pirma kepure blink.gif rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif as po tiekos metu mezgimo tik siemet pasiryzau salmuka megzti rolleyes.gif blush2.gif
[/quote]
salmuka bandziau bet sunkiai ejosi smile.gif ,bet paskui sugalvojau kad tokiai kepurei nereikes saliko.
P.S. megzti as moku tik labai labai mazai mezgu, as siuveja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvimbute: 11 gruodžio 2011 - 17:06
QUOTE(zvimbute @ 2011 12 11, 14:50)
mano pirmoji ka tik numegzta kepure smile.gif
http://public.fotki....trauka0681.html

labai fainai gavosi thumbup.gif Megsti ir aš moku, tiksliau žinau kaip darosi, bet mano akys šleivos kreivos kad net šeimynai šalikų negaliu megzti blush2.gif o čia kaip pirmai kepurei tai liuks viskas gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 11, 16:20)
natuliona, puikus komplektas thumbup.gif kokio skersmens kirpai skrituliukus bumbulams?man vis mazi iseina doh.gif

sitas apie 9 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 09, 18:28)
Atnesu savo narpliojima.. seip mezgiau su mintim kad pati nesiosiu...bet pasirodziau MB, o tas pasake, kad atrodau su ja kaip pensininke doh.gif tai va galvosiu kaz ka kita:(

graži kepurė thumbup.gif kokius siūlus naudojot, matražas jų? ax.gif
Atsakyti
rasa32, tame ir baisybe, kad karoliukai ant siulo suverti..tiek kankinausi su jais doh.gif
Agnesyte, naudojau pusvilne 100gr-300m o tu savo nepribagei?

doh.gif nesakykit man "jus" schmoll.gif mirksiukas.gif

natuliona, grazus komplektukas thumbup.gif kiek cia dar su juo galima zaisti ir zaisti..man galva turbut plistu nuo gausybes imanomu spalvu derinuku:))

Ir atnesu truputi pakeist katyte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Štai ką facebook'e aptikau ax.gif :
http://www.facebook....-...2069&type=1

Mane labiausiai sužavėjo nertas šalmiukas thumbup.gif nes megzti nemoku blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas tokią esat mezgusios ir glėtumėt pakonsultuoti? Sunkiai man su rusų kalba unsure.gif
Aprašas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2011 12 11, 23:47)
Sveikos,

gal kas tokią esat mezgusios ir glėtumėt pakonsultuoti? Sunkiai man su rusų kalba  unsure.gif
Aprašas
user posted image

Gal schema pades 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkute: 12 gruodžio 2011 - 07:51
QUOTE(natuliona @ 2011 12 11, 21:22)
sitas apie 9 cm  smile.gif

Šiandien man irgi reikia kepurei padaryti bumbulą, bet maži pastoviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 12 12, 08:51)
Gal schema pades  4u.gif

user posted image
user posted image

Žymiai aiškiau, ačiū 4u.gif Gal galit pakomentuoti, ką tie skaičiukai ir piešinys šalia schemos reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 11, 21:36)
Agnesyte, naudojau pusvilne 100gr-300m o tu savo nepribagei?

Dar laiko turiu blush2.gif , supykau ir vėl ir vėl išardžiau, nes veltinis pas mane gaunasi, reikia plonesnių siūlų man doh.gif
Šią savaitė tikrai parodysiu pioneer.gif
Atsakyti
Kablys man nugaroj - eilinė statistinė kepurė doh.gif Šita bus mamai - dariau tokią pačią kaip sau, tik spalvų kitų unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 12 gruodžio 2011 - 12:31