Kutveliukas, Močiutė Eglutė, J@lanta, superiniai kepuriukai:)
kristinalm, , bet svarbiausia, kad savo reikliajam itiktum
Sveikos. Pasirodau ir as su savo "vargeliu" dukrytei
siuliukai atrode tokie grazus, bet niekaip man is ju nejo nunarpliot normalios kepures. ardyta desimt kartu, rastas keistas n kartu, ir mezgiau, ir neriau, bet nu niekaip nors uzmusk negaunu to ko noriu kazkas netinka man ir viskas. pradzioj numezgiau, tai dukrytei nepatiko. nenorejo jos detis. nuneriau, tai lygtai dedasi, bet man ji kazkokia vistiek be rysio
siuliukai atrode tokie grazus, bet niekaip man is ju nejo nunarpliot normalios kepures. ardyta desimt kartu, rastas keistas n kartu, ir mezgiau, ir neriau, bet nu niekaip nors uzmusk negaunu to ko noriu kazkas netinka man ir viskas. pradzioj numezgiau, tai dukrytei nepatiko. nenorejo jos detis. nuneriau, tai lygtai dedasi, bet man ji kazkokia vistiek be rysio
QUOTE(Krista J. @ 2011 12 05, 14:21)
O kas blogai? Nunerta tvarkingai, gėlytės gražios. O kaip ant modeliuko atrodo?
QUOTE(J@lanta @ 2011 12 04, 11:01)
ech bet kaip miela , kai dukrytė - pasako: kokia tu gera mamyte, man snieguolės kepurę numezgei
va cia tai geriausias pasakymas
QUOTE(Ašaka @ 2011 12 05, 15:33)
O kas blogai? Nunerta tvarkingai, gėlytės gražios. O kaip ant modeliuko atrodo?
Neturiu foto ant modeliuko. Siaip dydis geras, viskas lygtai ok, nu bet man kazkaip nesiziuri jinai. Gal kad nusibodo su ja zaist kol nuneriau
Parodysiu ir as kazka
cia ne sitam modeliui, viena vos mazoka, kita vos didoka - plius nesiriso ji sniuru grieztai -tai vaizdelis gal neidealus
ir kita
cia ne sitam modeliui, viena vos mazoka, kita vos didoka - plius nesiriso ji sniuru grieztai -tai vaizdelis gal neidealus
ir kita
Oho koks burbukas, kaip jūs tokį didelį padarėt????
mergaites is kokiu siulu neriat vasarynes kepurytes, medvilniu ar lininiu
QUOTE(kristinalm @ 2011 12 06, 03:09)
Oho koks burbukas, kaip jūs tokį didelį padarėt????
kaip ir mazus -taip pat
QUOTE(Palme22 @ 2011 12 06, 16:16)
mergaites is kokiu siulu neriat vasarynes kepurytes, medvilniu ar lininiu
as is medvilniniu