o kokio skersmens blyna neriate naujagimio kepurei, po kurio pradedat nepridedinet stulpeliu? niu imeskit kas kaip neret.. baigiu akeles praziuret.. jau tris kart ardziau kepure..
QUOTE(ilamka @ 2011 12 02, 16:27)
Noriu ir as pasirodyti,nerta kepuryte
kokia grazi kepuryte ir man reiks tokia nunert. cia su 1 uzmetimu rastas?
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 13:37)
Sveikos mamytes
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio? Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio? Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu
oi kaip grazu. Viskas ir kepure, ir modeliukas. Man tai bumbulai trukdo kapisonui uzdeti.
QUOTE(natuliona @ 2011 12 02, 16:19)
kur balto flyso gavot ?
Vilniuje, netoli vingio parko audiniu parduotuveje, tiksliai nezinau kur, nes vyras pirko Jei domina tiksliau paklausinesiu vyro Teko ir nemazai kur paieskoti.
Sveikos mamytės,
Norėčiau paklausti ar kuri esate mezgus kažką panašaus? Man įdomu kaip padaryti ta vietą, kur jau viršugalvis, kaip ten suiiminėti akis? Mezgu apvaliai...
Gal kuri skaitote chinese
Norėčiau paklausti ar kuri esate mezgus kažką panašaus? Man įdomu kaip padaryti ta vietą, kur jau viršugalvis, kaip ten suiiminėti akis? Mezgu apvaliai...
Gal kuri skaitote chinese
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 14:37)
Sveikos mamytes
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio?
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio?
man tai tikrai nieko netruksta be proto grazu
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 12 02, 17:16)
kokia grazi kepuryte ir man reiks tokia nunert. cia su 1 uzmetimu rastas?
ne cia pusinis stulpelis
QUOTE(jusda @ 2011 11 30, 13:37)
Gal galetumete padeti Gal kur matete tokios kepures su pyne schemute? Ar galite paaiskinti kaip tokia megzti.
Kepure
Kepure
Va cia kazkas panasaus
Agnieshkute aciu bet man cia per sudetinga Be to kepure paauglei ir ji nori "apdrybusios"
oii, kepuriukas ir modeliukas