Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

o kokio skersmens blyna neriate naujagimio kepurei, po kurio pradedat nepridedinet stulpeliu? niu imeskit kas kaip neret.. baigiu akeles praziuret.. jau tris kart ardziau kepure.. sad.gif
Atsakyti
Visaikitokia,tokia? gal pades..
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 12 02, 16:27)
Noriu ir as pasirodyti,nerta kepuryte

kokia grazi kepuryte wub.gif ir man reiks tokia nunert. cia su 1 uzmetimu rastas?
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 15:15)
viduje flysas  ax.gif

kur balto flyso gavot ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 13:37)
Sveikos mamytes  4u.gif
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi  ax.gif  Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio?  ax.gif  Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu  blush2.gif
user posted imageuser posted image

oi kaip grazu. Viskas ir kepure, ir modeliukas. Man tai bumbulai trukdo kapisonui uzdeti.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 12 02, 16:19)
kur balto flyso gavot ?  biggrin.gif

Vilniuje, netoli vingio parko audiniu parduotuveje, tiksliai nezinau kur, nes vyras pirko blush2.gif Jei domina tiksliau paklausinesiu vyro smile.gif Teko ir nemazai kur paieskoti.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Norėčiau paklausti ar kuri esate mezgus kažką panašaus? Man įdomu kaip padaryti ta vietą, kur jau viršugalvis, kaip ten suiiminėti akis? Mezgu apvaliai... g.gif

user posted image

Gal kuri skaitote chinese biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 14:37)
Sveikos mamytes  4u.gif
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi  ax.gif  Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio?  ax.gif 

man tai tikrai nieko netruksta 4u.gif be proto grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 12 02, 17:16)
kokia grazi kepuryte  wub.gif ir man reiks tokia nunert. cia su 1 uzmetimu rastas?

ne cia pusinis stulpelis
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2011 11 30, 13:37)
Gal galetumete padeti  ax.gif  Gal kur matete tokios kepures su pyne schemute? Ar galite paaiskinti kaip tokia megzti.
Kepure

Va cia kazkas panasaus smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Agnieshkute aciu 4u.gif bet man cia per sudetinga blush2.gif Be to kepure paauglei ir ji nori "apdrybusios"
Atsakyti
oii, kepuriukas ir modeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti