Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

aš naujagimei dariau 36 cm , o 39 dariau 6-9 menesiuku.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 12 02, 11:01)
aš naujagimei dariau 36 cm , o 39 dariau 6-9 menesiuku.

Na, čia turbūt nuo vaikučio priklauso smile.gif Pvz vienam septynmečiui vyrukui mezgiau tokio dydžio kepurę, kuri man pačiai per didelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 02, 00:33)
audradv, ta tavo pupa wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir darbelis aisku thumbup.gif ..bet pupa... wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi ax.gif Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio? ax.gif Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
oii, matau du grozius bigsmile.gif bigsmile.gif Ziurekit pagal savo pupa ir seip ar bus su juo patogu... juk jei daryt tai daryt dideli, o nuo to kepure darosi sunkesne + buna sunkumu su kapiusonais g.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 15:37)
Sveikos mamytes  4u.gif
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi  ax.gif  Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio?  ax.gif  Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu  blush2.gif

jetius koks grozis wub.gif labai labai grazi kepuryte, o leliukas koks grazuolytis thumbup.gif super atrodo thumbup.gif kepurytes nepagadinsi su bumbulu, bet ir be bumbulo super atrodo. ziurekit kaip jums patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasirodyti,nerta kepuryte

user posted image

oii,kepuryte fantastiska,o modeliuko akys uzburiancio wub.gif
Atsakyti
Sakykite, o iš kokių siūliukų mezgate suaugusiems ir vaikučiams žiemines kepurėles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 13:37)
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi  ax.gif  Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio?  ax.gif  Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu

grazi kepuryte wub.gif tokiai mazutei nedaryciau mirksiukas.gif o koks pamusalas idetas?
QUOTE(ilamka @ 2011 12 02, 14:27)
Noriu ir as pasirodyti,nerta kepuryte

koks rastas cia g.gif mastau.gif
Atsakyti
dekui uz pagyras kepurei ir pupai 4u.gif
QUOTE(Sissta @ 2011 12 02, 13:45)
oii, matau du grozius bigsmile.gif  bigsmile.gif  Ziurekit pagal savo pupa ir seip ar bus su juo patogu... juk jei daryt tai daryt dideli, o nuo to kepure darosi sunkesne + buna sunkumu su kapiusonais g.gif

vat apie kapisona nesusimasciau g.gif Kepuryte su pamusalu tai nesusals, nebent nuo dregmes deti kapisona ax.gif arba teks deti bumbula ir tada ziuret biggrin.gif . Na bet dar pagalvosiu kol pirstinytes ir salikeli numegsiu ax.gif

QUOTE(natuliona @ 2011 12 02, 15:09)
grazi kepuryte  wub.gif tokiai mazutei nedaryciau  mirksiukas.gif o koks pamusalas idetas?

viduje flysas ax.gif Mezgiau su mintimi, kad nedesiu bumbula, tai jau virsuje labai stengiausi graziai susiaurinti biggrin.gif
Atsakyti
oii, ilamka, labai gražutės kepurytės.
Atsakyti
QUOTE(dzukija @ 2011 12 02, 14:37)
Sakykite, o iš kokių siūliukų mezgate suaugusiems ir vaikučiams žiemines kepurėles? g.gif

pusvilne arba vilna megztu smile.gif
Atsakyti