aš naujagimei dariau 36 cm , o 39 dariau 6-9 menesiuku.
QUOTE(mazge1979 @ 2011 12 02, 11:01)
aš naujagimei dariau 36 cm , o 39 dariau 6-9 menesiuku.
Na, čia turbūt nuo vaikučio priklauso Pvz vienam septynmečiui vyrukui mezgiau tokio dydžio kepurę, kuri man pačiai per didelė
QUOTE(Sissta @ 2011 12 02, 00:33)
audradv, ta tavo pupa ir darbelis aisku ..bet pupa...
Ačiū
Sveikos mamytes
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio? Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu
priziurejau tiek jusu groziu ir kiekviena kart vis nauja kepuryte pamacius, buvau pasiruosusi ardyti savaja. Stai kas gavosi Ir noriu patarimo ar truksta bumbulo ant pakausio? Man lyg ir ne, o vat sesuo sako butinai. Tai neapsisprendziu
oii, matau du grozius Ziurekit pagal savo pupa ir seip ar bus su juo patogu... juk jei daryt tai daryt dideli, o nuo to kepure darosi sunkesne + buna sunkumu su kapiusonais
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 15:37)
Sveikos mamytes
jetius koks grozis labai labai grazi kepuryte, o leliukas koks grazuolytis super atrodo kepurytes nepagadinsi su bumbulu, bet ir be bumbulo super atrodo. ziurekit kaip jums patogiau
QUOTE(oii @ 2011 12 02, 13:37)
grazi kepuryte tokiai mazutei nedaryciau o koks pamusalas idetas?
QUOTE(ilamka @ 2011 12 02, 14:27)
Noriu ir as pasirodyti,nerta kepuryte
koks rastas cia
dekui uz pagyras kepurei ir pupai
vat apie kapisona nesusimasciau Kepuryte su pamusalu tai nesusals, nebent nuo dregmes deti kapisona arba teks deti bumbula ir tada ziuret . Na bet dar pagalvosiu kol pirstinytes ir salikeli numegsiu
viduje flysas Mezgiau su mintimi, kad nedesiu bumbula, tai jau virsuje labai stengiausi graziai susiaurinti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 02, 13:45)
oii, matau du grozius Ziurekit pagal savo pupa ir seip ar bus su juo patogu... juk jei daryt tai daryt dideli, o nuo to kepure darosi sunkesne + buna sunkumu su kapiusonais
vat apie kapisona nesusimasciau Kepuryte su pamusalu tai nesusals, nebent nuo dregmes deti kapisona arba teks deti bumbula ir tada ziuret . Na bet dar pagalvosiu kol pirstinytes ir salikeli numegsiu
QUOTE(natuliona @ 2011 12 02, 15:09)
grazi kepuryte tokiai mazutei nedaryciau o koks pamusalas idetas?
viduje flysas Mezgiau su mintimi, kad nedesiu bumbula, tai jau virsuje labai stengiausi graziai susiaurinti
oii, ilamka, labai gražutės kepurytės.
QUOTE(dzukija @ 2011 12 02, 14:37)
Sakykite, o iš kokių siūliukų mezgate suaugusiems ir vaikučiams žiemines kepurėles?
pusvilne arba vilna megztu