Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 15:48)
Giriuosi ir vyresniosios sesės kepure  ax.gif

Tikrai nerealu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
OHO visas fotoreportazas blink.gif Nu saunuole Natuliona! As irgi taip pat neriu ta atnara. Tik turiu klausima tau - kaip tu taip graziai ta atnara prisiuni prie virsaus?

Lace - tavo kepuryte NUOSTABI, kaip beja ir visi tavo darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 10 lapkričio 2011 - 17:24
Natuliona, dabar aisku kaip diena, o as galvojau kas cia viskas is vieno, nieko nei siuti, nei prinert nereikia doh.gif

Lace, nuostabios abi kepurytes ir dukrytes 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 10 lapkričio 2011 - 17:43
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 16:48)

Labai grazu wub.gif

Gaila as su virbalais nedraugauju blink.gif ( iskyrus pirstines biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 16:48)

Nuostabu... wub.gif Bet vis tiek mergytės nustelbia kepuryčių grožį tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Lace ,labai grazu wub.gif ,zinoma,pateikimas irgi fantastiskas thumbup.gif
Bet man pats paciausias dalykas,kad krastas numegztas atsikirai ir prisiutas....-man cia baisiausias ir sunkiausias darbas.O gal as klystu?Gal visa kepure mezget skersai?

natuliona ,saunuole,kad nudirbai toki dideli aiskinamaji darba thumbup.gif thumbup.gif Butu gerai perkelti visa sita medziaga i ''Kepurytes (tik schemos)''.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 11 10, 20:12)

natuliona ,saunuole,kad nudirbai toki dideli aiskinamaji darba thumbup.gif  thumbup.gif Butu gerai perkelti visa sita medziaga i ''Kepurytes (tik schemos)''.

perkelsiu kai bus pilnas mirksiukas.gif reikia parodyti galutini rezultata smile.gif
Atsakyti
Bonda klausimelis 4u.gif
Isimylejusi tavo ta marga kepuraite sumasciau ir savajai nunert. Kadangi toks nerejas esu, tai ir neaisku: nerti pradejei nuo virsaus? ar ir pradejei taip 2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai? vat mastau kokio dydzio kilpte turetu but ir tu "komplektuku ( 2 paprasti ir 4 isvirkstiniai kabliai) 4u.gif dekui uz atsakyma jei tik suprasi ko klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 11 10, 20:49)
Labai grazu  wub.gif

Gaila as su virbalais nedraugauju  blink.gif ( iskyrus pirstines biggrin.gif )

jeigu jau pirstines mokat, tai kepure daug paprasciau yra padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 10, 17:04)
smulkus paaiskinimas  rolleyes.gif

geras bigsmile.gif pasirodysiu tundra et aš išvis ausis darau pačioje paskutinėje vietoje blush2.gif , nors finale gaunasi tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 11 10, 21:38)
jeigu jau pirstines mokat, tai kepure daug paprasciau yra padaryt smile.gif

Megzti tai as minimaliai moku tongue.gif Vat noretusi moketi su visokiais rastais ir t.t. smile.gif
Atsakyti
ačiū visoms už gerą žodį 4u.gif

QUOTE(rasa32 @ 2011 11 10, 21:12)
Lace ,labai grazu wub.gif ,zinoma,pateikimas irgi fantastiskas thumbup.gif
Bet man pats paciausias dalykas,kad krastas numegztas atsikirai ir prisiutas....-man cia baisiausias ir sunkiausias darbas.O gal as klystu?Gal visa kepure mezget skersai?

Esi tik iš dalies teisi mirksiukas.gif Kraštelis numegztas atskirai, bet nieko nesiuvau - tiesiog surinkau kraštines akis ir toliau mezgiau kaip normalią kepurę 4u.gif Siūti aš irgi nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti