Kutveliukas, lblblb grazu.. ypac bumbulas ir spalva man prie sirdies
Štai
Aciu labai
Papildyta:
Aciu Sissta!!!!!!!!!!!!!
Aciu labai
Papildyta:
Aciu Sissta!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Lace @ 2011 11 28, 12:20)
dar vieną klonavau
ner zodziu daugiau
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2011 11 28, 15:24)
man patinka ir spalvytes ir kepuriuko forma
QUOTE(kristinalm @ 2011 11 29, 15:59)
Gal ši kepurytė labiau dera prie šalikėlio
tikrai prie sitos liuks
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 29, 21:43)
kepuryte draugei
uch grazu bumbulai kokie grazus kaip tvirtinai bumbulus prie kepurytes?
kutveliuk,labai grazu isduok paslapti ,kaip tokius grazius bumbulus darai ?
lace klonas
natulionos dryziukai
kutveliuk, bumbulai tikrai fantastiski man reik bumbula padaryt -nu neprisiverciu kaip as ju nekenciu daryt
natulionos dryziukai
kutveliuk, bumbulai tikrai fantastiski man reik bumbula padaryt -nu neprisiverciu kaip as ju nekenciu daryt
QUOTE(natuliona @ 2011 11 30, 10:07)
va butent mane del to ir as vis dar 'nepagavus' kiek viniot, kad gautus butent tokio 'standumo', o ne kitokio zodziu, loterija man nepatinka
labas rytas. Kuo tie bumbulai ypatingi? gal graziai atrodo, kad siulas pusvilne? Vynioju ant bet kokio daikto, ta prasme nenaudoju jokio skritulio. tik siulo nukencia daug. Nu ir daug privynioju, surisu tvirtai ir ta pati surisima pasilieku ilgesni ir iskart prisiuvu, karpau jau prisiutus. Gal pagrindine taisykle lb daug siulo privyniot, kad putlus jie butu.
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 30, 10:09)
labas rytas. Kuo tie bumbulai ypatingi? gal graziai atrodo, kad siulas pusvilne? Vynioju ant bet kokio daikto, ta prasme nenaudoju jokio skritulio. tik siulo nukencia daug. Nu ir daug privynioju, surisu tvirtai ir ta pati surisima pasilieku ilgesni ir iskart prisiuvu, karpau jau prisiutus. Gal pagrindine taisykle lb daug siulo privyniot, kad putlus jie butu.
grazus
nu va -paskutini syki ir as ne ant skritulio viniojau , o tokios pagaliuko -lentutes
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 30, 09:09)
Vynioju ant bet kokio daikto, ta prasme nenaudoju jokio skritulio.
QUOTE(bonda @ 2011 11 30, 09:11)
nu va -paskutini syki ir as ne ant skritulio viniojau , o tokios pagaliuko -lentutes
o kaip paskui suristi nedaeina man tas "ant bet ko vyniojimas"
QUOTE(natuliona @ 2011 11 30, 10:14)
o kaip paskui suristi nedaeina man tas "ant bet ko vyniojimas"
nuimi viska ka privyniojai ir suiimi ties viduriu ir perrisu. Ta prasme siulus prakirpti reikia ir vienoj ir kitoj pusej. Kaip cia dar kitaip paaiskint ne nezinau, galesiu kada pafotkint gamindama.