Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Kutveliukas, lblblb grazu.. ypac bumbulas ir spalva man prie sirdies wub.gif
Atsakyti
Štai

Aciu labai
Papildyta:
Aciu Sissta!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 28, 12:20)
dar vieną klonavau ax.gif

clap_1.gif clap_1.gif ner zodziu daugiau wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2011 11 28, 15:24)

man patinka wub.gif ir spalvytes ir kepuriuko forma wub.gif

QUOTE(kristinalm @ 2011 11 29, 15:59)
Gal ši kepurytė labiau dera prie šalikėlio 4u.gif

tikrai prie sitos liuks thumbup.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 29, 21:43)
kepuryte draugei

uch grazu wub.gif bumbulai kokie grazus wub.gif kaip tvirtinai bumbulus prie kepurytes?
Atsakyti
kutveliuk,labai grazu 4u.gif isduok paslapti ,kaip tokius grazius bumbulus darai ?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritule: 30 lapkričio 2011 - 08:45
lace klonas thumbup.gif

natulionos dryziukai wub.gif

kutveliuk, bumbulai tikrai fantastiski bigsmile.gif man reik bumbula padaryt -nu neprisiverciu doh.gif kaip as ju nekenciu daryt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 30 lapkričio 2011 - 08:50
QUOTE(bonda @ 2011 11 30, 08:49)
man reik bumbula padaryt -nu neprisiverciu doh.gif kaip as ju nekenciu daryt doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mane nervina kad nevisada gaunasi tai ko nori biggrin.gif

nieko naujo, bet nufotkinau kaip idetas pamusalas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 30, 10:07)
mane nervina kad nevisada gaunasi tai ko nori  biggrin.gif

va butent drinks_cheers.gif mane del to 4u.gif ir as vis dar 'nepagavus' kiek viniot, kad gautus butent tokio 'standumo', o ne kitokio doh.gif lotuliukas.gif zodziu, loterija man nepatinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas. Kuo tie bumbulai ypatingi? biggrin.gif gal graziai atrodo, kad siulas pusvilne? Vynioju ant bet kokio daikto, ta prasme nenaudoju jokio skritulio. tik siulo nukencia daug. Nu ir daug privynioju, surisu tvirtai ir ta pati surisima pasilieku ilgesni ir iskart prisiuvu, karpau jau prisiutus. Gal pagrindine taisykle lb daug siulo privyniot, kad putlus jie butu.
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 30, 10:09)
labas rytas. Kuo tie bumbulai ypatingi? biggrin.gif gal graziai atrodo, kad siulas pusvilne? Vynioju ant bet kokio daikto, ta prasme nenaudoju jokio skritulio.  tik siulo nukencia daug. Nu ir daug privynioju, surisu tvirtai ir ta pati surisima pasilieku ilgesni ir iskart prisiuvu, karpau jau prisiutus. Gal pagrindine taisykle lb daug siulo privyniot, kad putlus jie butu.

grazus biggrin.gif wub.gif

nu va -paskutini syki ir as ne ant skritulio viniojau , o tokios pagaliuko -lentutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas. Kuo tie bumbulai ypatingi? biggrin.gif gal graziai atrodo, kad siulas pusvilne? Vynioju ant bet kokio daikto, ta prasme nenaudoju jokio skritulio. tik siulo nukencia daug. Nu ir daug privynioju, surisu tvirtai ir ta pati surisima pasilieku ilgesni ir iskart prisiuvu, karpau jau prisiutus. Gal pagrindine taisykle lb daug siulo privyniot, kad putlus jie butu.
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 30, 09:09)
Vynioju ant bet kokio daikto, ta prasme nenaudoju jokio skritulio. 

QUOTE(bonda @ 2011 11 30, 09:11)
nu va -paskutini syki ir as ne ant skritulio viniojau , o tokios pagaliuko -lentutes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kaip paskui suristi mastau.gif nedaeina man tas "ant bet ko vyniojimas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 30, 10:14)
o kaip paskui suristi  mastau.gif nedaeina man tas "ant bet ko vyniojimas"  biggrin.gif

nuimi viska ka privyniojai ir suiimi ties viduriu ir perrisu. Ta prasme siulus prakirpti reikia ir vienoj ir kitoj pusej. Kaip cia dar kitaip paaiskint ne nezinau, galesiu kada pafotkint gamindama.
Atsakyti