Sveikos mezgejeles Atsiprasau uz skolinta foto is senesnes temukes, bet gal galit merginos man padet? Niekaip nerandu kaip daryt sitoki kepuriuka, ar kazkur praleidau, ar jau akys pavargo ieskot, nu nerandu aprasymo
siaubas, ir dar foto neina idet..
Va tokia
QUOTE(hausinka @ 2011 11 23, 19:48)
Sveikos mezgejeles Atsiprasau uz skolinta foto is senesnes temukes, bet gal galit merginos man padet? Niekaip nerandu kaip daryt sitoki kepuriuka, ar kazkur praleidau, ar jau akys pavargo ieskot, nu nerandu aprasymo
o cia ne ta raudona kepuraite kur Lace nufotografavo ir parode pamokele...ziurek ties viduriu puslapio..kur kepuryte salmas-pirmame pslpyje
cia gal..?
QUOTE(Carollina @ 2011 11 23, 20:49)
o cia ne ta raudona kepuraite kur Lace nufotografavo ir parode pamokele...ziurek ties viduriu puslapio..kur kepuryte salmas-pirmame pslpyje
cia gal..?
cia gal..?
Nea, cia ne tokia Tokia kaip pamokeleje, tai moku seniai, bet cia truputi kitas principas. Mazdaug isivaizduoju pagal foto, bet kad cia tik priekis matosi... Internete radau ir daugiau sito modelio kepuryciu foto, bet nei schemu nei aprasymu Gal ieskot nemoku
http://www.supermama...?...hemos&st=96
aš mezgiau pagal Sazha
aš mezgiau pagal Sazha
Merginos, labai labai aciu uz pagalba! Net nesitikejau, kad taip greitai ir gausiai jos sulauksiu
QUOTE(Sissta @ 2011 11 21, 13:12)
Fainiai merginos darbuojatės
O aš toliau pildau zooparką Bezdžionėlė mergaitei.. tikiuosi teks pamatyti su ja ir gyvai:)) O cia [url=http://www.kaboodle.com/reviews/monkey-hat-10]originalas
O aš toliau pildau zooparką Bezdžionėlė mergaitei.. tikiuosi teks pamatyti su ja ir gyvai:)) O cia [url=http://www.kaboodle.com/reviews/monkey-hat-10]originalas
super
mano tos pacios tik spalvos kitokios
Dvynukems
su flysiniu pamusalu jau isigudrinau ir ant tu pailgintu ausu uzdeti pamusala
dar viena, tik mano modeliukei didele
o man su pamušalu tai net baisu pagalvot... net neįsivaizduoju nuo ko pradėt...
QUOTE(Ingese @ 2011 11 23, 17:38)
Atleiskit, turbūt ne taip paprasta patarti. Ne megsiu ne aš, o mama, tik jai aišku būtų geriau schemutė, aš tai nelabai nusimanau Ir koks čia turėtų būti siūliukas? Norėtųsi ne vilnionio, minkšto, bet, kad ir nesiveltų....kokia čia sudėtis to siūlo turėtų būti...?dėkoju.
Kiek daug gražių kepuryčių užderėjo
Pasirodau su vyriška kepure ir šaliku
Pasirodau su vyriška kepure ir šaliku
Natuliona ta su peliuku fantastiska. o tas rasciukas virsutinis koks?
sveikos merginos.ateinu ir as su savo pirmom kepurem pasirodyti.
musu labai jau mylimas peledziukas megztas rudeniui
mazam berniukui dovanu-rudeniui,tik uz manekene atsiprasau,labai drovi
ir ka tik iskepta maziukei ziemai,trukta dar raistuku.i komplektuka turim dar ir pirstinytes ir bandysim priderinti kazkoki salikuti.
musu labai jau mylimas peledziukas megztas rudeniui
mazam berniukui dovanu-rudeniui,tik uz manekene atsiprasau,labai drovi
ir ka tik iskepta maziukei ziemai,trukta dar raistuku.i komplektuka turim dar ir pirstinytes ir bandysim priderinti kazkoki salikuti.