Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Sveikos mezgejeles smile.gif Atsiprasau uz skolinta foto is senesnes temukes, bet gal galit merginos man padet? Niekaip nerandu kaip daryt sitoki kepuriuka, ar kazkur praleidau, ar jau akys pavargo ieskot, nu nerandu aprasymo blush2.gif
siaubas, ir dar foto neina idet.. doh.gif biggrin.gif

Va tokia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 23 lapkričio 2011 - 18:56
QUOTE(hausinka @ 2011 11 23, 19:48)
Sveikos mezgejeles  smile.gif  Atsiprasau uz skolinta foto is senesnes temukes, bet gal galit merginos man padet? Niekaip nerandu kaip daryt sitoki kepuriuka, ar kazkur praleidau, ar jau akys pavargo ieskot, nu nerandu aprasymo  blush2.gif
siaubas, ir dar foto neina idet.. doh.gif  biggrin.gif

o cia ne ta raudona kepuraite kur Lace nufotografavo ir parode pamokele...ziurek ties viduriu puslapio..kur kepuryte salmas-pirmame pslpyje

cia gal..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 23 lapkričio 2011 - 19:51
QUOTE(Carollina @ 2011 11 23, 20:49)
o cia ne ta raudona kepuraite kur Lace nufotografavo ir parode pamokele...ziurek ties viduriu puslapio..kur kepuryte salmas-pirmame pslpyje

cia gal..?

Nea, cia ne tokia smile.gif Tokia kaip pamokeleje, tai moku seniai, bet cia truputi kitas principas. Mazdaug isivaizduoju pagal foto, bet kad cia tik priekis matosi... Internete radau ir daugiau sito modelio kepuryciu foto, bet nei schemu nei aprasymu schmoll.gif Gal ieskot nemoku g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...hemos&st=96
aš mezgiau pagal Sazha ax.gif
Atsakyti
Merginos, labai labai aciu uz pagalba! 4u.gif Net nesitikejau, kad taip greitai ir gausiai jos sulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 11 21, 13:12)
Fainiai merginos darbuojatės thumbup.gif
O aš toliau pildau zooparką biggrin.gif Bezdžionėlė mergaitei.. tikiuosi teks pamatyti su ja ir gyvai:)) O cia [url=http://www.kaboodle.com/reviews/monkey-hat-10]originalas

super thumbup.gif

mano tos pacios tik spalvos kitokios biggrin.gif

Dvynukems smile.gif

su flysiniu pamusalu smile.gif jau isigudrinau ir ant tu pailgintu ausu uzdeti pamusala biggrin.gif

user posted image

dar viena, tik mano modeliukei didele smile.gif

user posted image

Atsakyti
o man su pamušalu tai net baisu pagalvot... net neįsivaizduoju nuo ko pradėt...
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 11 23, 17:38)
user posted image

SVEIKOS,
Gal kas turite idėjų kaip tokią kepurę su virbalais nusimegzti? blush2.gif  ax.gif

Atleiskit, turbūt ne taip paprasta patarti. Ne megsiu ne aš, o mama, tik jai aišku būtų geriau schemutė, aš tai nelabai nusimanau blush2.gif Ir koks čia turėtų būti siūliukas? g.gif Norėtųsi ne vilnionio, minkšto, bet, kad ir nesiveltų....kokia čia sudėtis to siūlo turėtų būti...?dėkoju.
Atsakyti
Kiek daug gražių kepuryčių užderėjo wub.gif
Pasirodau su vyriška kepure ir šaliku smile.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Natuliona ta su peliuku fantastiska. o tas rasciukas virsutinis koks?
Atsakyti
sveikos merginos.ateinu ir as su savo pirmom kepurem pasirodyti.
musu labai jau mylimas peledziukas megztas rudeniui biggrin.gifuser posted image
mazam berniukui dovanu-rudeniui,tik uz manekene atsiprasau,labai drovi biggrin.gif
user posted image
user posted image
ir ka tik iskepta maziukei ziemai,trukta dar raistuku.i komplektuka turim dar ir pirstinytes ir bandysim priderinti kazkoki salikuti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=natuliona,2011 11 24, 09:41]
super thumbup.gif

mano tos pacios tik spalvos kitokios biggrin.gif

Dvynukems smile.gif

dar viena, tik mano modeliukei didele smile.gif

natuliona, nu bet jau jusu kepurytes.... super grazios ir idealiai numegztos ir nunertos bigsmile.gif Niekada tokiu nemokesiu verysad.gif
Atsakyti