Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(linnucce @ 2011 11 16, 21:54)

o su tokio tipo kepurem vaikams nešala ausytės? nes kaip suprantu tos ausytės kiek laisvai užsidengia tiek. man rodos pro jas vėjai taip švilpia...o ir mano mažoji man rodos ją iškart nuplėštų nuo galvos, nes ji neužsiriša.. nors man jos atrodo l.gražiai bet va nesiryžtu tokio modeliuko megzt.
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2011 11 17, 10:38)
o su tokio tipo kepurem vaikams nešala ausytės? nes kaip suprantu tos ausytės kiek laisvai užsidengia tiek. man rodos pro jas vėjai taip švilpia...o ir mano mažoji man rodos ją iškart nuplėštų nuo galvos, nes ji neužsiriša.. nors man jos atrodo l.gražiai bet va nesiryžtu tokio modeliuko megzt.

gali uzdet raistukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 11 17, 12:54)
gali uzdet raistukus  4u.gif

as taip ir darau,tuos uzausiukus biski kitaip.
o dar norejau del to siaurinimo pasiklausti.kai i 7 dalis padalinat ar ir ta pynute iskaiciuojat,ar joje nedarot suemimu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnucce: 17 lapkričio 2011 - 11:00
Žiūriu į jūsų visų darbelius ir atsigėrėt negaliu!!! O jau tie bumbulai bumbuliukai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Baltas pavydas ima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2011 11 16, 23:12)
Tiesa, kepure mezget apvaliai ar siusiuvote? O ta vadinama gumute kepures apacioje kaip mezgama (dvi geros ir dvi blogos)?

As susiuvau.Gumute-2geros,2blogos.

Keletas ideju is osinkos lobynu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linnucce @ 2011 11 17, 10:59)
as taip ir darau,tuos uzausiukus biski kitaip.
o dar norejau del to siaurinimo pasiklausti.kai i 7 dalis padalinat ar ir ta pynute iskaiciuojat,ar joje nedarot suemimu. g.gif

pynes nesiaurinu kol nepadarau paskutinio supynimo,tada jau ir ja mazinu,man taip graziau gaunasi,nei is kart kad mazinciau
rasa ,kokie groziai thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip apskaičiuojate, kad jau laikas mažinti akis? blush2.gif Niekaip šito neperprantu, reikia matuoti ir matuoti, kad būtų gerai... Tikriausiai yra ir kitoks būdas. rolleyes.gif
Atsakyti
atskubu dalintis ka radau fb platybese biggrin.gif http://www.facebook....269268573113096
Atsakyti
QUOTE(Ritule @ 2011 11 18, 10:22)
atskubu dalintis ka radau fb platybese biggrin.gif http://www.facebook....269268573113096

bet rimtai kiek ten groziu!!! bigsmile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 18, 11:10)
bet rimtai kiek ten groziu!!!  bigsmile.gif  aciu

http://www.facebook....202315246452069 ir cia daug visko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

gal kartais kas issaugojo aprasyma sios kepures ir galetu pasidalinti.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2011 11 18, 16:12)
user posted image

gal kartais kas issaugojo aprasyma sios kepures ir galetu pasidalinti.

Aciu  4u.gif

Laba, šitas kepuriukas mano rolleyes.gif . Originalas toks

user posted image
ir raštelis
user posted image
Jei kils klausimų, prašom kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 18 lapkričio 2011 - 22:08