Paprastas vyriskas salikas megztas sviedisku rastu.
linaule,salikelis lape
Carollina,kiek siulu tokiam reikia?
Neziurekit i klaidas,neduoda pataisyti.
Carollina,kiek siulu tokiam reikia?
Neziurekit i klaidas,neduoda pataisyti.
Sveikutės, noriu nusimegzti lengvą banguotą šalikėlį (ne garbanotą, o tiesiog banguotais kraštais) virbalais arba šakute. Gal kas turi kokią schemutę arba patarimų, kaip geriausiai tai padaryti turėjau kažkada paveiksliuką, ale niekur neberandu ... vieną schemą turiu vašeliu, bet vašeliu aš nemėgėja. Lauksiu patarimų
QUOTE(Carollina @ 2011 11 13, 15:04)
Bet jau tie salikeliai taip atsibodo jau beveik galiu sakyti, kad slykstu i juos ziureti. Visi vienodo fasono ir nieko cia mandriau is ju neprimegsi. Butu mano valia nebeleisciau deti tu salikeliu foto i sita foruma. Tik noreciau kad kumpiene nepriimtu sito asmeniskai. As cia apsikritai apie visus garbiniuotuosius salikelius. Panos..nebemezkit situ saliku..geriau paieskokit konors orginalesnio ir siltesnio..juk ziema arteja
]ps. Kumpiene tikrai nenoriu kad priimtum sito asmeniskai (kartojuosi).
]ps. Kumpiene tikrai nenoriu kad priimtum sito asmeniskai (kartojuosi).
Na, žiauriai čia pasakyta Nepatinka, nežiūrėkit ir nemegzkite, bet kitų žmonių rankų darbą taip nuvertinti Kam tie šalikėliai gražūs, tas ir toliau megs ir nešios... O savo nepasitenkinimą reikšti tokiu būdu ir dar atsakant į kitos forumietės postą su nuotrauką tikrai žema... Kam dar ir atsiprašinėjat, kad nepriimtų asmeniškai...
kiekvieno skonis asmeniskas, ranku darbo salikeliai visada isliks silti ir mieli, jai ne kitam tai bent jau sau paciam
QUOTE(Palme22 @ 2011 12 14, 13:52)
kiekvieno skonis asmeniskas, ranku darbo salikeliai visada isliks silti ir mieli, jai ne kitam tai bent jau sau paciam
sveikos, ieskau nuorodos kaip mezgami tie salikeliai tokie banguoti, kur su spec siulu? kur ten kabini kabini ir kabini nezinau gal suprasite apie ka as.
QUOTE(Ritandra @ 2011 12 19, 16:50)
sveikos, ieskau nuorodos kaip mezgami tie salikeliai tokie banguoti, kur su spec siulu? kur ten kabini kabini ir kabini nezinau gal suprasite apie ka as.
http://www.youtube.c...h?v=KsOa46ccYyQ
Baktusiukas
QUOTE(Alacka @ 2011 12 19, 18:47)
Nuostabi nuoroda,kaip man tokiai žioplai ir tai daėjo
O gal dar kur yra kokia nuorodėlė rusų kalba, kaip mezgami šaliai iš Bolero ir Flover tipo siūlų,skitom kalbom man nelabai aišku
nemetykit akmenu uzsiprase merginos ant kaledu