Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(bumbasi @ 2013 01 21, 12:48)
Berods šiemet paskutinis jau biggrin.gif Megzta iš Yarnart pusvilnės. Nebūčiau pirkus tokių siūlų.. Man jie nepatinka, kieti, nemalonus pats siūlas. Bet kad draugė atnešė šalikui, tai ir mezgiau..  ax.gif
user posted image

Labai gražu,spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 03 29, 21:01)
Va toks nemažas 190x60 cm šalis. Siūlai YarnArt wool.
user posted image

Gražus šalis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 03 30, 11:36)
Gražus šalis.  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, labai noriu savo padūkėliams numegzti tuos apvalius, pasirodo jie snoodais vadinami, kaip čia supratau...šalikus papasakokit kaip jie mezgami iškart apvaliai ar įprastai, kaip paprastą šaliką tik po to ir sujungiat galus?
Ir svarbiauisa kokio ilgio ir pločio juos reikia megzti, kad vaikai nepasismaugtų, bet ir nepaskęstų (man vieno 6m vaikui, kitą 2m.vaikui reikia), labai labai ačiu už info 4u.gif
Atsakyti

sveiki,
gal kas mezgete vyriska salika is plonu siulu?
reiktu kazkokio isskirtinio, is plonu, bet siltu siulu,
solidziam vyrui dovanai....ieskau, bet nerandu net paziuret- vien moteriski....
Atsakyti
Ale temelė, žiūriu visai mirusi.... sad.gif Negi dar niekas virbalų į rankas neimat žiemos mezginiams? Man jau rankos niežti, bet va niekaip patarimų nesulaukiu... verysad.gif atsiliepkit merginos!!!! 4u.gif
Atsakyti
Mano vasaros darbai smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image[/url]user posted image
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2013 09 08, 19:27)
Sveikos mezgėjėlės, labai noriu savo padūkėliams numegzti tuos apvalius, pasirodo jie snoodais vadinami, kaip čia supratau...šalikus papasakokit kaip jie mezgami iškart apvaliai ar įprastai, kaip paprastą šaliką tik po to ir sujungiat galus?
Ir svarbiauisa kokio ilgio ir pločio juos reikia megzti, kad vaikai nepasismaugtų, bet ir nepaskęstų (man vieno 6m vaikui, kitą 2m.vaikui  reikia), labai labai ačiu už info 4u.gif

Na man neteko megzti vaikiško snoodo, bet mezgiau savo sesei šiemet. Patarimas - jei megsit iš storesnių siūlų, tai geriau iš karto apvaliai, arba reikia atvirų akių krašteliu pradėti, kad daili siūlė gautųsi (būtų mezginio gale akis su akim). O dėl pločio ir ilgio - paimkit paprastą šaliką, apsukit laisvai du ar tris kartus aplink kaklą ir pamatuokit ilgį. Jei mokate akis apsiskaičiuoti pločiui, matuokit irgi su paprastu šaliku. Tik jei norėsit, kad šalikas ir galvą apgobtų, megzkit platesnį ir ilgesnį, jei tik ant kaklo - siauresnį ir trumpesnį.
Atsakyti
Ačiū, už atsakymą, bandysiu kažką suregzti 4u.gif
Atsakyti
Rimusia,labai suzavejo salikiukas su "spygliuotos vielos" biggrin.gif rasteliu,gal galit schemute ikelt,arba i a.z.atsiust.Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Rimusia, labai gražūs šalikučiai, ypač man patiko ,,pėdutės"
Atsakyti
Ruošiantis rudeniui..
user posted image
Atsakyti