Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Mano pirmasis snoodas ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Radvile šaunus snoodas thumbup.gif O čia dar vienas mano pyniuotai burbuliuotas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(oliushka @ 2013 01 30, 08:50)
Kokius siūlus geriausia naudot ir kokio dydžio virbalais megzt? Ir dar raštas, radau parašyta, bet nelabai suprantu blush2.gif

1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b? blush2.gif
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?

Gal ką prajuokinau su savo klausimais blush2.gif  dovanokit 4u.gif

Megzta iš pusvilnės, dėta 2 siūlai, dėl to virbalai šiuo atveju buvo labai dideli, 9nr. 1 eile mezgat 1 gera 1 bloga, 2 eilej griztat megzdama taip kaip matot, 3 eilej mezgat atvirksciai pirmai eilei, 1 bloga, 1 gera ir 4 eilej griztat taip kaip matot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 31, 13:38)
Radvile šaunus snoodas thumbup.gif  O čia dar vienas mano pyniuotai burbuliuotas
user posted image
Papildyta:

Megzta iš pusvilnės, dėta 2 siūlai, dėl to virbalai šiuo atveju buvo labai dideli, 9nr. 1 eile mezgat 1 gera 1 bloga, 2 eilej griztat megzdama taip kaip matot, 3 eilej mezgat atvirksciai pirmai eilei, 1 bloga, 1 gera ir 4 eilej griztat taip kaip matot 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bandysiu ax.gif

Beje jūsų darbeliai labai, paskutinis ypač wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs snood'ai smile.gif

beje, kokio ilgio juos mezgat?
Atsakyti
Iškylo toks klausimas blush2.gif Dabar mezgu savo pirmąjį snood'ą. Siūlai drops eskimo, tokie gan stori, mezgu 9dydžio virbalais. Dabar susimasčiau ar persukus tris kartus, nebus jis labai storas g.gif ir ar gražiai žiūrėsis rolleyes.gif
Atsakyti
Parodysiu savo pirma blyna smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas galėtų padėti noriu numegzti snoduką trimetei tai kaip plotį apsakičiuoti ir kaip ilgį, kiek čia siuliukų galėtų būti
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2013 01 30, 07:50)
Kokios jus visos šaunuolės, kiek grožių prisižiūrėjau wub.gif
Aš ir labai noriu išmokt, kadaisia močiūtė labai gražiai megzdavo, o aš nesu nieko gyvenime numezgus blush2.gif  Dabar sūneliui mezgu šalikėlį, paprastutį tokį, bet man tai didelis iššukis lotuliukas.gif
Labai patiko šis šalikėlis, norėčiau sau nusimegzt bigsmile.gif  Bet labai daug klausimų kyla man blush2.gif  Gal pagelbėsit ax.gif 

Kokius siūlus geriausia naudot ir kokio dydžio virbalais megzt? Ir dar raštas, radau parašyta, bet nelabai suprantu blush2.gif

1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b? blush2.gif
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?

Gal ką prajuokinau su savo klausimais blush2.gif  dovanokit 4u.gif

kaip ir taip. pati ka tik tokiu rastu baigiau snuood'a. gavosi labai grazus. gal tik per ilga nusimezgiau, bet bus galima 3 kartus apsivynioti
Atsakyti
Pati nemezgu, todel ieskau, kur galeciau nusipirkti snooda. Kas turetu parduoti? smile.gif

Atsakyti
Snood Millwater smile.gif user posted image user posted image
ir Jeweled Cowl smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 15, 12:15)

Pyniuotasis snoodas
user posted image

O gal schemutę būtų galima?smile.gif
Atsakyti
Va toks nemažas 190x60 cm šalis. Siūlai YarnArt wool.
user posted image
Atsakyti