oliushka, 30 Sau 2013 - 08:50, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
oliushka, 30 Sau 2013 - 08:50, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Kokius siūlus geriausia naudot ir kokio dydžio virbalais megzt? Ir dar raštas, radau parašyta, bet nelabai suprantu
![]()
1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b?![]()
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?
Gal ką prajuokinau su savo klausimaisdovanokit
IngridaGal, 31 Sau 2013 - 13:38, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
IngridaGal, 31 Sau 2013 - 13:38, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Radvile šaunus snoodas
O čia dar vienas mano pyniuotai burbuliuotas
Papildyta:
Megzta iš pusvilnės, dėta 2 siūlai, dėl to virbalai šiuo atveju buvo labai dideli, 9nr. 1 eile mezgat 1 gera 1 bloga, 2 eilej griztat megzdama taip kaip matot, 3 eilej mezgat atvirksciai pirmai eilei, 1 bloga, 1 gera ir 4 eilej griztat taip kaip matot
oliushka, 30 Sau 2013 - 07:50, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
oliushka, 30 Sau 2013 - 07:50, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Kokios jus visos šaunuolės, kiek grožių prisižiūrėjau
![]()
Aš ir labai noriu išmokt, kadaisia močiūtė labai gražiai megzdavo, o aš nesu nieko gyvenime numezgusDabar sūneliui mezgu šalikėlį, paprastutį tokį, bet man tai didelis iššukis
![]()
Labai patiko šis šalikėlis, norėčiau sau nusimegztBet labai daug klausimų kyla man
Gal pagelbėsit
![]()
Kokius siūlus geriausia naudot ir kokio dydžio virbalais megzt? Ir dar raštas, radau parašyta, bet nelabai suprantu![]()
1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b?![]()
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?
Gal ką prajuokinau su savo klausimaisdovanokit
IngridaGal, 15 Sau 2013 - 12:15, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
IngridaGal, 15 Sau 2013 - 12:15, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Pyniuotasis snoodas
__AUTHOR__ paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†
__AUTHOR__ paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†