Mano pirmasis snoodas
Radvile šaunus snoodas O čia dar vienas mano pyniuotai burbuliuotas
Papildyta:
Megzta iš pusvilnės, dėta 2 siūlai, dėl to virbalai šiuo atveju buvo labai dideli, 9nr. 1 eile mezgat 1 gera 1 bloga, 2 eilej griztat megzdama taip kaip matot, 3 eilej mezgat atvirksciai pirmai eilei, 1 bloga, 1 gera ir 4 eilej griztat taip kaip matot
Papildyta:
QUOTE(oliushka @ 2013 01 30, 08:50)
Kokius siūlus geriausia naudot ir kokio dydžio virbalais megzt? Ir dar raštas, radau parašyta, bet nelabai suprantu
1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b?
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?
Gal ką prajuokinau su savo klausimais dovanokit
1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b?
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?
Megzta iš pusvilnės, dėta 2 siūlai, dėl to virbalai šiuo atveju buvo labai dideli, 9nr. 1 eile mezgat 1 gera 1 bloga, 2 eilej griztat megzdama taip kaip matot, 3 eilej mezgat atvirksciai pirmai eilei, 1 bloga, 1 gera ir 4 eilej griztat taip kaip matot
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 31, 13:38)
Radvile šaunus snoodas O čia dar vienas mano pyniuotai burbuliuotas
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū labai
Bandysiu
Beje jūsų darbeliai labai, paskutinis ypač
Labai gražūs snood'ai
beje, kokio ilgio juos mezgat?
beje, kokio ilgio juos mezgat?
Iškylo toks klausimas Dabar mezgu savo pirmąjį snood'ą. Siūlai drops eskimo, tokie gan stori, mezgu 9dydžio virbalais. Dabar susimasčiau ar persukus tris kartus, nebus jis labai storas ir ar gražiai žiūrėsis
Gal kas galėtų padėti noriu numegzti snoduką trimetei tai kaip plotį apsakičiuoti ir kaip ilgį, kiek čia siuliukų galėtų būti
QUOTE(oliushka @ 2013 01 30, 07:50)
Kokios jus visos šaunuolės, kiek grožių prisižiūrėjau
Aš ir labai noriu išmokt, kadaisia močiūtė labai gražiai megzdavo, o aš nesu nieko gyvenime numezgus Dabar sūneliui mezgu šalikėlį, paprastutį tokį, bet man tai didelis iššukis
Labai patiko šis šalikėlis, norėčiau sau nusimegzt Bet labai daug klausimų kyla man Gal pagelbėsit
Kokius siūlus geriausia naudot ir kokio dydžio virbalais megzt? Ir dar raštas, radau parašyta, bet nelabai suprantu
1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b?
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?
Aš ir labai noriu išmokt, kadaisia močiūtė labai gražiai megzdavo, o aš nesu nieko gyvenime numezgus Dabar sūneliui mezgu šalikėlį, paprastutį tokį, bet man tai didelis iššukis
Labai patiko šis šalikėlis, norėčiau sau nusimegzt Bet labai daug klausimų kyla man Gal pagelbėsit
1eilė 1g1b
2eilė irgi 1g1b?
3eilė 1b1g?
4eilė 1b1g?
kaip ir taip. pati ka tik tokiu rastu baigiau snuood'a. gavosi labai grazus. gal tik per ilga nusimezgiau, bet bus galima 3 kartus apsivynioti
Pati nemezgu, todel ieskau, kur galeciau nusipirkti snooda. Kas turetu parduoti?
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 15, 12:15)
O gal schemutę būtų galima?