Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(Dianele100 @ 2012 12 17, 15:40)
Laba diena,
nusimezgiau snoodą, susiuvau galus, o kai 2 kartus apsivinioji, tai toks gūzas po kaklu gaunasi. Ar čia taip turi būti? Ar jį reikia kažkaip persuktą siūti? Ačiū už atsakymus

Niekas man neatsako... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2012 12 30, 18:38)
Niekas man neatsako... verysad.gif

Na nebūna to guzo, gal per trumpą padarėt snoodą, nes maniškį kai apsivynioju ar 2, ar 3 kartus, viskas normaliai gula. O susiūnu paprastai, nepersuktą.
Atsakyti
Iš tikro tai tikrai guzas gaunasi biggrin.gif bet pasirodo reikia mokėt apsivyniot t.y. priprast. Dabar kai užsidedu, nesuprantu, kaip man pradžioj guzas gaudavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveideee: 30 gruodžio 2012 - 18:35
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu ir rodausi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 01 11, 12:34)
Keliu tema i virsu ir rodausi 4u.gif
user posted image

Labai grazu 4u.gif gal galite pasakyti kiek akiu dejote ir kokio ilgio mezgete?
Atsakyti
dar vienas šiltas gobtuvas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 24, 12:21)

gal kas isduos kas cia per rastas ?
Atsakyti
Dar vienas šalikas - kapišonas smile.gif Laukia dar vienas , bet rankos nebekyla... Geriau sūnui rankovę ant kaklo megsiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 12 sausio 2013 - 14:34
QUOTE(bumbasi @ 2013 01 12, 15:34)
Dar vienas šalikas - kapišonas smile.gif Laukia dar vienas , bet rankos nebekyla... Geriau sūnui rankovę ant kaklo megsiu smile.gif

grazus 4u.gif kartais reikia pertrauka tarp vienodu darbu padaryt, greiciau ir maloniau dirbas paskui ir vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 12, 14:38)
grazus  4u.gif  kartais reikia pertrauka tarp vienodu darbu padaryt, greiciau ir maloniau dirbas paskui ir vel smile.gif

Tikrai taip... Ir šiaip raštus keičiu, kad būtų nenuobodu megzt smile.gif Draugės vis prašos, kad numegzčiau, bet norisi ir sau kažką nusirakaliot...
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 11, 21:47)
gal kas isduos kas cia per rastas ?

Buvau rašius wink.gif 1, 3 ir eiles kaitalioti vienakart 1g1b, kita 1b1g.
Atsakyti