Naujas snoodas
Ateinu su pirmuoju snood'u... Man jisai labai patinka
Labai gražus, o kokio ilgio jį mezgei bumbasi.
dabar ir aš mezgu.
dabar ir aš mezgu.
QUOTE(SmilgaS @ 2012 12 10, 15:14)
Ačiū.. Dabar yra apie 150 cm. Buvo ilgesnis, teko nuardyti... Man netiko.
Dabar mastau sūnui megzti rankovę, kuris tiesiog ant kaklo užsimauna.. Nesiskųs, kad šaliko nemoka užsirišt..
bumbasi, tikrai labai gražiai atrodo
labai gražu, mergaitės
Rugiaveideee, Bumbasi - labai grazu kadangi abi ikelet po snood'a tai paklausiu abieju atliko suliuku nuo sukneles, apie 200-250 g, sumaniau ir as kazka tokio nusimegzt, tik va iskilo klausimai keli, ar jus i ploti juos mezgat ar i igli ir kiek mazdaug akiu uzdedat, bei koks rastukas geriausiai tiktu jam ?
Tresnia, matai aš mezgu ne virbalais, dirstelk 27 psl. tai pas mane tokie storesni gaunasi. O sumezgu 4 matkučius po 100 gr.
Man išėjo 3,5 matkelio po šimtą gramų, šešto nr. virbalais. Siūlas buvo storokas. Mezgiau į ilgį. Dėjau apie 70 berods akiių, nes norėjau plataus..
aš mezgiau į plotį ir sumeziau 250 g, bet mano megztas buvo ne kelis kart apsukamas, o kaip kojinė
QUOTE(bumbasi @ 2012 12 10, 20:41)
Man išėjo 3,5 matkelio po šimtą gramų, šešto nr. virbalais. Siūlas buvo storokas. Mezgiau į ilgį. Dėjau apie 70 berods akiių, nes norėjau plataus..
Labai šaunus tavo mezginys. O tai koks plotis būtų centimetrais nes matau, kad ir ant galvos gali užsitraukti Jei nesunku pamatuok
QUOTE(Unera @ 2012 12 11, 10:55)
Labai šaunus tavo mezginys. O tai koks plotis būtų centimetrais nes matau, kad ir ant galvos gali užsitraukti Jei nesunku pamatuok
Ačiū Plotis 33 cm ramybės būsenoje. Todėl ir mezgiausi platesnį, kad ant galvos užsidėti, vietoj kepurės...