Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Gal ir nelabai į rankdarbių temą, bet visgi šiokio tokio "rankų miklumo" biggrin.gif reiklaujantis dalykas:

25 šaliko rišimo būdai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 10 29, 23:32)
Gal ir nelabai į rankdarbių temą, bet visgi šiokio tokio "rankų miklumo" biggrin.gif reiklaujantis dalykas:

25 šaliko rišimo būdai 4u.gif

Smalsute, labai idomus saliko risimai! Manau ne viena pasinaudos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 01 04, 13:44)
Vilnonis snoodas
user posted image

O gal rašto schemutę būtų galima šio grožio 4u.gif
Atsakyti
Ir būčiau dėkinga jei parašytumėt šio grožio plotį ir ilgį 4u.gif Ir dar toks pasitikslinimas-numezgat kaip paprastą šaliką ir susiūnat galus?
Atsakyti
Jieškau Hellio Kitty šalikėlio nėrimo schemos.

Ačiū

Atsakyti
gal zinot kiek kainuoja mazdaug ir kokia internetine parduotuve kur butu galima isigyti siu siuliuku? ax.gif
PomPom Yarn
Ir kiek reiktu matkeliu saliui ant peciu? na jis butu salikelis toks apsisiaust ant peciu prie sukneles.. ax.gif

Tokio ilgio tik dvigubai platesti 4u.gif 100 gr,40 metrai. (Būtų apie 30 cm pločio ir 1,70-1,80 ilgio)
user posted image
[/quote]
Atsakyti
sveikos mergytes, biggrin.gif esu megeja, noreciau nusimegzti salika garbaniuka, gal galit papasakoti ar imesti kokia shema kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulytea @ 2012 11 01, 19:34)
sveikos mergytes,  biggrin.gif esu megeja, noreciau nusimegzti salika garbaniuka, gal galit papasakoti ar imesti kokia shema kaip? smile.gif

Visu pirma reiktų įsigyti spec. siūlų skirtų tam šalikui ir megzti tikrai nėra sunku mirksiukas.gif
Pamokėlė

O čia pamokėlė, kaip tai daryti, šone yra daugiau jų mirksiukas.gif
Atsakyti
musu baktusiukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Noriu megzti vaikiska salikeli. Kazkur SM platybese maciau salikelio pavyzdeli, i galus siaurejantis ir galuose bumbulai. Gal kuri turit panasia schemele? O dabar galvoju, gal tiesiog megzti tiesiai ir galuose prisiuti bumbulus? Kaip manot, grziai atrodys taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 04 lapkričio 2012 - 17:34
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 11 04, 18:30)
Noriu megzti vaikiska salikeli. Kazkur SM platybese maciau salikelio pavyzdeli, i galus siaurejantis ir galuose  bumbulai. Gal kuri turit panasia schemele?

ikelk foto ir bus aisku kokio nori, nes dabar tai gali buti visas ir gerom akim, gali buti blogom arba ripsu, o gali buti ir su kokiu rastu, nes dabar tai visai neaisku koki ten matei schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 04, 18:35)
ikelk foto ir bus aisku kokio nori, nes dabar tai gali buti visas ir gerom akim, gali buti blogom arba ripsu, o gali buti ir su kokiu rastu, nes dabar tai visai neaisku koki ten matei  schmoll.gif

rastas man nesvarbu, as megsiu tokiu paciu rastu kaip kepuryte nupirkau. Man reikia tiesiog pacio principo salikelio. vat ziuriu i Koxamtes ikelta salikelio pvz ir man kazko panasaus reiketu. Idomu, ten tiesiai megzta ir tiesiog suimti krasciukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 04 lapkričio 2012 - 18:50