Gal ne į temą paklausiu, bet kaip tie garbanoti šalikėliai mezgasi? Pusseserė užsiprašė dovanų, o aš nelabai žinau, kaip megzti. Mezgusi tik moherio šalius...
nusiperki siūlų ir tinkamo dydžio virbalus, užsidedi 7-8 akis ir mezgi kabindama į skylutes. ir taip ratu. kitaip nepaaiškinsiu.
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 14, 14:54)
nusiperki siūlų ir tinkamo dydžio virbalus, užsidedi 7-8 akis ir mezgi kabindama į skylutes. ir taip ratu. kitaip nepaaiškinsiu.
Ačiū
O as sugalvojau suneliui nunerti salykeli apykakle, gal esat kuri nerusi, nuo ko pradeti? Isanksto dekoju
Den nu tas tavo ryzikas kaip man patiko! Gal gali ideti ta galu apmezgimo schemute cia...taip graziai tie galiukai ziurisi! Kaip suprantu ten jie prisiuti prie pacio saliko? Ir tos kisenes kaip gerai sugalvota! Praktiska nerealiai!
DEM, mazge1979, labai gražu
dėkui. jau planuose kažkas kito. akcentukų reikia prie rudniškų ir žiemiškų rūbelių
QUOTE(dijana.r @ 2011 11 14, 16:46)
O as sugalvojau suneliui nunerti salykeli apykakle, gal esat kuri nerusi, nuo ko pradeti? Isanksto dekoju
Siulyciau uzsideti akis kaip apykaklei, pamegzti norima ilgi (priklausomai nuo to atverciama (dviguba) ar darote) geros 2 blogos ar kitu tampriu rasteliu, tada megzti gerosiomis akimis, kiekvienoje gerojoje pusėje pridedant po 8 papildomas akis (prideti tam tikrose pasirinktose vietose arba kaip mezgant reglana nuo virsaus) ir viskas. Galima megzti ant 2 virbalu, o po to susiuti, ar isiuti sagutes susagstymui, arba viska megzti ratu.
QUOTE(Carollina @ 2011 11 13, 17:04)
Bet jau tie salikeliai taip atsibodo jau beveik galiu sakyti, kad slykstu i juos ziureti. Visi vienodo fasono ir nieko cia mandriau is ju neprimegsi. Butu mano valia nebeleisciau deti tu salikeliu foto i sita foruma.
Na, negražiai parašėt... Ne visi rankdarbiai, rodomi SM, ir man patinka, tai tiesiog užmetu akį, ir žiūriu toliau. O šiuos siūlus galima įvairiai panaudoti - aš, pavyzdžiui, naudoju papildomą siūlą, mezgu ne skersai, o išilgai, važeliu sujungiu kraštus, kad išeitų tinkliukas, darau apikakles, ir t.t., ir pan.
Rodau savo garbanotą šlykštynę:
Naudojau pusvilnę, taip kad tinka ir rudeniui
QUOTE(Carollina @ 2011 11 14, 19:05)
Den nu tas tavo ryzikas kaip man patiko! Gal gali ideti ta galu apmezgimo schemute cia...taip graziai tie galiukai ziurisi! Kaip suprantu ten jie prisiuti prie pacio saliko? Ir tos kisenes kaip gerai sugalvota! Praktiska nerealiai!
Taip, galai atskirai numegzti ir prisiūti.
Močiutė Eglutė labai gražu