Labas vakaras,
gal kuri galėtų pagelbėti Gal turit schemutę tokio arba tokio rašto? Butų didelis ačiū
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 02, 17:12)
jau is select zurnalo ka pigiai nusipirkti, neimanoma
man tai is to select nieko nera pigiai
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 02, 16:36)
Manau,kad stipriai permokesit pirkdami Atskirai kamuoliukais tokie siulai 50gr(o gal net 100gr )-5-6-7lt.O cia tik kokie 200-300gr.
O kokie tai siūlai? Čia greičiausiai paprastai megsta ar kokiu spec raštu? Labai tokio dalyko norėčiau. O gal galit patart kokius kitokius, ne tokius plaukuotus, siūliukus pasiūlyt
QUOTE(Jogailė @ 2012 02 02, 19:09)
Labas vakaras,
gal kuri galėtų pagelbėti Gal turit schemutę tokio arba tokio rašto? Butų didelis ačiū
Iš paveikslėlių sprendžiant, pirmasis raštas - ripsas, t.y. vien gera, viena bloga akis, sekančioj atvirkščai, na o antrasis - lygtai 3 eilės megzta gerosiomis, 4-toje eilėje viena gera, viena bloga akis. Jei neklystu
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2012 02 03, 14:25)
Abiejuose puslapiuose, į kuriuos nuorodos, yra schemos ar linkai į jas
Schemų neradau Tik lyg ir kažkokius aprašymus, o pagal juos nesuprantu
Papildyta:
Pattern Stitch (odd number of stitches)
R1 (RS): Knit
R2 & 4: Purl
R3: K1, *(P1, K1), rep * till end
Tai gal taip:
1 eilė - geros akys;
2 eilė - blogos akys;
3 eilė - 1G, *(1B, 1G)* skliausteliuose kartojama iki pabaigos
4 eilė - blogos akys?
QUOTE(Inetux @ 2012 02 03, 14:39)
O kokie tai siūlai? Čia greičiausiai paprastai megsta ar kokiu spec raštu? Labai tokio dalyko norėčiau. O gal galit patart kokius kitokius, ne tokius plaukuotus, siūliukus pasiūlyt
Nepasakysiu ,kokie tai siulai,bet is foto man jie panasus i ''zolyte'' ziureti cia Kaip matot,ju kaina tik 5lt-100g.Yra ir kitokiu panasiu su plaukeliais-gumbeliais-sereliais.O megzta tikrai paprastu lygiu rastu,nes per plaukelius vis tiek nesimato rasto.
Gal tam šalikui ir tokie siūlai tiktų http://siulai.yarnsh....com/soft_twist , nes jie plonesni, bent 200m į 100 gr telpa?Bet kaip tas šalikas paskui toks tamprus pasidaro, nes iš šalikiukas neatrodo storas, o juk dvigubas yra, ir paskui pats įlyst gali Gal čia labai didelių virbalų reikia Ir kiek čia tų akių reiktų užsidėt-apie 200, kad įtilptum Bet tada , kaip tam šalikui skersą paimt Čia dar vis samprotavimai, dar nemezgu, domiuos ,garsiai tebemąstau
Įmesiu ir aš pora savo "kūrinių"
Foto gal ir šiaip sau, bet man jie patinka, gražiai susigarbanoja ant kaklo
Papildyta:
O šį tai iš siūlų likučių sukurpiau.
Foto gal ir šiaip sau, bet man jie patinka, gražiai susigarbanoja ant kaklo
Papildyta:
O šį tai iš siūlų likučių sukurpiau.