QUOTE(laimalaima3132 @ 2012 01 10, 14:20)
labai grazus katinas...o gal dar kokių pavyzdėlių turit vaikiškiems šalikams?
krokodiliukas
http://www.liveinter.../post196017094/
kaip megzti
2
Papildyta:
dar pavizdeliu:
Mano katinas anūkėliui:
QUOTE(laimalaima3132 @ 2012 01 10, 00:20)
buvau kažkurioj temoj radus tokį gražų šalikėlį vaikišką pilkas pelytė pavaizduota ir dabar jau niekur neberandu,gal galite pagelbėti kur aš jį galėčiau rasti nes niekur neberandu.? nepykit jei ne ten parašiau...
gal šis šalikėlis žr. čia
žinutės numeris 45
QUOTE(Ducky @ 2012 01 14, 20:20)
Sveikos mezgėjėlės
Aš čia su klausimuku, gal kas žinote, kokiu būdu mezgamas šis šalikas? Labai užsimaniau tokio, bet su mama niekaip negalim iššifruot būčiau labai dėkinga jei padėsit
Aš čia su klausimuku, gal kas žinote, kokiu būdu mezgamas šis šalikas? Labai užsimaniau tokio, bet su mama niekaip negalim iššifruot būčiau labai dėkinga jei padėsit
man atrodo, kad čia megzta paprasčiausiai gerosiomis akimis tik čia siūlai ypatingi, atrodo, kaip megzta virvelė (kažkur mačiau panašių pirkti) ir grandioziniais virbalais.
dar vienas garbanius
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 01 15, 11:16)
man atrodo, kad čia megzta paprasčiausiai gerosiomis akimis tik čia siūlai ypatingi, atrodo, kaip megzta virvelė (kažkur mačiau panašių pirkti) ir grandioziniais virbalais.
man ir taip atrodo
tik jei tokių storų siūlų neis surasti - galima pačiai su nėrimo lėle arba mezgimo malūnėliu 4'ų kilpų nusinerti virveles ir tada jau su kokiai virbalais nr.10 ar dar storesniais megzti
mezgimo lėlė
mezgimo malūnėlis
Labai grazus salikeliai gyvuneliai
man-patinka-tyla ir J@lanta dėkoju labai bandysim gal gausis kas
dar vienas salikelis
o cia mamai (norejo tokio)
o cia mamai (norejo tokio)