Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

labai grazus katinas...o gal dar kokių pavyzdėlių turit vaikiškiems šalikams? cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
skara-šalikas ant paltuko, be modeliuko tik
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(laimalaima3132 @ 2012 01 10, 14:20)
labai grazus katinas...o gal dar kokių pavyzdėlių turit vaikiškiems šalikams? cool.gif  rolleyes.gif

krokodiliukas
http://www.liveinter.../post196017094/
user posted image
kaip megzti
2

Papildyta:
dar pavizdeliu: biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 10 sausio 2012 - 18:43
Mano katinas anūkėliui:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimalaima3132 @ 2012 01 10, 00:20)
buvau kažkurioj temoj radus tokį gražų šalikėlį vaikišką pilkas pelytė pavaizduota ir dabar jau niekur neberandu,gal galite pagelbėti kur aš jį galėčiau rasti nes niekur neberandu.? nepykit jei ne ten parašiau... schmoll.gif

gal šis šalikėlis žr. čia mirksiukas.gif
žinutės numeris 45
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif

Aš čia su klausimuku, gal kas žinote, kokiu būdu mezgamas šis šalikas? Labai užsimaniau tokio, bet su mama niekaip negalim iššifruot doh.gif būčiau labai dėkinga jei padėsit 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 14, 20:20)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif

Aš čia su klausimuku, gal kas žinote, kokiu būdu mezgamas šis šalikas? Labai užsimaniau tokio, bet su mama niekaip negalim iššifruot  doh.gif  būčiau labai dėkinga jei padėsit  4u.gif

man atrodo, kad čia megzta paprasčiausiai gerosiomis akimis tik čia siūlai ypatingi, atrodo, kaip megzta virvelė (kažkur mačiau panašių pirkti) ir grandioziniais virbalais. smile.gif
Atsakyti
dar vienas garbanius blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 01 15, 11:16)
man atrodo, kad čia megzta paprasčiausiai gerosiomis akimis tik čia siūlai ypatingi, atrodo, kaip megzta virvelė (kažkur mačiau panašių pirkti) ir grandioziniais virbalais. smile.gif

man ir taip atrodo drinks_cheers.gif
tik jei tokių storų siūlų neis surasti - galima pačiai su nėrimo lėle arba mezgimo malūnėliu 4'ų kilpų nusinerti virveles ir tada jau su kokiai virbalais nr.10 ar dar storesniais megzti mirksiukas.gif
mezgimo lėlė
mezgimo malūnėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 15 sausio 2012 - 14:06
Labai grazus salikeliai gyvuneliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man-patinka-tyla ir J@lanta dėkoju labai 4u.gif bandysim gal gausis kas smile.gif
Atsakyti
dar vienas salikelis

user posted image

o cia mamai (norejo tokio) smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 15 sausio 2012 - 18:02