Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

sissta, tie teksreniukai 100 pr. vilnos yra, iš jų nemezgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 29 lapkričio 2011 - 10:00
O aš iš Teksrenos tų pereinamų spalvų mezgiau sijoną, sarafaną... Išskalbus visai minkštutis mezginys patapo. Labai mielas dėvėti. Man patiko. ir nedažo man. Tik skalbiankėj skalbti nereikėtų. Dukters sarafanui tai nepatiko blush2.gif Bet jau rašiau apie tai
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 11 22, 10:33)
Kažkada kažkuri rašė, bet niekaip nerandu. Noriu vasarai nusinerti suknelę. Maxi siūlai kietoki, noriu kitokių, minkštesnių, bet tokio pačio plonumo ir kad būtų panašaus metražo.  Gal galit patarti?

Man labai patiko nert is Doppio Ritorto.Minkstesnis siulas nei maxi ,metrazas 700m,storis panasus 4u.gif
Atsakyti
Beje, GEROSE AKYSE yra MAXI, bet vokiečių gamybos. Iš turkiškų nesu nėrus, nes kieta čiupinėt buvo, o iš šių vokiškų nusinėriau šalį. Man patinka biggrin.gif Dairykitės margiuko čia.
Tik kaina jų irgi neturkiška biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 29 lapkričio 2011 - 10:32
QUOTE(Marmaledas @ 2011 11 29, 01:02)
Na, sesei liepiau į Casa Lana nueit, jai netoli, ir ten pati išsirinks tikslesnę savo svajonės spalvą. Siūlus ir aš rekomendavau (jūsų pagalbos dėka) Merino Gold,

Man atrodo, kad Casa Lana neprekiauja Merino gold, bent jau man kazkaip niekad ant akiu nebuvo papuolusi. bet ten tai tikrai pasirinkimas nemazas. Tik aisku ir kainos atitinkamos.
Atsakyti
As is plonosios Teksrenos neriau vaseliu sarafana bangelemis. Niekas ten nedaze, tik toks purvimas pirmas vandenukas nubego, bet sviesios spalvos liko sviesios. Po skalbimo pamikstejo, krenta neblogai, bet prie pat odos nenoreciau nesioti, nors siaip nesu jautruole. Bet kaip sarafanas visai nebrangus gavosi ir siltas. Devesiu...
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2011 11 28, 09:42)
o kokia cia ta  North Roe ?  blush2.gif neseku visos temos, neteko tokios girdeti....

QUOTE(laisveja @ 2011 11 28, 13:26)
Tai skaros pavadinimas  ax.gif

tai tiek jau supratau...norejau suzinoti, kokia skara... Kam reikalingi komentarai , jei neturima ka pasakyti? doh.gif verysad.gif

Sissta, jums aciu. 4u.gif Labai grazi skara thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 29 lapkričio 2011 - 21:57
QUOTE(vilmak @ 2011 11 29, 21:45)
tai tiek jau supratau...norejau suzinoti, kokia skara... Kam reikalingi  komentarai , jei neturima ka pasakyti? doh.gif  verysad.gif

o Google tai lai kiti naudojasi, ir atsakymus sukramtytus ant lėkštutės pateikia? pačiai nestilius? g.gif atsiprašau, bet nervina mane, kai žmonės patys tingi pirštą pajudinti, o kalti visi kiti aplink.
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2011 11 30, 09:15)
o Google tai lai kiti naudojasi, ir atsakymus sukramtytus ant lėkštutės pateikia? pačiai nestilius?  g.gif  atsiprašau, bet nervina mane, kai žmonės patys tingi pirštą pajudinti, o kalti visi kiti aplink.

aisku, galejau suvesti į google, paprastai taip ir darau...bet skaityti tokius pamokancius postus( as vat gudrus, tu- kvailas) graudu. Man regis, zmogus klausia, zinai- padedi, nezinai, praleidi..nebent zinute kartojasi ir ima erzinti...o rasineti, kad parasyti, be jokios info arba pabambeti... doh.gif
labai geras Uzkalnio straipsnis siandien..ten apie senutes...bet senais juk negimstama, o iprociai senatveje tik paastreja...
Tad nevirskime niurzgomis.. 4u.gif
atsiprasau , kad ne į tema. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 30 lapkričio 2011 - 08:32
Sveikos mezgėjėlės,
beskaidinėdama jūsų temeles prisižiūrėjau tiek gražių jūsų kūrinėlių, kad jau akys baigia išlįsti. Užsikrėčiau mezgimu ir aš, nors megzti tikrai nemoku. Pradėjau nuo paprasčiausio šaliko sūnui,nes noriu labai noriu megzto palto ax.gif Nežinau kaip aš jį ten įveiksiu, bet jei noriu tai...TIK VA NEŽINAU KOKIE SIŪLAI GERIAUSIAI TIKTŲ ? Noriu šiltesnio, ne tai turėtų būti ale paltas biggrin.gif Ar galite pagelbėti šiuo klausimu.
Atsakyti
Šilčiausias variantas paltui - vilna plius moheris, jei piniginė ir figūra leidžia biggrin.gif

Vilma plius siūlas su moheriu {teksrena plius ANGORA2, pvz.}.

Jei norisi šilto, bet nestoro, tuomet koks kidsilk moheriukas plius merino plonesnė vilnelė, dailu ir puru.

Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2011 11 30, 10:32)
Šilčiausias variantas paltui - vilna plius moheris, jei piniginė ir figūra leidžia biggrin.gif

Vilma plius siūlas su moheriu {teksrena plius ANGORA2, pvz.}.

Jei norisi šilto, bet nestoro, tuomet koks kidsilk moheriukas plius merino plonesnė vilnelė, dailu ir puru.

Sakykite, kur galima teksrenos siūlų įsigyti? Kaip supratau Vilniuje? Ačiū labai
Atsakyti