QUOTE(astaxa @ 2011 11 28, 20:35)
kokius išsirinkote.. alpstu iš noro turėti šokoladinę tuniką, bet nerandu kas numezga
dar vis ieškau
pati tik dukrai dar kantrybės turiu ką nors numegst ar sau kokį šalikioką-kepurę..
Na, sesei liepiau į Casa Lana nueit, jai netoli, ir ten pati išsirinks tikslesnę savo svajonės spalvą. Siūlus ir aš rekomendavau (jūsų pagalbos dėka) Merino Gold, bet dar matysim ką ji vietoj būdama nuspręs, ką parsiveš(situacija tokia-ji gyvena Kaune, aš tolėliau žymiai, savaitgaliais ji grįžinėja namo pas mus, tai aš vadovausiu- ji megz pati(bent čia aš taip įsivaizduoju)). Kas liečia siūlus- nešioju Vernito pusvilnės sijoną, nertas vąšeliu- baisiai smagus, ten toki plonyčiai siūliukai nuo babinos, aš iš 3 nėriau, bet daugiau tokių neturiu, o ir nėra reikalo vienodom būt, be to- vąšeliu nert man jais labiau patiko, bandžiau megzt...nu ne tas nė vaizdas. O sesė tik virbalus moka krutint kažkiek (dabar jai bus iššūkis-su valu liepsiu megzt
)
Vat jei kas man tos pusvilnės dar užteiktų - nerčiau suknę nė nemirksėdama
Bet vien dėl siūlų Marijampolėn važiuot nenoriu.
Tiesa, koki atsiliepimai apie lietuviškus siūlus aplamai-kažkur fb ar internetinėse pard.užsekiau tokių nematytų pavadinimų- Nelly,L...nepamenu net koki dar, kad ir tie patys Teksrenos (jei gerai parašiau
).Vaikam nešiojimui kaip kažin?(Aš kažkaip vis noriu rinktis prekę lietuvišką, jei tik ji kokybiška-remkim savus verslininkus
)Artėja Kalėdos,norisi ir vaikus papuošt naujai, ir dovanėlę kokią nuregzt svečiui. Idėjos galvoj kadrilius šoka,reik pasireikšt