Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(rasa32 @ 2011 11 27, 20:24)
Imkit geresnius siulus,nes bus gaila darbo.pasirinkit kokia nestora ,nepukuota pusvilne ar pusiau medvilne,bet jau brangesne.Paziurekti Casa Lanoj,jei pinigine leidzia.

jei galėtumėt bent pavadinimo pvz,nes aš sesei kokius pasakysiu tokius nusipirks,tik kad paskui nekeiktų manes:)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 11 27, 22:52)
jei galėtumėt bent  pavadinimo pvz,nes aš sesei kokius pasakysiu tokius nusipirks,tik kad paskui nekeiktų manes:)

Merino Gold smagi pusvilnė. Kaip tik mezgu komplektuką. Geros spalvos. Paieškokit internete.

http://www.facebook....1...4638&type=3 jei FB esat, nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 27 lapkričio 2011 - 23:08
QUOTE(astaxa @ 2011 11 27, 23:06)
Merino Gold smagi pusvilnė. Kaip tik mezgu komplektuką. Geros spalvos. Paieškokit internete.

http://www.facebook....1...4638&type=3 jei FB esat, nuotraukos.

su fb draugauju,bet manes neįleidžia tenais g.gif ,,Puslapio, kurį norite peržiūrėti, šiuo metu neįmanoma parodyti. Jis gali būti laikinai nepasiekiamas, nes ši nuoroda jau nebegalioja arba neturite teisės šio puslapio matyti."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 27 lapkričio 2011 - 23:55
QUOTE(Sissta @ 2011 11 26, 15:23)
ingapoc, dabar is ju mezgu North Roe.. nzn kada baigsiu, bet tikiuosi kad po keletos dienu damusiu( vis po kelias eiles i diena skiriu laiko) ir parasysiu kaip issitampe:)

o kokia cia ta North Roe ? blush2.gif neseku visos temos, neteko tokios girdeti....
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 11 27, 23:49)
su fb draugauju,bet manes neįleidžia tenais  g.gif ,,Puslapio, kurį norite peržiūrėti, šiuo metu neįmanoma parodyti. Jis gali būti laikinai nepasiekiamas, nes ši nuoroda jau nebegalioja arba neturite teisės šio puslapio matyti."

cia yra tie Merino Gold siuliukai mirksiukas.gif

http://www.tavosapna...old/turkija.htm
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2011 11 28, 08:42)
o kokia cia ta  North Roe ?  blush2.gif neseku visos temos, neteko tokios girdeti....

Tai skaros pavadinimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 28, 11:05)
cia yra tie Merino Gold siuliukai  mirksiukas.gif

ačiū labai už pagalbą ir nuorodą,jau išnaršiau aibę puslapių 4u.gif Savaitgaly jau laikysiu rankose šokoladinius biggrin.gif Tikiuosi mezgėja bus patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2011 11 28, 08:42)
o kokia cia ta  North Roe ?  blush2.gif neseku visos temos, neteko tokios girdeti....

Lusaita tokia ir parode wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 11 28, 20:19)
ačiū labai už pagalbą ir  nuorodą,jau išnaršiau aibę puslapių  4u.gif Savaitgaly jau laikysiu rankose šokoladinius  biggrin.gif Tikiuosi mezgėja bus patenkinta.

kokius išsirinkote.. alpstu iš noro turėti šokoladinętuniką, bet nerandu kas numezga biggrin.gif dar vis ieškau biggrin.gif pati tik dukrai dar kantrybės turiu ką nors numegst ar sau kokį šalikioką-kepurę..
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2011 11 28, 20:35)
kokius išsirinkote.. alpstu iš noro turėti šokoladinę tuniką, bet nerandu kas numezga biggrin.gif dar vis ieškau biggrin.gif pati tik dukrai dar kantrybės turiu ką nors numegst ar sau kokį šalikioką-kepurę..

Na, sesei liepiau į Casa Lana nueit, jai netoli, ir ten pati išsirinks tikslesnę savo svajonės spalvą. Siūlus ir aš rekomendavau (jūsų pagalbos dėka) Merino Gold, bet dar matysim ką ji vietoj būdama nuspręs, ką parsiveš(situacija tokia-ji gyvena Kaune, aš tolėliau žymiai, savaitgaliais ji grįžinėja namo pas mus, tai aš vadovausiu- ji megz pati(bent čia aš taip įsivaizduoju)). Kas liečia siūlus- nešioju Vernito pusvilnės sijoną, nertas vąšeliu- baisiai smagus, ten toki plonyčiai siūliukai nuo babinos, aš iš 3 nėriau, bet daugiau tokių neturiu, o ir nėra reikalo vienodom būt, be to- vąšeliu nert man jais labiau patiko, bandžiau megzt...nu ne tas nė vaizdas. O sesė tik virbalus moka krutint kažkiek (dabar jai bus iššūkis-su valu liepsiu megzt cool.gif )

Vat jei kas man tos pusvilnės dar užteiktų - nerčiau suknę nė nemirksėdama wub.gif Bet vien dėl siūlų Marijampolėn važiuot nenoriu.
Tiesa, koki atsiliepimai apie lietuviškus siūlus aplamai-kažkur fb ar internetinėse pard.užsekiau tokių nematytų pavadinimų- Nelly,L...nepamenu net koki dar, kad ir tie patys Teksrenos (jei gerai parašiau blush2.gif ).Vaikam nešiojimui kaip kažin?(Aš kažkaip vis noriu rinktis prekę lietuvišką, jei tik ji kokybiška-remkim savus verslininkus biggrin.gif )Artėja Kalėdos,norisi ir vaikus papuošt naujai, ir dovanėlę kokią nuregzt svečiui. Idėjos galvoj kadrilius šoka,reik pasireikšt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 11 18, 09:43)
ką patartumėt žiemai vietoj vilnonių medvilninius siūlus pirkt?o tai nebus šalta su tokia suknele? g.gif

Galima megzti medvilninę suknelę, pridedant moherio arba vilnos plonytės {babininės arba tosios itališos, kur būna pirkti plonos, 1400 m/100 g}.

QUOTE(Alexandra83 @ 2011 11 18, 10:21)
Merginos, o kas esat bandžiusios, kurie siūlai iš šitų geriau nešiojasi ir mažiau tįsta: Avantgarde ar De Luxe?

Ir dar klausimas: iš kokių siūlų esate mezgusios kojines (ne tų specialių Regia, Panda ir t.t.) Kojinių reikia nemažai, o biudžetas ribotas  blush2.gif , tenka ieškoti pigesnių variantų..  Gal tam reikalui esat bandžiusios Yarn Art Wool, Yarn Art Charizma ar Okiteks Astral ar kokius panašius siūlus? Kaip jie nešiojasi?

Kojines galima megzti iš teksrenos siūlų, tų, kurie yra 80 pr. vilna, 10 pr. akrilas ir 10 pr. poliamidas. Švelnūs, šilti. Net neplauti minkštesni už grynos vilnos teksreniukus. Geras siūlas.

QUOTE(agurčikas @ 2011 11 22, 10:33)
Kažkada kažkuri rašė, bet niekaip nerandu. Noriu vasarai nusinerti suknelę. Maxi siūlai kietoki, noriu kitokių, minkštesnių, bet tokio pačio plonumo ir kad būtų panašaus metražo.  Gal galit patarti?

Vernito neriamoji medvilnytė minkšta, kiek storesnė gal nei Filetta, bet itin gerai dėvisi {prabandyta su vaikiškom vasarinėm kepurėlėm}. 100 g/ apie 800 m ir kainuoja 5-6 lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 29 lapkričio 2011 - 08:13
As is teksrenos vyrui kojines numezgiau.. pasake, kad nesios tik ant paprastu medvilniniu uzsidejes, nes ziauriai siurkstus. Dar nudaze vandeni kai praskalavau po numezgimo ir itariu kad labai greitai prasitrins g.gif

p.s. naudojau tuos pereinamu spalvu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 29 lapkričio 2011 - 09:00