Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(agurčikas @ 2011 11 22, 10:33)
Kažkada kažkuri rašė, bet niekaip nerandu. Noriu vasarai nusinerti suknelę. Maxi siūlai kietoki, noriu kitokių, minkštesnių, bet tokio pačio plonumo ir kad būtų panašaus metražo.  Gal galit patarti?

http://www.mezginiup.../1126/filetta_2
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 22, 10:55)

Ačiū labai, šitų man ir reikėjo.

Ačiū už pasiūlymus, bet man reikia grynos medvilnės.
Atsakyti
Kiek skaitau pas rusaites, jos labai džiaugiasi Kauni siūlais . Tai estiški siūlai, truputį panašių gal 2 rūšių yra Teksrenos siūlų. Goglė visagalė man nerodo, kad Lietuvoj būtų parduodami tokie siūlai. O gal? Kažin, kiek jie kainuoti galėtų?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 11 22, 10:55)

O kas pirkote iš čia, spalvos tokios ryškios? Ar čia tikros spalvos? Nes kitur kur radau, tai numeriai siūlų tokie patys, bet spalvos skiriasi kaip diena ir naktis?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2011 11 22, 13:03)
Kiek skaitau pas rusaites, jos labai džiaugiasi Kauni siūlais . Tai estiški siūlai, truputį panašių gal 2 rūšių yra Teksrenos siūlų. Goglė visagalė man nerodo, kad Lietuvoj būtų parduodami tokie siūlai. O gal? Kažin, kiek jie kainuoti galėtų?

mezgimo zonoj jų yra,vakar mačiau
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 11 22, 13:26)
O kas pirkote iš čia, spalvos tokios ryškios? Ar čia tikros spalvos? Nes kitur kur radau, tai numeriai siūlų tokie patys, bet spalvos skiriasi kaip diena ir naktis?

Kažkas minėjo, kad iš tos parduotuvės spalvos blankesnės nei rodo kompiuteris. Berods šitoj temoj yra atsiliepimų, tik puslapio nepasakysiu tiksliau..
Atsakyti
Merginos, ar mezget kas is tokiu siuliuku koki sali ar skara - ALIZE KID ROYAL?
Labai jau kaina vyliojanti smile.gif , idomu kaip kokybe..

Arba dar Lanoso Chinchila domina..ju lyg sudets geresne, bet spalvu pasirinkimas mazesnis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 22 lapkričio 2011 - 14:42
mezgejeles mielos, nezinau kurioj temoj paklausti blush2.gif nepykit, jei ne i tema. O klausimas toks: kiek gramu siulu (25g/250m) reiketu s dydzio megztukui? nenoriu per daug prisipirkt, nes taip ir kaupiasi kalnai likuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoliu-sultys @ 2011 11 23, 15:34)
mezgejeles mielos

Man uztenka 4iu kamuoliuku-100 gr
cia jus apie Kid mocheryte klausiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 23 lapkričio 2011 - 15:13
ingapoc, aciu labai 4u.gif aha kazkoki panasus metrazu i kidmohera, tik dar sudety vilnos turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 16, 16:46)
Siandien uzejau i Sostines turgu Vilniuje, ir radau superine siulu parduotuvyte-kioskeli 4u.gif  thumbup.gif
Nerealus Lt siulu pusvilnes ir vilnos pasirinkimas 4u.gif
Spalvos nuo ryskiai geltonos, violetines iki naturalios pilksvai baltai tikra vilna kvepianciu siulu wub.gif Nu fantastika!! 100g-300m ilgio thumbup.gif Visada pirkau turkiskus siulus, mezgiau pernai salika, megztuka, biski istiso.. verysad.gif
Nutariau siais metais is Lt siulu pabandyti, tuo labaiu kad ilgis ir svoris superinis thumbup.gif
Gal kas pirko? Kas mezge is situ siulu???? g.gif Labai jau norisi man ju thumbup.gif

Patikrinau siandien sita taska-tikrai produkcija pasikeite, nes pradzioje beveik visi siulai buvo 100% sintetika. Situ nebelike, dabar vien tik lietuviska vilna ir pusvilne. Lietuviskus 100% vilnonius perku, mezgu tapkutes, batukus, tada skalbiu masinoje aktyviausiu rezimu 40-50 laipsniu temperaturoje, tada dar dregnus pasukuoju sepeciu. Gaunasi grazus veltinukai smile.gif Megztukams, suknelems man sitie siulai netinka, nes ziauriai "kanda", net per golfa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 11 26, 13:45)
Patikrinau siandien sita taska-tikrai produkcija pasikeite, nes pradzioje beveik visi siulai buvo 100% sintetika. Situ nebelike, dabar vien tik lietuviska vilna ir pusvilne. Lietuviskus 100% vilnonius perku, mezgu tapkutes, batukus, tada skalbiu masinoje aktyviausiu rezimu 40-50 laipsniu temperaturoje, tada dar dregnus pasukuoju sepeciu. Gaunasi grazus veltinukai smile.gif Megztukams, suknelems man sitie siulai netinka, nes ziauriai "kanda", net per golfa smile.gif

tai kokios firmos ten tie lietuviški siūliukai?
Atsakyti