Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai, 8 tema

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 02 22, 18:37)
as irgi buvau ana savaite penktadieni, pustustes lentynos  unsure.gif Sake pirmadieni-antradieni uzvez, bet kol kas dar nenuejau, nes reikia dasipirkti butent tam tikros spalvos, tai nzn kaip cia seksis  cool.gif

Į ABC Vernitą jau užvežė, bet pasirinkimas labai skurdus. Man pasirodė, kad daugiau užvežė pusvilnės (tos, prastesnės), o medvilnės visai mažai. Pirkau kelių spalvų akrilo, pastebėjau, kad pagaminimo data 2007 metai g.gif
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2012 02 23, 18:04)
kaip įdomu,kiekvienos mezgėjos skirtingos nuomonės smile.gif  man Lanoso angora,laaabai nepatiko,ir ne kaip nesiojasi.

Apie kurią Lanoso angorą kalbat, vienspalvę ar pereinamų spalvų? Kelis kartus mezgiau ir iš vienspalvių, ir iš pereinamų, keista, bet vienspalviai šiurkštoki, o pereinami neįtikėtinai švelnūs...
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
gal kas bandėt nert iš Vernito medvilnes plonosios kur 100gr virš 600m ?
radau internete gan pigiai po 5,50Lt....norėtusi kazką nunert
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2012 03 01, 17:18)
sveikos merginos 4u.gif
gal kas bandėt nert iš Vernito medvilnes plonosios kur 100gr virš 600m ?
radau internete gan pigiai po 5,50Lt....norėtusi kazką nunert

Visai neblogi siūliukai, tik nelabai stipriai susukti, kartais vąšelis nori lįsti į siūlo vidurį, bet greitai įpranti.
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2012 03 01, 19:21)
Visai neblogi siūliukai, tik nelabai stipriai susukti, kartais vąšelis nori lįsti į siūlo vidurį, bet greitai įpranti.

ačiū...jaučiu užsisakysiu
Atsakyti
O kur jus radote ju pirkti?
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2012 03 01, 19:21)

O mezgimui per ploni jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2012 03 02, 19:36)
O kur jus radote ju pirkti?

Kaune ABC parduotuvėje, internete rankdarbiams.lt

QUOTE(Esemesas @ 2012 03 02, 21:22)
O mezgimui per ploni jie?  g.gif

Per ploni 4u.gif

Gal kas galėtų palyginti tokius medvilninius siūliukus: Almina, Catolin, Yarn art Begonia, Lanoso Alisya?
Ypač domina atsiliepimai apie Lanoso Alisya 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2012 03 02, 22:22)
O mezgimui per ploni jie?  g.gif

Esu juos mezgusi virbalais,gavosi plonas krentantis mezginys.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2012 03 04, 11:39)
Esu juos mezgusi virbalais,gavosi plonas krentantis mezginys.

drinks_cheers.gif as tik nedideles detales esu mezgusi,
Atsakyti
ir mane domina Lanoso Alisya 4u.gif
Atsakyti
Iš Lanoso Alisya esu nėrusi suknelę sau. Faini siūliukai, bet tas blizgus poliamido siūlas vis bando kliūti neriant. Reikia priprasti. Išskalbus šiek tiek pasitempė į ilgį.
Atsakyti
QUOTE(MezguVisiems @ 2012 03 04, 09:16)

Gal kas galėtų palyginti tokius medvilninius siūliukus: Almina, Catolin, Yarn art Begonia, Lanoso Alisya?
Ypač domina atsiliepimai apie Lanoso Alisya  4u.gif

Visus siuos siuliukus esu bandziusi... Visi kaip ir neblogi. Almina ir Begonia, sakyciau, tokie patys, gal Begonia kiek ir kokybiskesnis. Alminos svarkiuko pasisere prie pazastukiu po vieno sezono ir spalva truputi pasiplove, Begonijos bliuzele neblogai atrode, bet spalva maniske buvo blanki, tai del blukimo negaliu nieko pasakyti. Abu nesitampe, neskersavo... Net ir vaseliu dariau svarkiuka, tai nebuvo labai grubus mezginukas...

Catolin - malonus siuliukas. Neriau vaseliu liemene. Didesniam rubeliui noretusi didesnio kritimo. Po pirmojo skalbimo paejo truputi zemyn, bet paskui viskas kaip ir tvarkoje. Siaip Vernito plonoji medvilne labiau patinka...

Alisya patiko labiau nei Summer. Dariau rubelius ir virbalais, ir vaseliu. Siek tiek patista. Pliusas - neblogas kritimas.
Atsakyti